Sizce Türkiyede iç savaş çıkarmı?
Ülke orayamı gidiyor sizce?
Ülke orayamı gidiyor sizce?
İç savaş demek ülkede ki birbirine zıt olan siyasal gruplar arasında çıkan savaşlardır. Bizim ülkemizde chp-mhp-akp vs ara sıra bunların atıştığını görüyoruz fakat ülkemizde darbe gibi durumlarda bu siyasi partilerin nasıl bir araya geldiklerini gördük. İç savaştan ziyade demek ülkemizde olan durum dış kuvvetlerin ülkeyi karıştırmak istemesi ve bunu uzun yıllardır yapmaya çalışıyorlar fakat yapılan provakasyonlar Türk milletini birbirine daha çok kenetleyecektir. Başka türlüsünü düşünmek istemiyoruz. @Aragazz06
Çıkmaz
Çok olumlusun umarım çıkmaz :)
Bizim ulkemizde ic savas cikmaz birkac pkk ve sempatizani var onlarda kahpece kallesce saldiriyor. Her zaman kurtuyle turkuyle daima biriz
sadece kürt türk değil dinci-laik çatışmasıda olabilir.
Evet çıkacak, darbeye hazır bir ortam olacak.
Türk'ün töresi geri dönecek.
Cevap
12Cevap
Suanda zaten pamuk ipliginde duruyor kurt turk degil laik yobaz savasi cikacak gibi..
Banada öyle geliyor başkanlık geçerse olaylar çıkar gibi
Insallah cikmaz her yonden kotu olur ulke icin devir artik sen sunu savunuyosun ben bunu devri degil savunulacak tek sey Vatan suanda. Fikirleri belli bir zaman rafa kaldirmak en mantiklisi olur.
Türkiye üçe bölünür. Laikler, muhafazakarlar, kürtler. Kaçınılmaz son gibi
Evet bunu istiyorlar kıyı şeridi laikler iç taraf muhafazakarlar doğu kürtler iç savaş halinde nato güçleri girip bölecek ülkeyi
Biz ne kadar çabuk gaza gelsek de, birbirimize düşürmeyi biliyorlarsa da bu ülkede iç savaş çıkaramazlar.. Kolay değil..
Yok be milletimiz o kadar cahil olduğunu düşünmüyorum
İmkansız...
Her şeyi geç TSK var bu ülkede ne içi ne savaşı.
Ha savaştayken içerde ayaklanmalar olabilir o ayrı
ic degilde dış savas yakin gibi geliyor bana
işidle işler kızışacak zaten.
Oraya gidiyor bencee.
Malesef oraya dogru gidiyoruz.
İç savaş çıkmaz bence
TÜRK milleti zekidir, iç savaş cıkarmaz
2023 gostermicekler serefsızler..
Bor çıkaracaz daha :)
zaten cıktı gibi bişey yani
Belli olmaz ama cok kritik bir donemden geciyoruz
Neredeyse var gibi zaten ic savas
çıktı bile bence
Yok daha çıkmadı sadece karışıklıklar var iç savaşta taraflar olur birbirini keser doğrar.
hayır çıkmaz. 15 temmuzda chp ve hdp'liler evlerinden çıkamadı korkudan. iç savaş çıksa da aynını yapacaklar.
chp ve hdp yi aynı cümlede kullanacak kadar manipüle edilmiş birine ne anlatılabilirki?
@İllalio bu huuur çocukları yüzünden çıkacak zaten savaş.
ia.sabah.com.tr/.../...e-gitmedi-1479674700812.jpg
https://d.habervaktim.com/news/712273.jpg
https://d.habervaktim.com/news/711254.jpg
manipüle edilmedim canım, gerçekler ortada.
chp'li belediye hdp meclise girince şükür pilavı dağıtmıştı.
chp'li milletvekilleri pkk'lı cenazelerinde ağlayıp tabut taşımıştı.
chp ve hdp beraber miting düzenlemişti.
chp içinde birçok pkk'lı var.
at gözlüklerini çıkar istersen...
chp tabanı Atatürkçüdür , Türk milliyetçisidir iki tane dingile bakarak karar verme chpli değilim bu arada
kılıçdaroğlu atatürkçü müdür? oraya fetö tarafından getirilmiştir. yakın akrabaları pkk sorumlularıdır. fetö cemaatinde adı maymuncuktur. pensilvanyada fethullah gülenle görüşmeleri belgelenmiştir. ayrıca almanyada pkk uyuşturucu sorumluluarı ile masaj salonundan çıkarken alman istihbaratı tarafından durdurulup ülkemize raporlanmıştır. bunlar say say bitmez. chp'nin atatürkçü tabanı %7'dir. gerisi pkk, dhkpc, fetö gibi örgütlerin temsilcileridir.
Senin dediğin y-chp kk umrumda değil elimde olsa bir gün barındırmam partide birileri getirdi onun yüzünden chp pasifleşiyor zaten partiyi pkklı ve fetöcü doldurduğunu bende biliyorum ben halk tabanından bahsettim zaten iyi günler
Çıkmaz.
Hayrr
çıkar kapıda
cıkar
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar