Türkiye'de bu çok ilgimi çekti, genellikle iPhone'u olan insanlar bunu yapıyor. Yakında sırf arkadaki elmayı göstermek için böyle dolaşacaklar diye korkuyorum. Sizde bir yere gittiğinizde cep telefonunuzu masaya ters mi koyuyorsunuz? Bunu yapan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir yere gittiğinizde sizde cep telefonunuzu masaya ters mi koyuyorsunuz? Buna yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
I-phone var bende de ve masaya ters koyuyorum çünkü mesaj geldiğinde dikizleyen birileri olursa kimden geldiğini filan öğrenmelerini istemiyorum, sonuçta o benim özelim ve onlar benim özelime saygı duymayıp dikizliyorsa öğrenemeyip sinir olmak zorundalar, üzgünüm ama böyle.
Biktim artik su baskasi gibi yasayan insanlardan kimse kendi gibi yasamiyor insanlar koyun gibi modanin tarzin pesine takilmis. gidiyor dikkat ederseniz herkesin sac modeli erkeklerin cogu ayni oldu yazik ya klon gibi 😄
Sen öyle san. Türkiye'de herkeste var 36 ay taksit yapar yine alır millet. Sor istersen gangi marka telefon kullanıyorsunuz diye. 2000 tl altında kullanan kaç kişi var görelim 😌
nedemek neden aliyorlar telefon cok hizli calisiyor tek keliem ile muhtesem... hem iphone um hemde samsung um var cift hat kullaniyorum ve iphonediyorum hava ile ilgisi yok,,, bu telefonlar alo demek icin kullanilmiyor..!
@yflower size göre öyle, yabancı araştırmacılar pek öyle demiyor ama. Hem konu hangisi daha iyi değil. İnsanların gücü yoksa neden alma gereği duyuyorlar ben onu merak ediyorum.
size gore oyle dedigin kisi 25 yildir teknoloji ve elektronik satan bir firmanin sahibi...(ben bilirim inan) alma gucu olmayanlar iphone 5s aliyor zaten... telefonlar 2ye ayrilir iphone ve digerleri... tabletlerde apple ve digerleri diye ayrilir.. parasi olmayan iphone alamaz akli ondadir ama tercihi samsungtur... bizler vestel -casper- lg gibi tamami ile basarisizlik olan ariza orani tavan yapmis varos telefonlari niye aldigini meraktayiz..
@yflower İnsanları telefonlarına göre ayırmak baya ilginç. İstesem yarın gider beş altı tane iPhone 7 alırım, ama elimdeki telefon çalışırken gidip 2700 lira iPhone 7'ye vermem.
diger kanaldan yuruyemeyince simdi burdan devam edeyim dedin ama bunuda bence basaramadin... apple o telefonlari senin icin uretmiyor inan bana sen onun musteri hedef kitlesinde yoksun... iphone 7 -2700 degil bu arada 2999 tl... saygilar.! (bende iphone 7 plus 128 var sana gore ben hava atmak icin aldim bu telefonu dimi)
@yflower pardon neden müşteri hedef kitlesi ben değil mişsim? IPhone almadığım için mi? Senin kaldığın ülkede o fiyata olabilir lakin benim kaldığım ülkede 128 gb iPhone 7'i ben 2700 liraya alıyorum.
@yflowerSizde sizde yurt dışında doğup büyüseydiniz Türkçe diline ne kadar hakim olacaktınız acaba? Neyse, benden yaşça büyük olduğunuz için sizinle tartışmıyacağım, bana yakışmaz. İyi geceler.
Bu bir tavirdir telefonun modeli onemli degildir. Bazen yazdigin amacla yapanlar olsa da sahsen benim aliskanligim boyle telefonu ters koyarim biri ararsa mesaj atarsa herkes gormek zorunda degil.
İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı.
Öncelikle şunu belirteyim ayfonum yok. Ancak arkadaşlarım ile bir yere gittiysem telefonum sessizde ve ters durur dikkatimi dağıtmasın diye. Tercih meselesidir.
Sokakta satılan simit gibi sıradan artık iphone kim neyiyle hava atsın, evet ters ceviriyorum, nedeni herhangi bir bildirim geldiğinde kimsenin dikkatini çekmemesi için.
Tlf. masaya koymam.. cebimde veya cantamda. durur... Veya eliimde tutarım.. 😂 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ters koyunca bir anlam düz koyunca bir anlam. Bence bu karşıdaki insanın fesatlığı. Neden ıphone göstermek istesin ki? Önden de belli oluyor zaten. Sadece alışkanlık bence. Ama işte herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor.
sen korkma kimse oyle dolasmaz markayi gostermek icin asla caba harcamam... ayrica custom desing yapip teelfonumu kisilestiririm kimse ne model oldugunu anlayamaz kolay kolay
Ben de öyle kullanırım ama etiket için değil ki öyle bilinen bir etiketi de yok, bunun adı special life special life. O an kimin yazdığını, aradığını herkesin görmesine gerek yok
İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı.
Yoo düz koyarım
0
0 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bir yere gittiğinizde sizde cep telefonunuzu masaya ters mi koyuyorsunuz? Buna yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
En İyi Cevaplar