Cin musallat olmuş olabilir mı?

Arkadaşlar bir kaç gündür sehvetimden dolayı sürekli mastürbasyon yapıp daha sonra duşa girip güsul abdestimi alıyordum masturbasyonun haram olduğunu biliyorum ama şeytan çok kötü sıkıştırdı bugün saat 3 gibi yaptım bu illet yuzunden namazlarimi kilamadim sürekli ev dışına çıkmam gerekti duş alamadım akşama alırım düşüncesi ile ve saat 11 gibi eve geldim bilgisayarı açtım oturdum aslında duşa girmem gerekirken boş boş internette gezindim cinlerle ilgili şeyler felan okudum korku sayfalarında dolaştım ve bir korku kapladı sonra saat 1 oldu duşa giricektim ama korkuyodum zar zor soyunup kendimi banyoya attım lakin korku hissi büyüyordu suyu açmak için musluğa elimi uzattim ve arkadan bir ses geldi kapı sağa sola sallandı gözlerimle gördüm ve sonra kulaklarimin etrafında bir ürperti hissettim hemen odama koşup kiyafetlerimi üstüme geçirip kendimi yatağa attım şu an saat 3e çeyrek var. Cin MUSALLAT olmuş olabilirmi aşık olabiliyomus cinler böle mastürbasyon falan yapınca kendimi çok kötü hissediyorum
Cin musallat olmuş olabilir mı?