14 yaşlarında öpüşmüş ama o günden sonra sevgilisi bile olmamammıs bir kız düsünün eline erkek eli degmemis o günden sonra yani bu suc mu sonucta aklı ermiyordu ve sunnilere göre günahlar 18 yasıdan sonra baslar yani akıl yası
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHatandan pişman olup tekrarlamamak yeterlidir Allahın izni ile affedilmene.. Vede kendini eşin olacak insana onu buluncaya kadar sakla..
00 Yorumla
ihtilam olan erkek regl olan kız artık efali mükellefindir yaş önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılbunların hepsini bildiğim için içim içimi yiyor
+1 yılhata der geçerim gençlik cahillik işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Sünnilere göre değil, laik devletlere göre suçlar 18'den sonra başlar.. İslamiyette ergenliğe girdiğin gün, günahlara tabii olmaya başlarsın.. Eğer 14 yaşında regl oluyorsan, öpüşmenin günahını çekeceksin.. Boşuna kendini kandırma..
20 Yorumla
+1 yılGünah mı olacaktı dediğin sanırım günah bildiğim kadarıyla 12 yaşından itibaren başlıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ama o sırada aklınla yapmamışsınız sonuçta ileri gitme de olmamış tövbe et Allah kabul eder inşallah
- +1 yıl
Eşinle olurken de öyle şeyler düşünme Allah'la senin aranda kalsın Allah affedicidir bol dua et namazını kıl
14 yaşında da insan akıl baliğ olmuyormu?
04 Yorumla
Soran+1 yılbaliğ?
Soran+1 yılbence olmuyor ya ben o günden sonra bir erkekle dahi sevgili olmadım gelecekeki eşime ihanet olmasın diye ama cocukken bu olay aklıma geliyor ben napacagom
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Millet kafayı yemiş, tartıştıkları şeye bak :D
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek suç mu ki?
020 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılgünah
- +1 yıl
Kim diyo?
Soran+1 yılmüslümanlara islam dini
- +1 yıl
Öyle bir şey dediğini ben okumadım. Ayrıca 18 yaş saçmalığı nedir :) Ergenliğe girdiğin anda islam inancına göre ameller yazılır
Soran+1 yılsunnilere göre 18 yasından sonra baslar ben nunun dersini alıyorum
- +1 yıl
Dersini mi alıyorsun? Nasıl yani:) 17 yaşına kadar fuhuş yapmak serbest mi?
Soran+1 yılhayır degil tabi ki de
- +1 yıl
Ayrıca Kur'an, meshepçiliği lanetler seni islam karşıtı troll.
Soran+1 yılne diyosun ya ben ne islam karsıtı olucam komşksin
- +1 yıl
Bariz...
Soran+1 yılbunu nerden cıkardın Allah askına ya
Soran+1 yılgit sor bakalım akıl yası kacta baslıyor
- +1 yıl
Akıl yaşı mı? İyi misiniz siz? Kur'an dışı bilgiler hurafedir İslam inancına göre. Ve islam meshepçiliği reddeder. Yani öyle ben Alevi yim ben Sunni yim diyemezsiniz. Bunu diyenlerin cehennemde yanacağına dair ayet bile var. Kadınlar regly olduğunda, erkekler de meni geldiğinde ameller işlenmeye başlar. Çünkü nefsi hareketler baş gösterir. Kur'an ın neresinde 18 yaş yazıyor. Sayenizde İslam komik bir hal aldı ateist denyoların gözünde. Eğlenin bakalım eğlenin :)
Soran+1 yılbeni cok yanlıs anladınız peki bu kadar bilgiye sahipsinizde öpüşmek suç mu diye soruyorsun
- +1 yıl
Suç ile günah ın tanımları farklıdır çünkü. Suç resmi bir dildir, günah daha ilahi. Öpüşmek suç değildir. Bir şeyin günah olup olmayacağını ise yanlız Allah bilir, insan yargılayamaz. Yeri geldiğinde domuz etini bile yemeyi serbest kılan bir din anlayışının hükmedicisi sen ya da ben değilim. İslam felsefesi ve inancı üzerine çok uzuuuun araştırmalar yapman lazım. Ve kesinlikle bağnaz ya da yobaz bir bakış açısı ile değil, anlamaya ve mantık erdirmeye dayalı bir bakış açısına sahip olman lazım.
- +1 yıl
Alllah bilir diyorsun Kuran'da yazılanı inkar ediyorsun Allah'la kimse ölene kadar Allah'ın izni olmadığı sürece direk konuşamaz onun için Kuran var o yüzden gerici olan cahiliye döneminden kalmış olan sensin islam değil..
- +1 yıl
@CemKaradag Ne yaşıyosun sen ya :D
- +1 yıl
Senin yaşayamayı haketmediğin şeyi yaşıyorum..
- +1 yıl
@CemKaradag Türkçe lütfen.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım