Arkadaşlar ben 25 yaşındayım tıp fakültesi mezunuyum şimdi yüksek lisans yapıyorum babamda kalp ve damar cerrahı bende kalp ve damar cerrahı olucam babamın gelir durumu çok çok iyi bana 5 tane ev verdi kirada olanlardan tanesi 500 bin tl ediyo her biri 2 bin tl den kirada bide kendi oturduğum ev var vede kendime ait bmw320 arabam var. gelecekte sizce iyi yaşanırmı bende gelecekte 40-50 bin tl leri çok rahat kazanırım doktorluktan. babam dahada fazlasını kazanıyo. geleceğim parlakmı sizce? aslında çocuklarım olunca onlara daha çok şey bırakmak açısından soruyorum bunu?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılRahat edemezsin kardeş. 50 bin kazanan doktor yok ayrıca devlet hastanelerinde maaşlar yazıyor 3 bin 5 bin ozelde de toplasan 10 bin ancak verirler. Ayrıca tüm evlerin aynı pahada ve aynı lokasyonda aynı kirada olması çok amatör bir yalan. Varsayalım ki baban almış. ılkını alırken 1 artı 1 almıştır sonra farklı semtte dubleks alır sonra bir sitede 3artı 1 alir her mülk alımında en az 3 sene oynar ve hep aynı değerde ve aynı kirada olmaz aynı ye r bile olsa eski kiracı düşük öder yenisi yüksek öder onun için yalan konuşmana gerek yok. Fakirsen bari gururlu ol
014 Yorumla
Soran+1 yılevlerin fiyatları konusunda düz hesap yaptım kria gelirim aylık net 10 bin tl gelip burda palavra atıcak veya hava atıcak halim yok öyle olsa gizliden sormam zaten. vede devlet hastanesinde maaşlar 3 bin demişsin buna sadece gülüyorum :D en azı 4 bin 500 tl alıyo yeni başlıyandan bahsediyorum özel hastanelerde 200 bin tl alan kalo ve damar cerrahları bulmak mümkün benim hocalarım 100 bin tl nin çok daha fazlasını kazanıyolar özel sektörde ayriytten 50 bin kazan doktor yok demişsin benim babam 100 bin tlden daha fazla kazanıyo kendisi 50 yaşında özel sektörde kalp ve damar cerrahlığı yapıyo. sen birşey bilmeden konuşuyosun doktor kazanamazmış sen ne anlarsın tıptan sen ne anlarsın piyasadan maaşlardan. her mülk alımında 3 sene oynar falan diyosun kesin yargılara varıyosun 1 senede 3 tane 500 bin tl lik ev alıcak imkana sahip benim babam sadece cerrahlıktan para kazanmıyo onun babası yani benim dedem köyün toprak zenginlerinden tarımlada uğraşıyolar.
- +1 yıl
Doktorlar derecelerine göre maaş alırlar. 7’inci derecesi ve kademesi 1 olan doktorun aldığı aylık maaş 3 bin 456 TL’den 3 bin 567 TL’ye verilen zamlar ile yükseldi. En yüksek dereceli memur ise 1’inci 4’üncü kademesinde olan doktorun maaşı ise 4 bin 187 TL’den 4 bin 420 TL’ye yükseldi. (Maaş gelen zam ise aylık 233 TL nettir. )
Peki tüm doktor maaşları bu durumda mı? Doktor maaşları kendi arasında farklılıklara ayrılmaktadır. Mezun olan bir doktor ile 15 senelik bir uzman hekim arasında fark vardır. Memuriyette derece kıdem farkı maaşları net bir biçimde etkilenmektedir. Özel de durum biraz farklıdır. Özel hastanelerde genellikle tecrübeye bakarlar. Kaç senelik doktor olduğuna, alanında bitirmiş olduğu tezlerine (doçentlik, profesörlük gibi )…
anlattığımız maaşlar sadece kamu ve devlet hastanesinde görev alan doktorları ilgilendirmektedir. Yani özel bir doktor 20 bin TL aylık geliri olabilirken, okulunu yeni bitirmiş bir mezun 3 bin TL alabilir - +1 yıl
Bu bir doktor sitesi yazısı. Her neyse daha bir çok tutarsızlık var aylık 50 bin aldığını kabul etsek sadece 4 daire kirada olması mantıksız olur. Nerden bakarsak bakalım akla aykırı düşüyor
Soran+1 yılyav kardeşim sen anlamıyomusun? benim babam lisans eğitimini sonra yüksek lisnasını sonra doktorasını yaptı yıllardır özel hastanede çalışıyo İstanbul'da büyük bir hastanede kalp ve damar cerrahlığı yapıyo 25 seneden fazla tecrübesi var gelip burda yalanmı atıcam aylık 50 bin tl nin 2 katındanda fazla para kazanıyo. devlet hastanelerinden bizene babam özel hastanede çalışıyo. bende özel hastanede çalışıyorum kendi babamdan biliyorum onun dışında kendi hastanemdeki hocalarımdan biliyorum en basiti ben bile 4 bin 4.5 bin tlden fazla kazanıyorum daha 1 yıllık mezun olmama rağmen. gelip niye yalan konuşiyim burda özeldeki cerrahların maaş dışı gelirleri oluyo ameliyatlardanda para kazanıyolar en basit kalp ameliyatı 100 bin tl lerde zaten bir süür ameliyata giriyo babam.
- +1 yıl
Gel kardeş bir hesap yapalım. 100 bin den de fazla dedin kabul ediyorum sen doğru dedin diyelim 30 yaşında kaliteli bir doktor oldu sayıyorum. Şimdi 50 yaşında diyorum 20 yıl eşittir 240 ay etmiş oluyor. aylık 100 binden 24 milyon tl maaş almış oluyor 30 yaşından sonra. Oysa senin bahsettiğin 4 ev hadi oturduğunuz ev altınızdakı araba ile toplam 6 ev olarak sayıyorum 500 den demiştin 3 milyon tl yapmış oluyor yani diyorsun ki babam 21 milyon tl para yedi. Kardeş baban doğru söylüyorsun her gece kerhane mi kapattı şahsına. Evde ısınmak için Pablo escobar gibi kağıt para mı yaktınız sen 3 milyar 750 milyon milyar sen bu parayı sen ne yaptın.
Kardeş. Hesabı kitabı olan 27 yıllık bir işletmenin başındayım doğru nedir yalan nedir matematik ile sana inansam bile senin baban bu sefer para tutamayan biri oluyor hem. o kadar zeki hem. o kadar aynı anda salak olamaz bir insan atma kardeş din kardeşiyiz
Soran+1 yılSende gerçek manada zeka eksikliği var ciddi manada kendin çalıp kendin oynuyosun 30 yaşında doktor olmadı benim babam 23 yaşında doktor oldu :D 27 sene geride kaldı şimdi 28. senesinde ayriyetten benim dedem toprak zengini babam zaten doğuştan varlıklı bir ailenin çocuğuydu dedem babama zaten çok fazla mal varlığı verdi ve dedemde hala hayatta ve hala çalışmaya devam ediyo sen ise bilmem kaç yıllık işletmenin başındayım diyosun yapmış olduğun hesap bakkal hesabı :D benim babamın kendi üzerine kayıtlı olan dedemin babama sadece vermiş olduğu 2 bin dönüm tarlası var dönümü 10 bin tlden hesapla ortalama amortiyide 18 yıldan hesapla bakalım yıllık ne kadar para ediyomuş :D benim babam hiç çalışmasa bile dedemin babama vermiş olduğu tarlalar zaten yıllık en az 1 milyon tl para getiriyo her yıl temmuz ayında. babam üniversiteye başladığı zaman dedem ona ev aldı araba almıştı daha 17 yaşlarında sen ise kendin çalıp kendin oynuyosun.
