Her sey hicbir zaman yolunda olmaz. Sadece bazı problemler daha önemsiz olur ve kendiliğinden hallolur. Çok sıkıntılı olduğum zamanlarda yeni şarkılar filmler hobiler bulurum kendime. Kağıt kalem çıkarır yazı yazarım resim çizerim. Bazen de hic tanımadığın insanların etrafta olması daha rahat hissettirir. Ama en önemlisi dua etmek. Icten bir dua her zaman sıkıntıları çözer:)
Bir çok hayalim var, ancak seçtiğim hayatta bunları başarmak imkansıza yakın. Yine de bu hayatı seçtim... İstediğim hayatta bir çok hayali kazanırken, birçoğunu kaybettim. Orta seçenek yok.
herşey güllük gülistanlık olursa hayatın anlamı kalmaz. Biz bu dünyada figuranız. Değişik senaryolar çıkacak hayatımız boyunca ama bu senaryolara göre mutlu veya mutsuz olacağız. Satranç tahtası gibi hamlelerde bulunmaya çalışacağız. Eğer yanlış hamle yaparsak mutsuz oluruz :(
Her şey yolunda diyemem belki ama en azından istemediğim bir durumda değilim şükür. Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun ama olmasını istediğim ve ya beklediğim şeylerde yok değil.
Salıverdim Gitti Akışına Olursa Olur Olmazsa Olmaz, Çokta Yolunda Değil Ama Yapacağım Birşeyde Yok `` Kul Kaderini Yaşar `` Derler Çok Kasmıyorum Kendimi Olduğu Kadar Olmadığı Kader
En İyi Cevaplar