Kızlar siz topukluyu çok tercih eder misiniz?
Erkekler size itici mi geliyor topuklu?
Erkekler size itici mi geliyor topuklu?
Dolgu ve kısa topuk bence saçma ve devşirme yöntemi. İnce ve uzun topuklu olmalı. ve kadın onlarla yürüyebiliyorsa zerafette top noktaya gelmiştir. Ancak diğer aksesuarlarla bütünleşik değilse özellikle çorap seçimi, bütün güzelliği kapatıyor.
@Mecnunun_Leylasi duruşunu ve yürümesini bilen kızlar bana çok çekici ve seksi geliyor. sonrada benim organ harekete geçiyor..
çok sinirlendim şu an çoookkk
@vfvgggbtgtb sebep. siz topuklu giymiyor musunuz
kes be beeyinsiz şey
@vfvgggbtgtb ne yaa ne dedim ben. şu yaptığımı söyler misin yapmadığımı bileyim
Beyni şeyinde olan bir mahluk muhatap olunacak bir seviyen yok
@Mecnunun_Leylasi @vfvgggbtgtb olay şimdi ortaya çıktı sizin içiniz fesat orada harekete geçen organ derken ben kalbini kastettim kalbin hızlı hızlı çarpmaya başlar... ama nerde sizdeki o düşünce
Valla salaklaşmaya başladınız he. Topuklu ayakkabı kız topuklu ayakkabı giyen kızdır. Toka takan kız toka takan kızdır. Kolye takan kız kolye takan kızdır. M*al m*al sorular soruyosunuz yeminle. Nasıl bir cevap bekliyosunuz bir anlasam.
düğünden düğüne giyersem nadiren giyiyorum yürümesi çok zorlayıcı olduğu için tercihim değil ama çok şık ve zarif duruyo giymesini bilende
Cevap
35Cevap
insanın yapısı gereği gereği böyle bir yürüyüş metodu yoktur bunu icad eden zihniyetiin insanlığa hangi erotizm gözüyle baktığını hayel bile edemiyorum
Kadınsı ve zarif bir ayakkabı bayan için.
Günlükte tercih etmem ama özel günlerin vazgeçilmezidir benim için.
Bence itici yani aslında kendi bilir de ben spor giymesini isterim daha rahat olsun niye öyle topuklu ayakkabıyla uğraşsın yürüyemiyor filan giysin sporu oh mis gibi
Çıkardığı ses yok mu o ayakkabının çok çekici geliyor ya 😂
tak tük tak tük geziyorlar sokakta bile kafayı çevirip bakmamızi sagliyorlar
eğer sağlığınıza zararlıysa giymemeniz'i tavsiye ederim hatta aşırı yüksek topuklu giyenlere
Güzel bir elbise ile kombinlendiğinde çekici buluyorum
İtici gelmez ama kendi sağlığı için topuklu giymesini istemem.
Hayır giymem, hem işkence valla ya dik topuk üstünde
yakisan var yakismayan var yakisan hosuma gider yakismiyorsa kiz zaten hos degildir
Sonuçta her gün giymiyorlar genel olarak özen günlerde giyiyorlar o nedenle o kadar takmıyoruz.
off offfff tercih ne demek. bazen görüyorum diyorum yatsam da üzerime bassa.
Topuklu ayakkabı beğenirim. Düşüncelerim olumlu olur.
sessiz koridorda yürüyorlar ya tak tuk tak tuk çok değişik 😂 zorla dön bana bak der gibi
Bana göre bir kız kendisini nasıl güzel buluyorsa o şekilde giyinmeli sonucta seni sen oldugun icin begenecek sevecek birisini bulmak önemli.
Topuklu ayakkabı giyen bayanlar daha zarif ve alımlı durduruyorlar giyen bayanda severim
Gereksiz yuksek giymek. haricinde guzel bayani guzel cekici. daha kadinsi gösterir guzeldir.
kişiye göre değişiyor
Tercih ederim, seviyorum
Giyince deve oluyorum
abartili olmadigi sürece sorun bulmuyorum
hersey kararinda guzel.
Ben yerine göre giyerim
Erkekler begenmiyorum dese giymicek misin?
Hiç topuklu ayakkabım Yok rahatıma düşkünüm ben
itici geliyor genelde
Cekici oluyolar ondan sonra tlf direk benimki
karaktersiz
Nedenki
Klasik topuklu hoşuma gidiyo diğerleri kötü bence
topuklu sevmeyen erkek nadir bulunur
Ben sesinden dolayı gıcıl oluyorum
Ben tercih ederim bir kadına yakışır :)
Her zaman değilde bazen çok yakışıyor
Hepsine yakışmıyor. Bazısına çok yakışıuor
Zorlanıyorlar gibi