- +1 yıl
He gardaş he toplumları inanmadıkları bir yalana ikna etmenin yolu aynı yalanı daha yüksek sesle tekrar etmektir. Aptal 27 yılda daha çok mal varlığı olur oysa senin saydığın mal 3 milyon ediyor diyorum yalan söylüyorsun diyorum. 4 kirada ev 1 kendi eviniz arabalarda dahil 6 ev parası yapar sen diyorsun ki tanesi 500 sonuç 3 milyon tl yapıyor oysaki dediğin maaştan ömür boyu 24 milyon tl maaş almış oluyor diyorum nasıl 3 artmış da kalanı yemiş diyorum yok diyorsun dahada fazla yıl aldı he kardeş 30 yıl boyu ayda 100 bin aldı yine kabul ediyorum. 36 milyon maaş almış olacak sizin tüm babanın aldığı mal 3 milyon ediyor geri kalan para ne oldu kardeş ben onu soruyorum evde parayla mı ocağı yakıyorsunuz para ateşinde mi yemek pişiyor 36 milyon TL maaş almış olan adamın sadece 3 milyonluk mali var diyorsun maaşının geri kalanı ne olmuş nasıl 30 milyon TL para almıs ama sadece 3 milyon tl mal edinmiş 27 milyon TL para mı yemiş ayrıca bir ilçenin tamamı 2 bin dönüm çıkmaz oda yalan
- +1 yıl
Ayrıca ayda 100 bin maaş alan adamın arabası 3 serisi olmaz. Hepsi çelişki
Soran+1 yılGüzel kardeşim senin cidden zeka problemin var gerçek manada zekandan şüphe ediyorum benim babamın mal varlığı 3 milyon tl falan değil benim 5 tane kirada evim var evlerin toplamı ortalam 2 milyon 500 bin tl ediyo ayriyetten 750-800 bin tl lik kendime ait şuanda oturmuş olduğum 3+1 ev var. kullandığım araba ise bmw 320 2016 model dizel otomatik bir araba o saymış olduklarım benim kendi üzerime kayıtlı olan mal varlıkları sen anlamakta güçlükmü çekiyosun? benim üzeirme kayıtlı olan 6 tane ev ve 1 tane araba var aylık 10 bin tl kira gelirim+ kendi maaşım var. ayriyetten babamın maaşı 100 bin tl değil özel hastanelerde maaş önemsiz ameliyatlardanda yüzdelik olaraktan pay alıyosun buda aylık 100 bin tl yi çok rahat geçiyo net bir sayı zaten belli değil ama en az 100 bin tl para kazanıyo babam hastaneden. ayrıca bir ilçenin tamamı 2 bin dönüm çıkmaz demisin sen imarlı yerleri söylüyosun hayatında 2 bin dönümlük yermi gördün bilader sen? benim dediğim tarla. arsa değil
Soran+1 yılayriyetten öyle bir bakkal hesabı yapıyosunki işe ilk girişte 100 bin tl parayla başlamış gibi anlatıyosun allah sana akıl fikir zeka versin. sen bakkal bile yönetemezsin bilmem kaç yıllık işletmenin başındayım diyosun olsa olsa en fazla 25-30 yıllık terzidir veya bakkaldır orası
- +1 yıl
Demin 30 dan sonrasını sayıp Düz 20 yıl sanmıştım kabul etmedin daha çok say dedin daha çok saydım yok yok bu sefer daha az say dedin.
- +1 yıl
Ayrıca o kadar tarlası olan adam ziraat mühendisi olur doktor olmayı seçemez senaryoda çok hata var kardeşim
Soran+1 yılahahahahaha :D ya sende cidden zeka yok :D babam tıp fakültesine türkiye derecesiyle girdi :D işi gücü yok İstanbul gibi medeniyette okuyup daha kültürlenmek yerine gidip saçma sapan çokta kaliteli olmiyan bir bölümdemi okusun :D ziraat mühendisleri zaten 2-3 bin tl ye çalışıyo öyle olucağına verir ziraat mühendisine 2 bin tl tarlaları kontrol eder. ayriyetten zaten devlette tarlaları kontrol ediyo düzenli olarak. ayrıca bu tarlaları babam 35-40 yaşlarında aldı kendi üzerine okul çoktan bitmişti.
Soran+1 yılya bak cidden konu çok uzadı sana özet geçiyorum ben Türkiyenin en iyi tıp fakültelerinden birine derece yaparak girdim okulu bitirdim askerlik bitti yüksek lisansa başladım babam bana 5 tane ev verdi kirada olan 2.5 milyon tl değeri var 5 tane evin toplam aylıkta 10 bin tl kira getirisi var ayriyetten 5 evin dışında kendi oturduğum başka bir evim var vede kendi kullandığım bmw aracım var. dedem ise toprak zengini maddi durumu çok iyi yaş ilerledikten sonra babamın üzerine 2 bin dönüm eden tarlaları verdi verdiği zamanda babamın okulu falan bitmişti babamda hala çalışmaya devam ediyo özel hastanede kalp ve damar cerrahı. maaşın dışında yapmış olduğu ameliyatlardan yüzdelik pay alıyo özel hastanede böyle çalışılıyo ben ise okuyorum ve çalııyorum bende babam gibi kalp ve damar cerrahı olmak istiyorum olay bu kadar basit gelipte burda yalan atıcak gösteriş yapıcak halim yok. en büyük şansımız ailemizin toprak zengini olması bu kadar basit bir sürü kişi var böyle olan uzatmaya ne gerek var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini farkl bir ulkede hissettin zannimca. Turkiye sartlarinda bir eve giren toplam para 7 8 bin civari ise zaten o ailelerin cocuklarina iyi bir gelecek birakmasi icten bile degil. Sen babanin verdigi evlere dokunma onlari cocuklarina birak birde iyi bir egitim ver gerisinide kendileri yapar merak etme bu kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılbabamın verdiği evlere zaten dokunmam. onları çocuklarıma bırakıcam zaten ama babam kendiside çalıştı çabaladı birşeylerin sahibi oldu bende beni yapmak istiyorum örnek babam bana 10 bin tl kira geliri bıraktırysa ben bunu 30-40 bin tl lere çıkartmak istiyorum ilerde olursa çocuklarımı yurt dışlarında güzel yerlerde okutmak istiyorum.7-8 bin tlyle yaşanıcağının farkındayım ama sadece yaşanır vasıfsız bir hayat sürülür.
Diğer konusunda 514 cevap paylaştı. Yani bu kadar okumuşsunuz halada okuduğunuzu söylüyorsunuz türkiye şartları yaşam standartı da belli bence siz herşeyin bilincindesiniz fakat bir gösteris gibi geldi bana
00 Yorumla
maşAllah da sorunun cevabını ikimiz de biliyoruz. bereketinin azalmasını istemiyorsan burda paylaşma ve lütfen bağış yap.
03 Yorumla
Soran+1 yılkendim zaten güzel yaşıyorum allaha bin şükür istediğimi alıcak ekonomik güce sahibim parayıda çar çur eden biri değilim. benim düşüncem yarın birgün evlenince çocuklarıma daha iyilerini daha pahalı daha güzel yerler bırakmak ona yönelikti aslında soru tam anlaşılmadı heralde
Soran+1 yılyok gayet iyi olucağına inanıyorum dedem babama bıraktı babam bana bırakıyo bende çocuklarıma güzel döngü :D gerçi bende çok mal mülk yok. kasa babamda :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
21Cevap
Bende inşaat mühendisliği okuyorum babamda müteahhit devlette çok fazla tanıdığımız var babam aynı zamanda aşiret ağası bende aynı dertten muzdaribim kardeşim sence rahat yaşayabilirmiyim sence ha bide çocuklarıma daha çok şey bırakmak için soruyorum bende..
