Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı :D
Karşılaşsaydınız ne yapardınız?
Karşılaşsaydınız ne yapardınız?
Ağabeyi olan kızlardan uzak durmak gerek. Babaları ayrı dert, bir de başımıza bu çıkmasın. Zaten babaları sevgilisi olsun istemiyor kızlarının, ağabeyleri de ayrı dert. :D
karşılaştım abisi aradı bu numaranın ne işi var sende diye iş yerinden dedim tanışıyoruz yok dedi ne işi var sende iki abisi vardı dedim şöyle yok böyle yok bana saydırıyor tehtit ediyor dedim amkkkk evladı nerde olduğumu biliyorsun nerde çalıştığımı konuşma o zaman gel buraya gelmezssen ta ananı mikerim dedim... gelemedi :D
karşılaşmadım
Cevap
25Cevap
evet numarami istedi verdim küfür etti saydirdi uzak duracaksin dedi hiç bişey demedim adres veriyorum gel dedim anama sovdu geldi tabi yürekli ergen sopayla dövdüm iti ayrıldım kızdan da onu da dovecektim de vazgeçtim
abısı degılde kuzenı cevap verdı artıs artıs konustu zaten gıcık oluyodum ekıpı topladım cocuga gellan kendım gelcem dedım tabı 3 motor 1 araba gıtttık dovduk :D KENDIM GITcek dgeıldım herhalde ben 18 o 27 yasındaydı.:D
aferim sana
Bizim yaşımız geçti abiden korkucak kadar cibiliyetsiz ilişki yaşama ihtimalim yok gençler düşünsün 😄
Karşılaşmadım ama görür ise bir merhaba derim ayıp olur 😃😎
cevap verdi sonra aradi sonra aksam 9da arkadaslariyla ama dövmediler sagolsunlar 😂😂
Ben benzeri ama çok daha kötü bir durumla karsilastim kabus gibiydi
ben karşılaştım sıkıntı yok o beni ben onu tehtit ettim ben kazandım ama bacım değerimi bilmedi
karşılaştım 😂😂😂bide 4 abisi vardı hergun başkasına 😂😂
Kıza abisini öldürmesini söylerdim.
Öldürmezse ben ikisini de öldürürdüm.
sen kimsin?
merhaba abi nasılsınız inşallah neyse ben sonra ararım hürmetler dııt dııt dııt... :D
Ben karşılaştım, sorun olmadı zaten tanışmıştık ama attığım mesaj utanmama sebep oldu. 😊
Seviyorsan mücadele devam eder. Abisi olsun babası olsun normal konuşurdum.
Sana gelen mesaja abin mi cevap verdi :D
Olmadı öyle bir şey :D
Nerden çıktı bu soru o zaman Trabzonlu :D
Merak :D
:) :)
Ay kız ayol diye cvp geri döner hrralde 😄😄
değişik bı durum olur
hayir insallahta karsilasmayoz
Oo kayınçooo naber derdim kudursun lavuk ajsjjs
Şaka olarak birine yapmıştım
eniştenle konuşuyosun şu an derdim
Evet babası da bir çıktı bir ara