1- Zenginler nerden ve ne kadarına giysi alırlar?
2- genelde neler yaparlar?
2- genelde neler yaparlar?
Pahalı olan çoğu markadan alırlar bir yerden değil sadece mesela beymen polo altınyıldız luis voitton gucci prada lacoste diesel falan ve genelde iş haricinde lüks restoranlarda yemeğe çıkarlar haftasonu tatil kaçamağı yaparlar mesela paris moda haftasına giderler müzayede ye gidip zenginliğini belli etmek için pahalı parçalar satın alırlar ve zengin kulüplerine uyelerdir golf ve teniz oynar spor yapıp yüzerler vakıflara bağış yapıp program düzenlerler
Zenginleri neden bukadar büyütüyorsunuz gözünüzde? Normal senin benim gibi insanlar işte. Abartmayın.
@devameder asdhafjakslfmagl
Özenti
@devameder kes sesini iğrenç yaratık.
Evde gotumu yayip oturuyorum marka takintim falanda yok ustumde guzel durani aliyorum. Normal insanlar gibi gezmeyi, yemeyi, icmeyi severim. Spor yaparim, atisa giderim arada bir. Oyle sonradan gorme olmamak lazim.
1-Büyük magazalardan ve en unlu herkezin alisveris yapamadigi butiklerden giyiniriz
2-Cafelerde gezer paramızla mutlulugu yakalarız ve kızlarr
Cevap
7Cevap
harvey nichols, beymen gibi yerler. Hem marka sayısı çok bir girince bir daha çıkmaya gerek kalmadan bütün işini bir yerde hallediyosun. fiyatlarda ortalama 3.000-7.000
Louis V. Beymen Armani Burberry Vakko gibi yerlerden giyinirler ve sürekli para çar çur ederler üzüldüklerinde Mutlu olduklarında aslında her zaman alışveriş yaparlar diyebiliriz çünkü başka yapabildikleri şey yoktur
Mağazaya girdiğinde gözüne kestirdiği bir ürünün ilk fiyatına değil direk bedenine bakıp dener ve alır
Zenginin malı züğürtün çenesini yorar diye boşa dememişler :)
zenginler bilirde bizim aldigim seyin aynisini sirf ustunde etiket var die 300 400 lira fazlasina alan kisiye zengin denir :))
Alakam olmadığı için bilemicem ama beni sorarsan halk pazarı :D
Çok mutsuzdurlar artık fakir bir hayat yaşamak isterler
benim gibi motor alırlar 68 bin tlye ne bilim 2 bin tl lik özel kask yaptırırlar öyle yani
aşk meşk peşinde koşarlar.
züğürt oluyoruz Şu an
bu sitede vakit geçirmezler
ben bilmem zengin bilir
zenginler bilir
zengin gibi yaşarlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar