normaldir. ben karşımdaki insanın kadın erkek farketmez uzun süre gözlerine bakamam. e sevgilimse karşımda ki sağa sola da bakamam. mecbur bir yerine bakıcam. nasıl olsa kapalı giydiysen yanlış anlaşılmaz diye özellikle o tarafa bakmış bile olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılOhaa. cok sacma
Soran+1 yılNe biliyim ben. beninistedigini arzuladigini bilmek anlamak istiyorum aslinda
Soran+1 yılAnladim ama bende bise yapamam yani
dekolte olsa bakarım yalana ne hacet. ama dekolte olmadığı halde bakmasından neden rahatsızsınki madem. sonuçta bsey göremedikten snra sıkıntı ney
05 Yorumla
Soran+1 yılSikınti yok zaten. bakmasi iyi. hayal de kuruyormudur
Soran+1 yılNasil sacmalama. oylesine kuramaz mi. ben onla ilgili kuruyom ya
bakar neden bakmasin? normal merak etmistr belki incelemek hakki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. olabilir bakması yani. ne var bunda art niyet arama derim. ilgisini çekmiştir bakmıştır veya dlamıştır öyle ne bileyim.
00 YorumlaKapalı olduğu için daha dikkat çekiyor merak ediyor göğüslerini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. sevgilin değilmi alalaa nolmuş baktıysa avuclarımı doldururmu acaba diye bakmıstır
00 YorumlaE bu normal. gözüne bakınca rahatsız mı oluyosun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bakmicakta kime bakicak ne hasta ruhlu insanlarsiniz ya napacaksiniz gidip tavlami oynicaksiniz
00 Yorumla
+1 yılNiyeti kötü demem ama sevgilin ya belli hayaller kuruyordur
08 Yorumla
Soran+1 yılBakmasi bunumu gosteriyor
- +1 yıl
bir erkek olarak öyle diyom içinde cinsel his vardır senden başkasını da hayal etmemesi daha da güzel
Soran+1 yılHayal etmedigini nerden bilcez yaa. bak sana anlatiyim. biz buafamla 3 aydir gorusuyoruz. niyet ciddi. ama adamdan korkularim var. erkekliginde sorun var gibi. ne biliyim. yani cinsel konualrda isteksiz bir adammis gibi geliyor. Şu an bu durumu anlattim bunun disinda hic bisey yok ya adamda.
- +1 yıl
Yaşamakta korkuyor ve çekiniyor kendini baskılıyor
Soran+1 yılYani ilgisiz falan deildir cinsellige dimi
- +1 yıl
Bence değildir sadece çekingen dir. Evlenmeden yapmaz büyük ihtimal
Soran+1 yılAzatencokcekingen ama insan azbucuk belli eder. bir gecen bananyeah baby dedi😅
- +1 yıl
Sen evlenmeden birşey yaşamak istermisin
+1 yılniyeti kötü sıkecek uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılKalbini görmeye çalışıyordur yanlış anlamışsın
20 Yorumla
+1 yılsena bakmıcakrta kıme bakcak. kızları anlamak zor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı. Sevgilisiniz olur öyle şeyler takma baksın arada
01 YorumlaNormal ya göz bu kaymıştır :)
00 Yorumlagöster sende bir kere nolacak yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiyet kötü ve biraz istekli demekki
00 Yorumla
+1 yılSevgilinmiş bırak baksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılsanirsin devlet meselesi bir sende göğüs var
00 Yorumla
+1 yılEvet niyeti kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kötü niyeti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılrola bak rola
01 Yorumla
Soran+1 yılNeeey
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal
00 Yorumla
+1 yılhosuna gidiyo mu
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet soz konusu bu adamsa gidiyor. cunku erkekliginden suphe etmeye basladim.3 aydir gorusuyoruz. evlilik niyetimiz var. ama adamin cinsel konularla alakasiz oldugunu dusunuyorum.3 aydir geceleri saatleece konusuyoz ama konuyu zerre farkli yerlere getirmedi. tek iltifat yok. bir dudaklarima cok bakiyor. bir kac kere de gogus. bunlar benim umut isiklarim yani
- +1 yıl
sen istekli misin peki? hic onu kivama getirecek seyler yaptin mi gece mesajlasirken
Soran+1 yılHayir tabi. aksine bazi kucuk seylere cok tepki verdim ondan mi hic bide yapmiyo anlamadim
- +1 yıl
kesinlikle ondan. sen onunu kesmissin
Soran+1 yılBak bir kere icinde kufur olan bir vine izletti kizdim. bir kere bel alti esprisi olan bir video izletti kizdim. bir kere de sosis partisi filminin fragmaninibizliyordu. himm guzel filmmis dedi. sonra ben filme baktim arti 18 mis. bana niye boyle film oneriyon dedim kizdim. abartmismiyim
- +1 yıl
fazlasiyla. bu cocuktan bir de tepki mi bekliyosin
Soran+1 yılAyy yaa😅bana gecen laf arasinda sen benim kolemsin dedi. bak bunu da yanlis anladim ama ses etmedim. var mi bel alti mesaj. bir gcen siradan bir muhammet esnasinda yeah baby drdi. bende buraya sordum. terbiyesizce biseymis
- +1 yıl
standart bisey
- +1 yıl
sen cok basite indorgemisson
Soran+1 yılAnlamadim. standart bisey derken
- +1 yıl
yeah baby falan standart. cok daha ileri seviye gerek
Soran+1 yılYani bu adam bana bunu kotu anlamda mi soyledi. ne amacla soyledi. oylesine mi. ve cok kotu bir anlami varsa bunun benim anlicagimdan falan korkmadi mi
- +1 yıl
ne kotu anlami ya. evet bebegim demek. esprisine denir genelde. sen bu alinganligi yaptigin surece hic bjsey bekleme
Soran+1 yılEevet de ben buraya sordugumda herkez sapikmis cok pis film izlemis falan dedi yani
- +1 yıl
diyenlerin hepsi daha beterini izliyo. yapma diyenden korkcan bu zamanda. kizlar da dahil
Soran+1 yılEvet de cocuga bana niye yeah baby dedin demedim ki. bu konuda hic bise demedim. ayrica kadinlara ilgisi olduguna dair bir isik zaten bekliyorum. gcen sinirlenip yaa sen kadinlara ilgi duymuyon mu dedim. guldu gecti. bir erkek bu lafa gulup gecer mi. kizaaar
- +1 yıl
onun kadinlara ilgisi var. senin sacma takintilarin var sadece. sen izin versen o yapacak
Soran+1 yılYaa kadinlara ilgisi cok olan cok konusmak msjlasmak istemez mi. benim zorlamalarimla oluyor hersey. adamin nisanlisi bile bundan ilgisiz diye ayrilmis. o kadar ilgisiz ki anlatamam.. benim arkadaslarim da bu adam da is yoktur diip kafami kurcaliyorlar.. oyun bagimlisi 30 yasinda cok yakisikli ve asiri zengin biri bu
- +1 yıl
sen mi zorluyosun dhdhdh
Soran+1 yılValla evet..3 aydir boyle. eger benim zorlamalarim olmasa adam hic konusmucak yaa. ama beni en basinda bu adamin arkadaslari uyardi. bak bu mesaj atmaz ilgisizdir falan dediler. ama bu kadarini beklemedim. o yuzden de sasiriyorum
+1 yılNormal
00 YorumlaOlur böyle şeyler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat