Kalçaya bakan erkek sapık mıdır? Her erkek kalçaya bakar mı 😭😞 ? Niye bakıyorsunuz ayıp değil mi 😞 ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye belli ediyon? Doga da hayvan bile kendini koklatip oyle karar veriyor evlenmeye :D hatlarini belli etmeyen bisi giyiceksin erkek yuruyen cinselliktirSizin cinsel isteginiz 5 ise erkegin ki 477583848483 ona gore
16 Yorumla
Soran+1 yılVücudum güzel giyiyorum bakın diye değil
Cevap sahibi+1 yılKadin cocuk dogursun diye kadindir Erkek takviye icin erkektir. Kopek nasil dogustan programliysa insan da dogustan programlidir Yani ciftlesme gudusu devreye girer otomatik disiyle yakin oldugumuz zaman anladin mi? Doganin kanunu bu
Soran+1 yılAnladım. Hoşlandığım çoçuk çok baktı bugün. Sen mesela vücudunu belli eden bir kıza karşı cinsellik mi düşünürsün yoksa hoşlanma durumun olur mu ya da soğur musun? Yüzümde güzel ama dikkatini çekmek istedim her açıdan
Cevap sahibi+1 yılErkek her zaman cinsellik dusunur. Seni seviyorum derken bile sana hic yanasmaz Cinselligin lafini bile etmez. Ama aslinda her zaman dusunur.
Soran+1 yılYani dar giyinip giyinmememin önemi yok erkek hep cinsellik düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılİsteyerek olna bir şey değil... Gözler kendisi kayıyor suç bu gözlerde işte gördü mü güzel bir kalça oraya doğru kayıyor... Terbiyesiz gözler... :( :( :(
00 Yorumla
Sapıktır. Kalçaya bakmayan erkek yoktur. Öyleyse her erkek sapıktır. Her sapık erkektir. 😕
21 Yorumla- +1 yıl
sen bakmıyorsun galiba, bakmamanı öğreten kadın kimse ben ona gitmeyim canım, ya girls reaction bulge in train yaz google a, her sapık erkekmiş... biz resmini çekecek kadar sapık bir cins* değiliz canım benim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
+1 yılErkeklerden çok kızları gördüm başka kızların kalçalarını keserken :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çok müko bir şey gördüğümde bakarım ama siz bütün götlere bakıyorsunuz
- +1 yıl
Biz bakmıyoruzdur canım kendileri dikkat çekiyordur 😀
+1 yılKediler onunde ki ip yumagina kayitsiz kalamiyolar yaa ahhh!! iste tam oyle bisey. okuz gibi bakma ayri bisey tabi o farkli bir durum
00 YorumlaYahu kadın bile aynaya baktığında ilk kalçasına bakıyor elbise nasıl duruyor diye. Erkek bakınca sapık..
Tabi.. Yersen..02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmıyorum genel duruşuna bakarım özellikle kalçaya değil.
tamam erkek bakarda kadın niye bakıyo yaa yakında erkeklerde etek giymek zorunda kalırsa şaşırmayın
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahh erkekler bakıyor diye baktım ben % 90 götsüz olunca zevk almadım 🙂
Soran+1 yılTahrik edici şeyler giymeyin sizde kaslarınızı göstermeyin 😂
Soran+1 yılAy bende öyleyim çok şanslıyız hadi dans 👯🕺🏻💃🏿
bakan sapik degildir bir devirde oyle giyen var ki kiz kiza bile bakiyor bilmem anlatabildim mi😉
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben mesela kendime bakardım canım kendim ❤️😎
Soran+1 yılGüzelim
+1 yılYogurt koysan ayran. ayran koysan tereyağı çıkaracak kadar kivirta kivirta yururlerse gel de bakma. Göz bu kayıyor ne kadar da başımızı başka yöne çevirsekte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa arkadaş öyle bir dar giyme şekli yok ya karşıdan bayan geliyor nerdeyse sevgili olak diyecektim kot arasına girmiş dudaklar çıkmış taşmış, dolmuşta kız inecek var diyor kot yarıya inmiş göt yumurta gibi iç çamaşırı giymiyonuz mu ne yapıyonuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar bakma sende.
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu diyeceğini biliyorum, o yüzden yorum yapmak istemedim..
