üzgünüm 😁😁😁😁 cattik
Zenginim evlenmek icin fakir erkek arıyorum. Nerde bulurum?
üzgünüm 😁😁😁😁 cattik
kalp guzellıgı onemlı... paran var ama bunu her zamn kocanın gözune sokmazsan kocanın sözunu dınelrsen... saygı oldugu surece sevgıde gelır ask da gelır.. önemlı olan dıs guzellık değil kalp guzellıgıdr... ayrıca bır soz vardır... sende guzellık bes pare etmez bendekı ask olmasa dıye... yanı kalbın en kadar guzlese o kadar kaznrısn.. en azndna evlncegın kısı bosnamaaz.. ama kalbn cırknse ıste o zman sıkntı...05074470348... ozele acık ara benı konsualım detayı..
Merhaba lar hanım efendi hayırlı akşamlar dilerim ben Akın Samsun Bafra da yasıyorum hiç evlenmedim sadece dürüst bir hanfendıhle tanısmak işitiyorum yalansız dolansız bir hayat iştiyorum niyetim cok cıttih dürüst bir hanfendıhle tanısmak işitiyorum yalansız dolansız bir hayat iştiyorum önemli olan yüz güzelliği deyil gönül güzel lihi boyum 185 yasım 43 vucut atletik cilt esmer gözler kahverengi kendi işimle ilgileniyorum hayatta yalanı sevmiyorum yalan söhyenide hayatta işim olmaz benim için dürüst lük cok önemli sır tutarım tel 05335793670 tel 05335793670 askı arıyorum saygılar sevgiler selamlar sunuyorum
Cv yollamamız gerekiyor mu yoksa siz mi yazacaksınız?
sen hazir et ben dönerim
bekleyiniz lütfen
Ben evlenirim ve iç guveysi olarak da gelirim gerçek ten
BENDE CV Mİ HAZIRLAYA BİLİRİM
bana özelden ulaş sana hem fakir hemde yakışıklı olan bir arkadaşımı önereyim.. genel kültürü de iyidir. ama gel gör ki çocuğun durumu yok.. tabi ciddi ciddi evleneceksen ulaş
Evett para yok sevgim var
@CasanoValı bu sefer hayallerinde ki es adayini buldum.
İyide bu fakir ariyor😎😂
gelsin gelsin
Geldim geldimmm gizlimmm dedigim. kriterlere uyuyormsn sen bakiyim. gorus attim bak bir 😎😂😂😂
@_cieL_ kalll benim icin nolcak 😎😂
Gerçekten sizi çok severim
Cevap
125Cevap
Merhaba lar hanım efendi ben Akın Samsun Bafra da yasıyorum hiç evlenmedim sadece dürüst bir hanfendıhle tanısmak işitiyorum yalansız dolansız bir hayat iştiyorum niyetim cok cıttih bir hanfendıhle tanısmak işitiyorum yalansız dolansız bir hayat iştiyorum niyetim cok cıttih boyum 185 yasım 43 vucut atletik cilt esmer gözler kahverengi kendi işimle ilgileniyorum hayatta yalanı sevmiyorum yalan söhyenide hayatta işim olmaz benim için dürüst lük cok önemli sır tutarım tel 05335793670 her şey karsılıklı olmalıdır sevdimi adam gibi deyil kalpten sevmek gerikli saygılar sevgiler selamlar sunuyorum tel 05335793670
:D fakir ama gururlu erkeklerde yazmaya basladımı allah dahada versin sevmek istemek arzulamak bunlar katileti bir erkeğe göre yani bunu parayla alamassın zamanlan kendin alırsın güzelliğinde önemi yok kalp ritmi tutsun yeterki
Kocamı sana verebilirim 20 milyon karşıluğunda al senin olsun hesaba para geçince boşarım anlaşırsak fotosu atarım dipçik gibi ağrıyan yeri yok sıfor gibi çok memnun ederse seni her ortama ayak uydurur ben sorun asla çıkarmam gerekirse sözleşmeye açığım haber bekliyorum dönüş yaparsanız sevinirim
Vayy
Yorum yapmıyorum sakın alınma ama yüzün kadar için de çirkinmiş. Paraya eyvallah eden adam sana mutluluk getirmez nasıl bir terbiye verdiler bilemiyorum sana ama bu yazdıkların erkekliğe hakaret.