20 Yorumlaya sizi doguran valideyi mikeyim ulan 3 senedir girmiyorum. siteye bir bakayim dedim halen devam boyle. tipler mk 😁😁😁
10 YorumlaÇocuklarına maddi değil manevi ne bırakacağını düşün bence
16 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyatta çok önemli kurduğun cümle maddiyatı bir kenara atmaya yönelik ve yanlış. maneviyatıda allah nasip ederse iyi bırakıcam.
- +1 yıl
Maddiyat önemli evet. Para önemli değil diyenlerden değilim. Söylemeye çalıştığım şey paranı çocuklarının eğitimi için harca. İhtiyaçları için. Çocuğuma ev araba güvencesi vermeyi pek doğru bulmuyorum. Tabiki varsa bırakırsın. Bırak çocukların kendi arabasını evini almak için çabalasınlar. Buldukları şeye konmasınlar. Onlara babanıza maddi açıdan güvenin imajı çizmen çok sağlıksız. İlerde anlarsın belki demek istediğim şeyi.
Soran+1 yıldemek istediğin durumu anlıyorum zaten. bu durumu yaşıyan biriyim sen sadece tahminler ve varsayımlar yürütürken ben ve çocuğu tanıdığım benimle aynı yollardan geçti ve şu an hepimiz babamıza güvenmiyip okumuş çalışan bilgili insanlarız. bir sakınca olmaz.
- +1 yıl
Senin kazandığından fazlasını babam kazanıyor. Durumumuz gayet iyi. Aynı şeyleri kendim yaşadığım için söylüyorum bende. Tabiki para istediği zaman çocuğuna ver, eğlenmesi sosyalleşmesi için para harca. Kimsenin karakteri, kişiliği aynı değildir. Çocukların senin gibi baban gibi olacak diye bir şey yok. Çocuklarını istersen para içinde yüzdür ama o para olmadığı zamanda yüzmeyi bilsinler. Tabiki yinede senin çocuğun senin kararın. İyi şanslar.
Soran+1 yılbaban benim kazandığımdan fazla para kazanması normal :D 10 bin tl yi çokta para olarak dahi görmüyorum.
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tıp okuyan, zeki biri bize bunu mu soruyor?
Düşünemediğin bu mu yani, tamam ne güzel zenginsin, araban var, evin var, Allah daha çok versin.16 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim kendi adıma dert değil ben aylık 7-8 bin tlylede geçinirim. benim isteğim çocuklarım olunca onlara çok daha iyi yerler bırakmak daha iyi imkanlar sunup daha iyi yerlerde okutmak. buda 10 bin tl kira geliriyle mümkün değil. kira gelirimi 30-40 bin tl lere çıkartmak istiyorum gelecekte
Soran+1 yılKardeşim ben ne yapiyim asgari ücretli insanları? beni ilgilendirmiyo. okusalardı çalışıp çabalasalardı asgari ücrete talim etmeselerdi. zerre umurumda değil herkes kendine ve ailesine yapar ne yapıyosa. aç gözlülükle alakası yok hakettiğini almak demek bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş benim de restoranım var. Burada bir kere restoranla ilgili soru sordum, kimse inanmadı. Burada takılanlar genelde varoşlardır. O yüzden sen pekte iyi cevap bekleme. Şimdi kesin iyi sallıyorsun diye yorum atarla sana
01 Yorumla
Soran+1 yılvallahi billahı katılıyorum kardeşim sana milletin piyasadan haberi yok. adam diyoki 10 bin tl alan doktor olmaz falan kesin kesin konuşuyo :D lan ben 150-200 bin tl para kazanan cerrahları bizzat tanıyorum hemen hemen hergün görüyorum :D
beni nüfusuna gecirsene baba derim sana hiç problem olmaz 😁
10 YorumlaTıp mezunu oldugun halde neden yüksek lisans yapıyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılyüksek lisans bitince doktorada yapıcam. kalp ve damar cerrahlığı alanında kendimi geliştirmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana birşey diyim miii yaklaşşşş az gell gelllll