Soran+1 yılNe dedim ki? Göz kayabilir ama bir kız kalksa da popona baksak kafasında olanlar var
Cevap sahibi+1 yıl
Her erkek bakmaz bakanında boşuna girmiştir hepside Abaza degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın lazadam bey ama geneli sapık
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın bile bakar kadın kalçasına. yanımdan geçiolar kalçaya göğüse bak diyolar. kadın kendi cinsini daha çok eleştiriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bakıyorum ama bazen siz her kıza bakıyorsunuz çirkinlere bile
Cevap sahibi+1 yılyani bayanın vücudunda belli bölge var kalça göğüs filan. bakıyoruz evet ama bu doğal bence
Cevap sahibi+1 yılkızlarda erkeğe bakabilir kalçasına penisine kaslarına dışardan.
Cevap sahibi+1 yılçirkin güzel fark etmiyor. sadece popoya da bakmıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde mikin bizi dıye dolasmayın arasına gırıyor bızımkıde can kalkmasın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılSapıksın işte.
Cevap sahibi+1 yılYooo kimseyi zorla mikmedik ya. Ama arkada cok zevk verıyor kadın kalcadan belli olur kuzum. Senınkı sağlam sanırım çok arkanı kastedıp laf atmıslar
- Diğer konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılerkeğiz neticede göz kayıyor 7 den 70 e herkes bakıyor sapık dersek herkese adam kalmaz
00 Yorumla Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kızlarda bizim totimize bakıyo çok ayıp
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmıyorum bir kaç kez baktım %90 götsüz zevk almadım 😂
Soran+1 yılGötsüzsen gerek yok ama varsa kapat 😂
Kalçaya bakmayan insanın aklına şaşayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmıyorum
+1 yılEvet çok ayıp :) ama bakıyoruz işte :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bakılmasın? herkesin günahı kendine.
00 Yorumla
+1 yılcevabı gerçekten duymak istiyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ele avuca nasıl gelir diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yapılır ona bakarlar.
065 Yorumla
Soran+1 yılNe nasıl yapılır
Cevap sahibi+1 yılPompei :)
Cevap sahibi+1 yılBaş örtülüyüm giymem
Cevap sahibi+1 yılYok popo sağlam ama malı meydana sermiyorum
Cevap sahibi+1 yılKalite kontrol yaptım sağlam ama satışa sunmuyorum pahabiçilemez
Cevap sahibi+1 yılBizzat kendim yaptım ölçtüm tarttım kararımı verdim barajı geçti :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi lys sınavına hazırlandırıyorum onu yüksek dereceyle motor ve taşımacılık bölümünü kazansın istemem :D
Cevap sahibi+1 yılGeçen kalite kontrole gittim mal sağlam olunca bedava yaptılar tüm işlemleri :)
Yavrum halkla ilişkiler istiyor sonra da halk ile g ö t bağlantısını vatandaşlara anlatıcak gaz yardımıyla :)
Cevap sahibi+1 yılSağlam mala sağlam inirim olursa alıcısı çok olur yalnız :( mal sağlam dediğim gibi kolay kolay buruşmaz sıkı hatları mevcut ve 0km böyle sağlam bir mal indirime gitmemeli bence
Cevap sahibi+1 yılBöylesine sağlam sıkı dolgun bir mala sahip okunca ona neler yapmak isterdin ki
Soran+1 yılSusun ya kuduruklar özelden konuşun 😡
Cevap sahibi+1 yılGüldün biliyorum soran 😂
Soran+1 yılAbazalıkta master yapmışsın valla helal olsun 🤦🏻♀️
Soran+1 yılEvet sevgili hem cinsim baya komiksiniz. Ama bence konuşma bu çoçukla valla parçalar seni 😕
Cevap sahibi+1 yılMerak etme soran ikimize de yeter o :)
Soran+1 yılAl bu azgın karıyı git 😞 Bana bulaşmayın
Cevap sahibi+1 yılAnnen kime gidiyorsun dediğinde mervelere diyeceksin ama :) yani ben
Soran+1 yılHe davet hadi mikişin töbest ya 😡
Cevap sahibi+1 yılSoranın da kalite kontrolden geçmesi lazım yoksa gelemem :(
Soran+1 yılBu kızı ben skcem gerçekten valla bak çok heveslendim 😬
Cevap sahibi+1 yılSoran malım sağlam diye hemen sana vereceğimi düşünüyorsan yanıldıın
Ama madem bizi davet ettin beraber bir deve güreşi yaparız :)
Cevap sahibi+1 yılSen denetçi değil miydin 😂
Soran+1 yılNe istersin
