Hayat erkekler icin mi yoksa kizlar icin mi daha zor sizce?

Kadınlar için daha zor. Sabah bir kalkıyorsun saç baş dağınık. Kendini baştan aşağı yeniliyorsun. Yolda yürürken sözlü vs tacize uğruyorsun. Gece yarısı tek başına diye tecavüze uğruyorsun. Ağda derdin yok. Jileti vur bitti. Regl derdin yok. Sancı çekmiyorsun. Doğuma girmiyorsun. Onu büyütüyorsun, emek veriyorsun. Daha sonra stresten kansere yakalanıyorsun. Erkeklerin de vardır ama bir kadın kadar sorumluluğu veya derdi yoktur
Her ikisi için de zor. Kadınlar fazla kirilgan, erkekler benligine yenik oluyor. .. Zor yani hepimiz için. . Önemli olan zorluklara rağmen kocaman gulumseyebilmek. ..
Erkek için zor. bir kız istedgine teklif eder birlıkte olur. Sen yan baksan sapık olursun. Anan bacın yok mu ben bildigin kızlardan degilim. Özgecanı senmi öldürdün gübi sacma seylere maruz kalırsın
Erkek içinde kadın içinde zorlukları vardı ama erkek için birazda zordu yaşam şartları falan filan zaten paylaştığın resimde gayet açık ve net.
Cevap
5Cevap
Aşk acısı ve reddedilme hariç hepsini yaşadım. Üzerine de cila olarak çılgın bir sürü sorumluluklarım ve sürekli yaşadığımız tacizlerimiz var. Özetle, kadın için daha zor :)
Bunu aslında çift cinsiyetli olsaydım kolaylıkla cevaplardım. Bir erkeğin çektiği zorlukların da kadının çektiği zorluklar da vardır hangisi ağır basıyor bilmiyorum ama en iyisi panda olmak
İki taraf içinde zorlukları vardır. Ama kadın yapısı gereği daha kırılgan ve naif olduğu için kadın için biraz daha zor olabilir.
Hayat herkes için farklı şekilde zor, ama Turkiye kosullarinda tabiki kadın için daha zor.
Ay iyiki şunu da öğrenmişsiniz herkes paylaşıyor şimdi şurda çıkıp kadın olmanın zorluklarını anlatmıyım
ikisindede var zorluk ama bnce kadında bir tık daha fazla
Erkekler daha çok acı çeker.(aşk acısı) Kızlar 2-3 haftaya unutur bile ve erkeklerin de unuttuğunu düşünür. Ama erkekler asla unutmaz.
her iki taraf içinde ayrı zorlukları var kıyas yapılamaz bence
Her iki tarafın zorlukları var da bazı kadınlar bencil düşünüyorlar.
Bence her iki cins içinde zor
Her iki taraf icinde cok zorluk var.
bunu soruyor musun bide
Hayatin kolay oldugunu kim soyledi
kadinlar icin daha zordur diye dusunuyorum
insan olan herkese zor
her iki cins icinde zorlu kisimlar var
erkekler için zor kızlar ağlıyo kurtuluyo
Her iki cins için zorluklar var.
kizalardada var bu sorunlar
Iki taraf icin de vardir zorluk
bence erkek