Aha yıllardır aradığım fırsat.. Beni yaz beni, hemen yarın evlenelim, cüzdanımda 6 tane vesikalık fotoğrafım da var, elini sıcak sudan soğuk suya sokmam..
erkek değilim ama ben de varırım delikanlı kızımdır :D
lez deglim
şakasına demiştim ciddi anladın :D
su an sen cok ciddye aliyosun 😁
haydaaaa
trol seni :D
Kadın erkek arıyor seni ne yapsın
SENİ SEVECEK Bİ ADAMIM YAKINDAN TANI DERİM ÇÜNKÜ ÇOK FAKİRİM AMA Bİ OKADAR İYİYİM
Yazdığım gitmedi kayboldu paranı herseyini 2 yıl kullanma beraber dsglarda koyun alalım uretelim benimle aynı havayı solu
Ekmek aç yemekyap capasalla ibadetine karışmam evlilik yapalım
Karilik yapabilirsen dayana bilirsen 2 yıl boyunca seni sırtımda tasyacagim ne istersen onu yapacağız varsan 05424789255 ara önce güvenmek amacıyla vatsaptan yaz yurt dışında insaatlarda calisiyorum
+382 67 531 816 karadagdayim 56 yaşında buyurun meydan senin
Merhaba, maddiyata dyandigina göre, gerçekten ve içten bir aile kurmak ve inanıyorum ki çocuklarına iyi bir anne olacaksin. Ben 2 başarısız evlilik geçirdim ve çok üzgünüm bir aile kuramadigjm için.
İstersen görüşelim, tanışalım, kafalarimiz uyar ise bir ömür birliktelik en nezih şey olur.
Ben 33 yaşında, Almanya da yaşıyor ve kendi işimin sahibiyim.
Kısmetse bir ömür boyu, olamadı i çok isterim, çünkü bende senin gibi çok hasretim.
Sevgiler
Dünyada çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır yüzünü gormesemde senin yüzünde gönlünde güzel oldunu biliyorum sen kendine ömür boyu sevecek birini arıyorsun peki bu kişinin bir tane 8 yaşında kızı olsa yine severmisin senin çocuğun olsaydı yine ben severim ben senin görmeden sevdim aramak istersen sana telefonum açıktır 0546 492 9215 bu numara sana her zaman açık gizli bayan
Fakir çok, yani bulmak da zorlanmazsın. O kadar mala, kölen olacak insan da çok. Ha, sevgi işi zor olur. Paran için yanında olur ancak. Sen de bununla mutlu olursan, bilemem.
