İşkur'un kurslarına katılan var mı?
öğrenmek istediklerim var yardımcı olurmusunuz?
öğrenmek istediklerim var yardımcı olurmusunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yengem gitmişti güzellik uzmanlığı-lazer.. epey sürdü kurs 1 yıl kadardı sanırım. epilasyon, saç, örgü, manikür, pedikür, makyaj vb.. keyfi çok yerine gelmişti. şimdi de işkurun buldugu bir güzellik merkezinde iğneli epilasyon yapıyor. lazerde de yardımcı olarak şi öğreniyor. hem bir meslek edindiği için, hem bunu belgeleyip iş buldugu için çok mutlu. eski mesleği muhasebeydi baya sıkıntı yaşıyordu iş konusunda.
bende muhasebeden korkuyorum açıkcası ufacık yanlışlar başına iş açar gibi geliyo bana aslında öyle kurslara bakim bende hemde meslek edinirim fakat şuan yok genelde bilgi işlem muhasebe falan var takip ediyim o halde çok teşekkür ederim
yani muhasebede hesap yanlışı sıkıntısı bir yana, iş bulma vb sorunlar yaşadı. pek mutlu olamadı, meslek lisesi muhasebe çıkışlıydı.güzellik uzamanlıgı kursunu önce bir hobi olarak düşünebilirsin.kendine bakım yaparsın çevrende denersin, hem keyif alırsın hem seversin. insanın sevdiği işi yapması asıl önemli olan bence.hem de bazı mesleklerin önü açıktı kuaförlük güzellik uzmanlıgı da bunlardan biri.bayanlar oldugu sürece var olacak :)
o halde ben böyle bir kurs takip edeyim başladığı an başvurumu yapim çünki matematiği sevmiyorum zorlanacağımıda biliyorum eğer gidersem sadece meslek olsun adına düşünmüştüm çok teşekkürler yardımlarınız için bilgi edindim
çok teşekkür ederim en azından vazgeçtim istemediğim bir kursa gitmekden kurtuldum
Cevap
2Cevap
eşim katılıyor detaylı baya bilgi sahibiyim buyrun
öncelikle hiç muhasebeden anlayan bilmeyen biri için ön muhasebe zormudur?
ön muhasebe kursu yani öğrenilebilirmi 5 ayda(kurs süresi bukadar)
2- bu 5 ay içinde 15 gün gidilmese bişey olur mu? yardımcı olursan çok sevincem çünkü buna göre randevu talebi oluşturcam
iş kur kursları 2 tip
birincisi bir iş yeride çalışıp kursiyer oluyorsun
ikinci normal okul gibi kurs görüyorsun
öncelikle hangi tip kurs olduğunu öğrenmelisin
ön muhasebe öğrenmesi kolaydır bizim firmada hiç bilmeden bu işi yapanlar var
5 ayda çok kolay öğrenirsin
kurs sartlarında kaç gün devamsızlık hakkın olduğun yazar bir süre mazaret bir süre rapor hakkın vardır kursun süresine göre belirlenir.
bunu kurs ilanında yazaması gerekir detaylara bakın günlük 20 tl verirler
günlük 25 tl veriyo ama hiç muhasebe bilmiyorum ve sözel çıkışlıyım yapabilirmiyim? ayrıca 1/10
ayrıca 5 günde raporlu izin diyo kaç güne tekabül ediyo anlamadım 166 gün kurs
bilgisayarıda programlara hakim değilim ama denemek istiyorum yapamazsam gitmem diyorum napim
açılan kurs yerlerinde daha sonra farklı kurslar açılır mı peki
çünki matematiği sevmiyorum muhasebede sinir bozucu gibi geliyo bana gördüğüm kadarıyla ama şuan için başka kurs yok gidebilceğim
sadece bişiler öğrenmek kendimi geliştirmek adına gitmeyi düşünüyorum yani bayıla byıla değil
gerçekden iyi oldu bu yorum teşekkür ederim hani sözel çıkışlı biri olarak yıllardır mat. görmedim zorlanırım sıkılırım gibi gelmişti. bencede daha kolay daha rahat edebilceğim bir iş imkanı sunan kurs takip edeyim ben eşinizde umarım iş bulur (işsizse) en kısa zamanda teşekkür ederim
o daha güzelmiş ben daha çok aslında çağrı merkezi hasta kabul sekreterya gibi işlere bakınıyorum o bölümlerin kurslarını takip edim ozaman
böyle bişi olursa çalışma imkanım daha çok olur gibime geliyor sanki ama takip ettiğim kadarıyla(işkur'a kaydım var ) 2-3 günde bir açılıyo sanırım bir gün gördüğüm kursu 2-3 günra göremiyorum bilginiz var mı?
istanbuldayım zaten ordan takip ediyorum fakat bişi daha sorim(çok sordum ama) başvurdum diyelim mulakata çağrılıyorum seçiyolar mı kesin ya da bişe soruyolar mı
anladım ama 100den fazla kişi arasından 25 kişi seçmek şans işi gibi
bakim ben bi
ne çok istiyolarmış iş başvurusuna gitmiyorum ki latı üstü kurs
çağrı merkez satışı sevmiyorum insanlar çok hakaret ediyolar helede dijiturk aman aman
bilgi vermek ,tanıtım yapmak,borçluları aramk vs bunlar tamam ama zorla satış yaptırıyolar öyle bir eğitim firmasında çağrı merkezliği yaptım 2. gün gitmedim zorla satış yaptırıyolar
katılmadım
pekala
ben ben :)
SoranBir dakika önceöncelikle hiç muhasebeden anlayan bilmeyen biri için ön muhasebe zormudur?
ön muhasebe kursu yani öğrenilebilirmi 5 ayda(kurs süresi bukadar)
2- bu 5 ay içinde 15 gün gidilmese bişey olur mu? yardımcı olursan çok sevincem çünkü buna göre randevu talebi oluşturcam
sorucaklarım bunlar
kopyala yapıştır yapınca hepsi çıktı prdn
bence o sebepden katılmak istiyorum
ama kurs pazartesi başlıyo ve 5 ay sürecek pzartesi ve cumartesi günleride dahil ama ben 15 gün gitmicem sorun çıkarırlar mı acaba
yok ya rezervem var iptal edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar