Kedi ya da köpek almak istiyorum ama kedi alırsam british olsun istiyorum şimdi bu barınaktan sahiplenme işi nasıl oluyor bilen var mı? yani herhangi bir imza gerektiriyor mu ne bileyim yaş sınırlaması gibi şeyleri var mı neler var yani nasıl pat diye verecek halleri yoktur herhalde? Köpek alırsam Golden, Saint bernard ya da çoban köpeği istiyorum. Kedi olursa da British shorthair veya britishlonghair.
Barınakta golden çok emin ol hediye alıp sokağa atıyorlar malesef.. cins kedi yok ama bunu bil geneldr kediler felan gözü kör oluyor. Barınaktan sahiplenmen için yaş sınırı var malesef 25 felan olması lazım. İnstagramdan sahiplendirme yapanlar var normal tekir kedi
yaş sınırlaması var tabiki kimliğin falan yanında olmalı bilgilerini yazıyorlar bide bişey imzalatıyorlar işte kaybetme durumu ya da tekrar barınağa götürme falan gibi durumlar için o kadar
İnstagram ve facebook ta haysev i ekle, bir cok cins kedi ve kopek var yardima muhtac. Cins olarak belki istedigini bulamayabilirsin ama icinin isinacagi bircok can bulabilirsin.
En İyi Cevaplar