geleceğin hiç parlak değil sonun yoksulluk sakin evleneyim deme alacağın kadın seni iflas ettirecek 😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yılAnnem babam asgari ücretle zoraki çalışıyor. Tıp mezunuyum geleceğim parlak mı diyosun bide. Yoksulluk sınırının çok üstünde yaşıyorsun şükret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok kanka ya benim babam THY de pilot bende pilotum aylık 30/40 bin arası gelirimiz oluyor ama rahat degil ya geçim sıkıntısı yaşıyoruz yetmıyor 10 bin çok az bence
00 Yorumla
+1 yılEline ne geciyo hayalini anlatinca burada
Cukkafa seni00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo geleceğin parlak falan degil? Mal mal sorular soruyosunuz doktor olanın burda ne işi var
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktor olanın burda ne işi var demişsin cevabına bakılıcak olursak burda doktorlar mühendisler okumuş bilgi sahibi insanlar takılamaz. sen ve senin gibi çulsuzlar. cahiller takılır :D
Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Sen bunu soruyosan 1500 lira maaş alan babalar napsin?
00 Yorumla
+1 yılSenin kadar geri zekâlı birinin tıp okumuş olduğuna inanmıyorum :)
31 Yorumla- +1 yıl
bana diyecek bir şey bırakmamışsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa trolluyo bu adam kiz dusurmenin derdinde bosverin
11 Yorumla
Soran+1 yılevet onun için gizliden sordum. bilader sen cidden kurduğun cümleye inanıyomusun? ne işim olur burdan kız düşürmekle
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bigelecek olur tabiki
Kimsesiz insanlara brnim yerimede yardım et olur mu? ben edemiyorum03 Yorumla
Soran+1 yılaçıkçası insanlara yardım edemiyorum ettiğim tek yardım yoldan geçenlere bozuk paralar vermek. gelecekte oda olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası edememene şaşırdım ama inşallah ilerde edersin
Soran+1 yıl10-15 bin tl ler büyük para değil. şaşırılıcak birşey yok bence. ilerde inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir 5 bin tl bağış yap bir arkadaş var durumu yok ögrenci ona verim cok kötü durumda
00 YorumlaEkonomik açıdan sıkıntı çekmeyeceğin kesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaçıkçası bende farkındayım lakin daha fazlasını istiyorum. soru hemen hemen ona yönelikti ilerde çocuklarım olunca onlara daha iyilerini bırakmak istiyorum
+1 yılbana burs ver kskfksjxjajx
01 Yorumla- +1 yıl
5 arkadal burs istiyoruz slflak
Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çalışırsansenin de olur o kadar paran.
00 Yorumla
+1 yılSorduğun sorumu tabi yaşarsın 😀 mmmkkk
00 YorumlaIyi senaryo yazmissin
00 YorumlaBoşa dememişler anne sütü önemli diye...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah daha çok versin kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun saol. darısı başına
Cevap sahibi+1 yılAmin sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunca okuyup bunun kararini veremiyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yıldurumumun iyi olduğunu biliyorum. yarın bir gün çocuklarım olunca onlarada genç yaşlarında çok iyi şeyler bırakmak istiyorum ilerde torunlarıma dahi iyi şeyler bırakmak istiyorum. kendi açımdan kurucağım aile açısından sıkıntı değil
Diyecek bir soz bulamiyorum sana arkadasim
00 YorumlaParlak
00 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet yaşanmalı
00 Yorumla
+1 yılat biraz daha
10 YorumlaDalgami geciyiorsun.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. parlak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraban kötüymüş
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri