Sevgilim bana bu işler için küçüksün dedi?

Selam arkadaşlar. Çok moralim bozuk. Aslında sizede saçma gelebilir bu, neyse arkadaşlar bir çocuk vardı ve gerçek yüzümüzü hiç görmedik ama yaşadığım şehirde. Birbirimizi ınstagramdan ekledik neyse karakteri çok hoş. Ve fake falan değil, eminim. Sevgili olduk sonradan. Ben güzel bir kızım yani kendimi övmek için değil sadece soruya lazım diye söylüyorum. Fiziğimde güzel. Tanıştığım çocukta kaslı falan işte. İlk birbirimizi tanıdık ve karakterini beğendim ben. Oda benim karakterimi beğendi ama aramızda 3 yaş fark var. Bugün bana seni istesem falan dedi bende babamdan mı dedim hayır dedi yanımda ol gibi bişey mi dedim hayır dedi neyse bunlar için küçüksün dedi bana sonra. Bende; çok kapalı kutuyum sevgililerimin elini bile tutmadım daha. Çıldırdım işte sen ne diyosun filan birden kavga başladı. Deli gibi oda bişeyler söylüyo bende. Ben çok yanlış anladım. Ve asla kabullenmem böyle bişeyi. Anca evlenince. Neyse arkadaşlar kavga ettik sonra seninle yaparmıyım bunu yapçak olsam gider yaşıtlarımla yaparım falan dedi sonra durulduk biraz özür falan diledim ama niyetini hiç anlayamıyorum yardım edin lütfen?
Sevgilim bana bu işler için küçüksün dedi?