Hayalimdeki insan sen misin yoksa 😂
https://i.hizliresim.com/njanV0.jpg
🤣
bende Zenginim ama insanlar hep param için girdi hayatıma boş ver beybim tek tabanca takıl cinsellik istiyorsan parayla adam tutabilirsin
hahahaha
HERKEZİN ALTINA YATMAK GİBİ BİŞEY OLUYOR SENİN DEDİĞİN OYSA TEK KİŞİYLE OLMAK İSTİYOR
Eğer düşünürseniz ne isterseniz yaparım sevecen romantik bir erkegım çok ilgiliyim sizi mutlu etmek için herşeyi yaparım umarım mesajımı görürsün
Ersancankorkmaz647@gmail. com ulaşabilirsin bana ne istersen yapabilirim
Umarım beni fark edersiniz efendim
gönlün zengin olsun. kadın parası yiyen erkekten hayır gelmez buda dipnot
amannn dededen kalma atasöz o
cok cirkinim baska sansim yok
Dalgasına bencede yoksa ben yeryüzünde yaşayabilen bu kadar GÖRGÜSÜZ bir canlı olabileceğine ihtimal veremiyorum. Ne kadar dalga geçiyor olsa da bu kadar çocuğun yalınayak çamurda yürüdüğü insanların aç uyuduğu yaşlı teyzelerin amcaların sırtlarında yırtık eski kıyafetlerle gezdiği bir ülkede paylaşımı yapan arkadaşın zeka seviyesinden şüphe ediyorum. Bravo insanlar bu kadar duyarsızlıştırılabilirdi. Çok komik mi sanıyorsun acaba yaptığını hakikaten merak ediyorum. bir sağlıkçı olarak psikolojinin enine boyuna uzun uzadıya araştırılması gerek çünkü literatürde olmayan tanılarla yaşıyorsun tatlım. Hadi şimdi bir çevirmen kirala bunları sana ilkokul 3 seviyesine çevirip anlatsın. Anca algılarsin.
bence fakir olmaktan çok seni seven bir erkekle evlenmelisin. bir şeyi dengelemek istiyorsan koşulsuz verebilieceğin tek şey sevgidir
Yatmış katmış vah vah vah... gerçekten o kadar mal varlığın olsa senin tipine kim bakacak biri evlenirdi senle..
Çirkin kız yoktur abi böyle yalan görmedim ben neren çirkin allah aşkına saç kesimin harika o yüzündeni soru işareti seni sen yapıyor resmen bayıldım
"Herkese umuttan bahsediyorum, içimde zerre kadar umut kalmamışken..."
İyi trollemişsin milleti, ciddiye alıp cevap verenlere inanamıyorum :)
çirkinliği sorun etme. kese kağıdı iş görür beyler, doluşun sjsjasjasj :D
eğer bu yazdığı gerçekse hisleriyle yazdıysa nasıl kırdığını karsındakini biliyomusun yaptığın doğru değil
kese kağıdı kesekağıdı iş görür vs vs bunlar insana yakısmaz aynı durumda sen olsan su anda dizüstünü kırmıstın ama karsındakine cok rahat söyleyebiliyorsun
Ben fakkairim, ideal aday olur benden. Simit alacak param yok gerçekten 👋
para var huzur yok sağlık olsun
evli adam boşanır gelir be bu teklife sen ne diyosun :)
ben gözüm yok parada ben almayım
Organ piyasası ne durumda? Tabi fakir içmez az yer mal temiz.
Paran için seninle evlenecek bir salak arıyorsan çok var kasma kendini.
zenginlik gerçek bir evlilik için yeterli bir neden değil
Esmer kara kaş kara goz elmacik yanaklimisin bende zengin bir es ariyorumda 😏
pembe sacli kumral kasli yamuk disliyim
Hadii baslat nikah islemlerini.
tamam askum baslatir baslatmaz dönecegim sana
sen bohcani hazirla
Hazir hazir.
Merhaba nasılsın daha bi pompacı bulamadıysan ben sana yardımcı olurum 20 cm kalın damarlı sert tadına bakmak istermisin tatlım ben seni doyurrurum sende maddi olarak beni tatmin et kabul edersen dm yaz
Vakir zengin vark etmez insan olsun guzel cirkin fark etmez kalbi guzel olsun bir guzelle evlenip seni uzecegine aldatacagina bir cirkinle evlen kalbi guzel olsun mutlu bir yuvan ve cocuklarin olsun benim gorusum budur. bulursam oylede yapcam
Önce akıl fikir sahibi ol fiziksel güzellik geçici ne filinta gibi erkek kalacak ne manken gibi bayan yıllar geçtikçe nede para kefenin cebi yok. değer verini buldunda zaten nasipse aile olursun yok olmuyorsa vardır bir hayır demen gerek bence.
ben olabilirim evlenmeyi düşünüyorum ama birini bulamadım daha sende istiyorsan neden olmasın
bu soru baya güldürdü beni kanka saolasın walla gece gece canım sıkılıyodu zaten
sevaba girmek için hoşlanmadığın adamla aynı yatamı gircen :D
fakirlerin de yüregi de yüzü de güzel olani var
yikariz paklariz asik oluruz
Selam ben fakir değilim. Ama zengin de değilim. Orta halli erkekler de yarışmaya katılabiliyor mu 😂😂😂😂
İlk bir insan olda karşına insan çıksın. Cebın dolu olsada kalbin boş hem insanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş. Yazık umarım fake soruyor.
dolu bulursun öyle erkek. ama aralarindan adam cikacagina inanmiyorum
niye fakir adam olamaz mi! 😬
sen beni yanlis anlamisin...
kafa bulacak baskasini bul
Imam fakir erkekler nerdedir bilmiyorum ama etrafına bak belki bulursun
Cok yanlis gelmisssin bacim burda herkes zenhin sen baska yerde ara :)
gönül zenginiyim deseydin anlasabilirdik ayrıca içgüveysi nedir bu devirde öyle işler mi kaldı :)
Yarın geceye kadar 100 tane erkek bulursun burdan 😂😂😂
Zenginsin ama herhangi bir erkeğin zengin bir kadın himayesine gireceğini zannetmiyorum
sen oyle san
Görürsün
bedenlerı satın alırsın ama gonullerı satın alamazsın buna katlanabılecekmısın
cep fakirde oşsa mangalda kül bırakmayız biz o yüzden işiniz zor😊
cok cirkinim tek care bu
Çirkin olnsn hiç bileyi değiştirnez taz bana bekliyorum
Çirkin olman hiç bişeyi değiştiemez yaz bana bekliyorum 20 cm kalın damarlı sert ikimizde mutlu olalım
Kızlar zengın koca arıyorum derken kadın erkek farketmeksızın kullanmıslar o cumleyı Şu an anladım :)
Merhaba ben size talibim her yönden kendini yetiştirmiş biriyim
Özel açık diyecem ama trolle düştüm diye tedirginim... Bakalım ne kadar çirkinsin...
Sen anca kendine uşak bulursun abla zaten uşak arıyorsun dusuncene göre
haber sal evdekilere akşam seni istemeye geliyoruz hshsjsn
dunyanin sahibi olsan sevmedikten sonra asla evlenmem
Bende fakirim zengin bayanla evlenmek istiyorum beni bu çileden sefilikten kurtarsın istiyorum evlenmek istiyorum
Oncelikle merhaba. Ben isterdim. 0542 728 06 76. Isterseniz bir cay icdiyimiz zaman detayli konusa biliriz.
Öyle sevap islemene gerek yok bikere ver yeter onlara onlar gururludur fermanını çeker bidaha arkasına bakmaz senin gibilerini çok gördüm.
hindistana git bir tane hint fakiri bul onunla evlen
Merhaba umarım mesajımı görürsün ben ne istersen yapmaya hazırım
Yasım 28 esmer 178 boyundayım anlayıslı romantik sevecen biriyim ulaşmak isterseniz ersancankorkmaz647@gmail. com ulasırsanız bekliyorum
Bulamadiysan ben talibim ama askeri personelim sorun olur mu
Eğer benimle iletişime geçerseniz ikimiz içinde harika olur.
Bana biraz ve senle arkadas olurum. Hergun gezer ailemden biriyle tanistirrim
Beni al kiz ben fakirim evim yok arabam yok param yok ama seni çok mutlu bir kadin yaparim
Tamam
Ben seninle ömürlük evlenirim sever değerinide bilirim
Üniversite mezunuyum ve toplam 5 dil biliyorum, olur mu :)
Bunlarin hrpsi gercekse icguveysi de olurum agzimi acmam koca sen olursun nasilsa ileride
senı paran ıcın sevecekse bosver tek takıl hayatını yasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar