Arkadaşlar bir kaç gündür sehvetimden dolayı sürekli mastürbasyon yapıp daha sonra duşa girip güsul abdestimi alıyordum masturbasyonun haram olduğunu biliyorum ama şeytan çok kötü sıkıştırdı bugün saat 3 gibi yaptım bu illet yuzunden namazlarimi kilamadim sürekli ev dışına çıkmam gerekti duş alamadım akşama alırım düşüncesi ile ve saat 11 gibi eve geldim bilgisayarı açtım oturdum aslında duşa girmem gerekirken boş boş internette gezindim cinlerle ilgili şeyler felan okudum korku sayfalarında dolaştım ve bir korku kapladı sonra saat 1 oldu duşa giricektim ama korkuyodum zar zor soyunup kendimi banyoya attım lakin korku hissi büyüyordu suyu açmak için musluğa elimi uzattim ve arkadan bir ses geldi kapı sağa sola sallandı gözlerimle gördüm ve sonra kulaklarimin etrafında bir ürperti hissettim hemen odama koşup kiyafetlerimi üstüme geçirip kendimi yatağa attım şu an saat 3e çeyrek var. Cin MUSALLAT olmuş olabilirmi aşık olabiliyomus cinler böle mastürbasyon falan yapınca kendimi çok kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu davranışından kendini hergün alamıyorsan oruç tutmaya başla. Kur'an surelerini bilgisayardan veya videodan aç. cinlerden şüpheleniyorsan odaların köşelerine sirke dök. sirke cinlerin en nefret ettiği şeydir. sen de bu arada abdestli gez. cünüp halde yatarsan cinler musallat olur bir süre sonra. evde çok korkarken akıllı telefonun varsa youtube a girip kuran surelerini aç. onlar senden korksun yahu.
33 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde korkmazdim ama banyoda kapı gözümün önünde bir sağa bir sola oynadı ve ardından kulaklarimin etrafında ürperti hissettim sanki onları hissettim gibi bu sirke gerçekten işe yararmi çünkü odam çok nursuz gibi namaz kılarken bile zevk alamıyorum kendi odamda bir camide veya mescit de kıldığım namazla evde kıldığım namaz bir değil
- +1 yıl
evinizde size rahatsız ediyorlardır. sirke kokusu cinleri kaçırır. soğan kabukları cinlerin parasıdır. banyo yaparken tamamen çıplak olmayın ve banyo yaptığınız yere işemeyin. cinler vücudun dışa açılan çıkış noktalarından girmeye çalışır.
- +1 yıl
sirke cinler için etkili bir kalkandır. sirkeli su bile içseniz sirke kokusundan dolayı onlar sizden uzaklaşır.
Dua biliyosundur heralde oku bişey olmaz bide git gir artık yıllarca cunup mu gezcen
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sabahı beklicektim ama korku geçti girmeyi düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle hemen güdük abdesti al. Sonrada normal abdestini. Adam gibi aç seccadeni namazini kıl dumanı et.. Senden başka kazanan kimse olmaz. Nefsini düşünme onları düşünme sadece tövbe et..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini korkutma, şeytan vesvese vermiş, kalk banyonu yap. La ilahe illallah de sürekli.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Okun ama önce duş lal
00 Yorumlacin geldiysen 3 kere yüzüme tükür de
00 Yorumla
+1 yılTakıntı yapma
00 YorumlaTövbe ya
10 YorumlaOlamaz.
00 Yorumla