Diğer Bu ayakkabı hangi renk? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben Pembe-Beyaz görüyorum arkadaşlarım Gri-Turkuaz görüyor. Bir arkadaşım ise önce Pembe-Beyaz sonra Gri-Turkuaz gördü. Gerçi tekrarında yine pembe- beyaz gördü ama siz hangi renkleri göreceksiniz bakalım? Pembe-Beyaz Gri-Turkuaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ayakkabı hangi renk? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
imsadbutstillfab Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Diğer konusunda 766 cevap paylaştı. Ne yaparsam yapayim pembe goremiyorum ya, elbisede ikisini de gorebiliyordum bunda olmadi. 😐 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen elbisede ben de ikisini gördüm ama bunda pembe Yorumla imsadbutstillfab +1 yıl Cizgilierini pembe mi goruyorsun beyaz mi Yorumla Soran +1 yıl Çizgiler ve bağcık beyaz kalan kısım pudra pembe Yorumla imsadbutstillfab +1 yıl Olmadi 😅 Yorumla
Bilgetufaan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kesinlikle pembe beyaz. Aksini iddia edenlere hayretle bakıyorum😮 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa dimiiii Yorumla Bilgetufaan +1 yıl Ohaa ya biraz önce gri turkuaz gördüm ve sonra yeniden pembe beyaza dondu noluyo? Yorumla
IDeathLordI Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. Gei turkuaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hoydaaa Yorumla IDeathLordI +1 yıl Pembe yok Yorumla Soran +1 yıl Gri yok Yorumla
barleyys Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Pembeyi nasil gordunuz Allasen 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Bende siz nasıl turkuaz görüyorsunuz anlamıyorum Yorumla barleyys +1 yıl Büyümü yaptilar size su ayakkabida pembe gormek icin renk körü olmak gerek 😂 Yorumla Soran +1 yıl Belki siz renk körüsünüz ajsjsja renk körü olsam ehliyetimi vermezlerdi ki :) Yorumla barleyys +1 yıl Trafik canavari seni 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hoydaaa 😂😂 gri turkuazcılar hep agresif Yorumla barleyys +1 yıl Ne yani degil misin :D Yorumla Soran +1 yıl Değilim tabi sjdjdjs Yorumla barleyys +1 yıl Eminim oyledir 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar