Uyuyorlarsa neden hiç sesleri gelmıyo?
Benim muhabbet kuşlarım lambada uyuya kalınca bazen veya kafeste iken düşüyorlardı mesela kanat çırpıyorlardı cıkcık leyerek. Bunlar uyuyorsa hiçmi düşmüyorlar duyamadım hiç 😅😅

Muhabbet kuşları hariç diğer bütün kuş türleri renksiz görürler.
Akşam oldukları zaman yönlerini bulamazlar, yarı kör hale gelirler.
O yüzden yuvalarına yetişemeyenler ilk kondukları yerde kalırlar ve günün ışımasını beklerlerler
Hiçmi kuş geçmez geceleri
Geçmez
Baykuş ve yarasalar hariç
Kuşlar geri zekalıdır, karartı çökünce direkt uykuya dalarlar.. Benim kuşlarımın üstüne örtü örtüyorum gündüz vakti, tüm cıvıltıları kesiliyor, uyuyorlar.. Kaldırıyorum, cik cik başlıyorlar.. Bu taktiği yumurta markaları da kullanırlar, tavukların ışıklarını saat başı açıp kapatırlar, bu aptal hayvanlarda gündüz oldu zannedip, yumurta verirler..
Kuşlar niye canım ya?
Ama o olabilir.. hiç sesleri
Çıkmıyor gece lambaları yanmasına rağmen.. ağaçların içindeyseler hiçmi düşmezler?
Mesela bazen benim muhabbet kuşları lambadan inmiyorlardı kapatıp uyuyordum bunlar yere düşüyordu.
onlarda uyuyor..
can sıkıntısı zor olsa gerek =))
😅😅 gerçekten sormuştum ama
bende gerçekten canınızın sıkkın olduğunu düşünmüştüm :))
Oda varda.. işte🤔
Uyuyorlar
Cevap
31Cevap
benim kus kafesinde mast yapıyor tüneğinde ölecek abazıktan suna bir hatun bulmak farz oldu gece uyuyor napacak
Pis
Dogrudur benimkiler 2 taneydi ama hic yapmiyorlardi kiz istemiyordu hep itiyordu görmedim ben hic.
Bunu bence bir abaza karikatürist cizmis 😂
Ahahahahhaha yalana bak yalana 😂😂😂😂 egilmiomus minnacik kus o sanki devekusu 😂😂
Sen bir an önce evlendir onu sevaptir😂
cins bunlar bak bak şimdide mast yapıyor tüneğinde kuduruk salıncağın ucunda boncuk var onu ne sanıyorsa tüneğinde yaramazlık yapıyor ama bunlar cins işte hemen öyle dişiyi koyunca eslenmiyormus begencek birde dişiler seciyormuş erkeği sanırım kafesini aldığım kadın demişti getir buraya atalım secsin eşini kimle oynasırsa onu götür dedi öyle yapacaz artık çikin bişi secerse almam ama :))
Sanane kusun seciminden beee gönül o aka da konar bkada 😂😂 birak begensin iste kuscagiz.
Pardon tüneginde ne demek? Anlamadimda
Oki
Ahahahahahahahah bu türkiyenin kuslari da abaza 😂😂👍
Akrobat 😂
Yooooo 😂😂😬😬
Hiiiiiiiiih gülimde bosa gitmesin 😂
Tas gibi hatunlarda ikidebir itmesin onu pis abaza diye 😂
yakısıklı iri yapılı ki benim kuş yakalamıstım ben bunu kuscular bile gördüğünde dedi çok güzel kus ırkı falan ona vermicek hatun mu var beee diğer ikisi lezbiyendi ondan olmadı işi hem ozaman daha yetişkin değilmiş aganigi bilmiyordu şimdi tünekte ard arda orgazm oluyor :)))
Pissssss 😂😂😂
Bir avci olarak soyleyeyim sana gece olunca kuslatin bir kismi avlanir yani zaten bunlari gunduz pek gormwezsin. gunduz gorduklerin ise calilik dikenli yerlere tuneyim sabagi beklerler.
Ama kuşlar gece göremiyorlar ki?
Uhu lar görüyor da ufak kuşlar nereye kaçıyor?
Gcede avlananlar ufalklari caliliklarda
Hic kipirdamiyorlar mi yani?
Tehlike olmazsaa kipirdamazlat
Anladim 😬😬
geceleri bizde uyuyoruz 😂 yani biz uyumuyoruz ama normal insanlar uyuyor 😂 onlarda'da normal kuşlar uyuyor ama anormal olanlar hala uçuyor ve ötüyor ben görüyorum dışardayken o kuşlari 😂
Ben hiç gece kuş görmedim. Ama yarasa gördüm burda var
yarasa bende çok gördüm. bizim eve girmiş birgün. öldürcektim kıyamadım. ben hayvanlara kıyamam. havlu ile tutup dışari atmaktan başka çarem kalmadı ve yarasanın nasıl bir hayvan olduğunu çok fazla bilmediğim için havluyu atmak zorunda kaldım
Ayyyy ben çok korkarım eve girse kalpten giderim. Cesaretim yok
hayvanlardan korkma. insanlardan kork
Tamam ama korkuyom.
Sen su sisko sinekleri biliomusun? Baya kalin kara ucuyo, bikere akrabalarla otururken ucarak ayagimin oraya düstü ben nasil bagirdim biliomusun hepsinin akli cikti hepsi sohbete dalmisti. Fobim var benim 😅😅
mesela ben böcek sinek gibi hayvanları sevmem iğrenirim ama korkmam. korkunla yüzleşmelisin. askerdeyken nöbet tutardım lojman girişinde ve arı gelirdi elimi uzatırdım elime konardı yakından bakardım 2 3 dk durup uçup giderdi. ben ona zarar vermezdim o da bana zarar vermezdi. ama insanlar böyle değil. sen onun g*tünü kollarsın ama o seni sırtından vurur.
Öyle korku degil bu iste.. insanlari zaten kiyaslamiyorum hayvanlarla ;-)
Yüzlessem bile gecmiyor. Denedim.
seni boş bir oda icine kapatıp kapıyı arkadan kilitleyip içeri 10 15 tane dediğin sineklerden koymak lazım. sabah kadar kanka olursun muhabbet etmeye başlarsın onlarla 😂 3 5 gün sonra aynı sinekten gördüğünde kanka napıyon ya gel çay içelim dersin 😂😂😂
Vallaha ölüm çıkar sesim kısılır bağırmaktan. Ben cit duyunca gece kalkıp ışığı açan bir insanım 😂😂 acaba neydi diye. Tziiixxx yapma yapmasınlar 😅
evhamlısın artık iyici 😂😂
Bizim gibi uyuyorlar tabiki. hele ki böyle soğuk havlarda iç içe girip uyuyordur hayvancıklar
Oy kıyamam
bizim burada ağaç tepelerinde hepsi 1 milyon taneden fazladır sanırım
Okadar coklar mi?
Hiç görmedim burda öyle çok kuş
Orman gibimi orası?
Anladım 👍
soguktan donuyor o yüzden dısarda yuva yaptım pamuk koydum en azından ısınsın garipler
Gece pamuğu nasıl bulacaklar?
onlarda onların sorunu ben tüm imkanlarımı kullandım
Peki
şaka şaka pamukları yuvanın etrafını kaplıcak sekilde koydum yani kac kuş girerse girsin rahatlıkla faydalanabilir bide rüzgarın almadığı bir bölgene koydum böylece soğuktan minumum etkilenicekler zekanı sadece kendi menfaatine kullanmamalısın senden baska yasayanlarda var
Ama gece gelip bulamazlar ki? Ağaçların içindemi uyuyorlar?
zaten yuvaları ora mecbur geliyolar aksam hava kararmadan giriyolar emin ol kuslarda zeki aynı bizim gibi gec saate kalmadan evlerine dönmesini cok iyi biliyorlar
Senin kuşlar iki bacaklı kuşlar dimiiiiiii 😂😂
valla benim bacaklarla işim olmaz olsaydı zaten bu kuş bacağı olmazdı ben makara yapmayı seven adamın sen beni trollüyosun istersen kapılasım hadi hodri meydan
Asil sen beni trolluyosun. Pamuklu ev yaptim diyosun. disardaki sokak kuslari nasil bulsun evin yolunu onlar sokak kusu tamammi
sende sokak kızı olabilirsin baban sokağa atınca sanada kimse kapısını açmassa o zaman görürüm ins üstüne örtcek pamuk bulursun bulamassan tıkarlar biliyosun deme soguktan donunca iyi gelir sokak kusuymus yok serseri çeteler tamammı
Al iste. Neyse iyi geceler.
Dans ediyorlar.
https://i.hizliresim.com/QvNQnZ.gif
😂😂 çatlak
evine ekmek gotuyor. eşi colugu cocugu var onların da😄
Atma onlar tek yazları yumurtluyo 😀😀
🤔 hep dalga
güvercinleri boşver ben sana meraklandım yalnız ve tek birbaşına sabaha kadar :}
Bizim burdakiler sabah cıvıldamıyor artık gece fasıl dansöz mü oynatıyorlar ne yapiyorlar?
ben bacaklara takildim valla alttaki baykuş gibi bakiyom öylee
Uyuyorlardır :) nerde olacaklar :))
Bilmem nerdeler işte bende onu merak ediyorum
Ozaman duyarım yapmıyorlar 😬😬
Bende sigaraya takıldım içmesen keşke 😉
:-) çok içmiyorum
Ama eskiyle kıyaslanırsa gerçekten az :-)
2x56 sıgara günde içen biriydim.. 2 sene olacak 2 en fazla 4-5 tane içtiğim günde. Bence iyi gidiyorum ;-)
Eskisi gibi aramıyorum bile ya, genelde yemekten sonra iyi gidiyor birde kahveyle ama onlarıda birakacağım. Tadı bile yok. Önceleri kül tablası gibi ortada dolaşırdım okadar parfüm sıksam bile sıgara kokuyordum. Yediğim yemek bile tadı olmayan birşeye dönüşmüştü yıllarca, burnum kokuları almıyordu, birgün uyandım ve ben napıyorum dedim niçin? Kimin için? İçince dertlerin gitmiyor salakmısın sen kızım dedim. O gün bırakmıştım 6 ay hiç içmedim. Sonra kahveyle 1 tane, yemekte birtane, akşam birtane bazen hiç böyle gidiyor işte :-)
İçelim tabi🙈
Ama erkekleride batırıyor leş gibi kokuyorlar. Bence kimse içmesin öyle çok. Hiç içmemeleri daha iyi tabi.. öyle işte..
Yuvalarına.
Başka soru?
Kuşların yuvaları yok ki? Onlar sadece yumurta koyunca yuva yapıyorlar.
Bilmem ben öyle biliyorum 🤔
Bilmem kayboluyorlar 🤔
Wissen macht aaahhh ya sormam
Lazim 🤔🙈
Exper programmi onlar herseyin cevabini biliyorlar 😂
Herzaman ögrenmek iyidir.
:D sizde az degilsiniz hani
Neden? Noldu
:D yok bisi
Sorunun cevabını bilmiyorum ama gifler güzelmiş 🙂
bir yere tünüyo işte napçak
uyuyorlardır