Soran+1 yılNe kontrolü ne saçmalıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet kontrolü en iyi şekilde yapılmalı yoksa bu iş olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılSoranla beraber testten geçmek istiyoruz :(
Soran+1 yılUlan birde kapalısın konuştuğun şeylere bak utanmaz
Cevap sahibi+1 yılAhahah sesli güldüm 😂😂
Soran mal kaliteli ve sağlam diye mi kıskandın doğru söyle
Cevap sahibi+1 yılBen kalite kontrolümü kdndim yaptım mal sağlam. :)
Soran+1 yıl173
Cevap sahibi+1 yılSoran o kelimeyi üerime almadım :) malın sağlamlığına kendim karar verdim
Cevap sahibi+1 yılAhahah cidden benimle kimse yarışamaz 1.80 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSize kaliteli ve sağlam olduğunu söylemiştim :)
Cevap sahibi+1 yılBenim malım sağlam sıkıntı yok hocam ama soran biraz çüük çıktı onun hasarlarını giderin
Cevap sahibi+1 yılHadi ya yemin et bacağınkadar boyum olduğuna :) ben de yemin edicem
Soran+1 yılbir siktr bacım ya al şu karıyı git
Bakan sapık değildir. Bakmayan erkek gay dır :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOha ya bakmayan vardır yine vardır dimi 😞
Soran+1 yılYani baktıklarını farkediyorum birde cool tipler ya da efendi olanlar ummadığım insanlar
Soran+1 yılHerkes bakmasın hoşlandığım bey baksa yeter
+1 yılArtık kizlarda bakiyor
01 Yorumla
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden böyle bir soru sordun?
07 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettiğim için çok terbiyeli erkeklerin bile baktığına şahit oldum
- +1 yıl
Böyle bir anlık dikkat çekici biseyse bakıp geçilebilir de hayvsnlasmamak lazım. Sonuçta herkeste nefs var uygun olmasa bile kızlar o kadar tahrik edici şeyler giyiyorlar ki bakan mı giyen mı daha terbiyeli düşünmek lazim
Soran+1 yılOoo. Vücudu belli eden şeyler giyip kalçayı kapatmayınca bakıyorsunuz sanırım. Dar pantolon tahrik eder mi mesela?
- +1 yıl
etmez mi tahrigin anası dar pantolon. Genel prensip kapalı olmayabilirsin ama vücut hatlarını belli eden şeylerden özellikle göğüs ve kalça bölgesinden kacinmalisiniz
Soran+1 yılYaa erkekler cinsellik mi düşünür vücudunu belli eden şeyler giyen kızlarla? Göğüslerim var alt üst dar giydim bugün kötü mü düşünmüşlerdir sence
- +1 yıl
yooo kötü düşünür diye bişey yok. Kisi kendinden bilir işi. Herkes nasılsa karsiyi da öyle görür ama bu biraz da fiziginle alakalı bisey. Bazi kızlar giyer çok tatlı olur bazilari giyer çok seksi olur işte burada dikkat etmek gerekir.
Soran+1 yılYa işte boyum uzun normal bir pantolon bile farklı görünüyor seksi olmak istediğimden değil nasıl kırabilirim ki bu durumu? Masumca yaklaşmasını istiyorum bana
Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ayıptır tabi ama bazılari bakilmiyacak gibi değil
00 Yorumlane yapayim cogüzel gözuküyor 😊
00 Yorumlasen nie soruyosun ayipsa
02 Yorumla
Soran+1 yılSormak ayıp değil
Niye siz bizim onumuze bakiyonuz
03 Yorumla
Soran+1 yılBravo dayı
Mesaj atar mısın bana?
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Bazı kalçalar var ki zaten dile geliyor bakın diye
10 Yorumla
+1 yılBakmaları çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılsapıktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Ben bile bakiyorum
00 Yorumla
+1 yılAyıp
02 Yorumla
Soran+1 yılBravo tarkan
- +1 yıl
Tanışıyor muyuz?
+1 yılEvet
10 YorumlaBakmam.
03 Yorumla
Soran+1 yılAferin gözlük
Soran+1 yılHahahh 😂😕
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakmak sagliklidir
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi açıdan?
- +1 yıl
bakmayinca zorlamak olur bakinca dogal olursun buda sagliklidir
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayıp
00 YorumlaKalca candir
00 Yorumla
+1 yılBakmayan erkek yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 35,9b cevap paylaştı.
+1 yılgüzelse bakarım ben
10 Yorumla - Diğer konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılsapıklarr sizi
00 Yorumla - Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılGuzelse bakar.
00 Yorumla
+1 yılGuzl demk
00 YorumlaGüzelse bakılır
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!