Yerli Adriana diyolar kıza. Ama bence çok çocuksu bir yüzü var. Adriana nerde bu kız nerde... Tabii güzel ve şirin bence. Ama çok güzel veya seksi bulmuyorum. Sizce? :D
Görsellik tamam, fakat tek başına yeterli değil. Bir programa katılmıştı orada izleme fırsatı buldum. Ne oynadığı filmi anlatabildi ne de kendini tanıtabildi. Genç bir kızın cümle kurmaktan dahi bihaber olması gerçekten üzücü bir durum.😐
Lan kıskanmayın artık şu güzel kızlar zoruna giden ne ki? Tipini çok merak ediyorum. Türk kadini neden böyle
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bikac ay once sormustum kiskancliktan degildi o zamanlar Gizem diye bir arkadasimin arkadasiydi o yuzden gicik oluyolardi birbirlerine kiz bana da itici gelmisti. Su an cok tatli geliyo ama hala seksi vs bulmuyorum cunku cocuksu ama guzel degil demedim. Bence seksi degil yazmisim yukarida ve hala dusuncem o yonde. Bikac seneye daha da guzellesir zaten yani ortada kiskanclik yok. O zamanlar itici gelen biri, su an begeniyorum kendisini. He bir de lan demene gerek yok niye sinirlendin ki guzel arkadasim
Kardeşim sözüm sana değil tek, ama illallah geldi yemin ediyorum. Bazılarıda millet çirkin deyince seviniyor kendini tatmin ediyor sinir bozucu oluyor 😂 ve ayrıca evet bu daha bebek seksi falan olamaz ama güzel yani
Yok ya hic de cirkin demedim demem tatli kiz diye belirtmisim her yorumda. O donem abartiliyodu bir de degisik olaylar vardi iste kiz birebir olmasa da tanidigim insanlarla arkadasti ajanstayken. Neyse iyi geceler sinirlendin sandim ajdkak herkese cirkin diyenlei ben de hic sevmem zaten birine cirkin demek cok kaba ve kotu bir sey
sana bu kadar makyaj shop yapalım sen daha güzel çıkarsın 😂😂
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya güzelliğe takik değilim böyle makyaj da benim tarzım değil. Ben zaten kendimce güzel olduğumu düşünüyorum. Bu kız da güzel hoş. Ama bu yasinda ooo cok seksi çok güzel aa çok harika falan diyip pohpohluyorlar. Ve mavi gözlu herkesi yabancı bir mankene benzetmelerinden gına geldi cidden :)
öyle olmalı bu ünlülerin çoğu makyaj ve shop olmadan ekran karşısına geçecek cesaretleri yok sen bir bayan olarak daha iyi bilirsin professiyonel makyajla bile beni bile güzel kadın yaparlar 😂😂
En İyi Cevaplar