Eniştem sarkıyor mu, taciz mi ediyor, yoksa masum mu çözemiyorum? yardıma ihtiyacım var bir bakar mısınız?

Eniştem çok rahatsız edici hareketler sergiliyor. Sürekli eli kolu üzerimde. Habire sarılıp öpmeye çalışıyor, eliyle dudaklarımı tutup sıkıyor sürekli öyle seviyor beni. ablam varken yanaktan, yokken boyundan öpmeye çalışıyor. ve zorla yapıyor, kaç defa zorla duvara veya yere yapıştırıp boynumdan öptü. Ablam yokken benim odada uyumaya çalışıyor, sürekli yatağıma girmeye çalışıyor. aşırı cıvık biri. çok kavga ettim bu hareketlerinden dolayı, çok bağırıp çağırdım ama umursamıyor resmen. Çok güçlü olduğu için engel de olamıyorum. Kucağına alıp zorla sarılıyor, kaçmaya çalıştığımda yine kucağına alarak beni kapıdan uzaklaştırıyor.. az önce bişey anlatcam dedi tutturdu yanımda uzan öyle anlatcam dedi. ben de o zaman anlatma deyip arkamı döndüm gitmek için. o sırada fırladı beni tutup havaya kaldırdı kucakladı sonra kanepeye geçerek üzerine, kucağına oturttu resmen, beni böyle dinle dedi. bağırıp çağırdım bırakmadı, ısırdım sonra evden kaçarcasına çıktım.. başka yerden yazıyorum şu an. çok uzattım biliyorum ama çok doluyum çok sinirliyim. adam çok yardımsever biri, dışarıda çok sevilen bir insan. ayrıca akrabamız oluyor. evlerini biliyorum orda da vıcık vıcıklar böyle. bu yüzden belki aile yapısından dolayı böyle rahattır deyip temize çıkarmaya çalışıyorum onu. ama ben yine de gelemiyorum böyle şeylere. sarkıntılık ettiğine de inanmak istemiyorum yoksa günlerim daha da zor geçecek. bilmiyorum kahretsin bilmiyorum. napcam ben yardım edin Allah rızası için
Eniştem sarkıyor mu, taciz mi ediyor, yoksa masum mu çözemiyorum? yardıma ihtiyacım var bir bakar mısınız?