6 aylık dişi bir köpeğim var. Ve babam izin vermediği için dışarda kalıyo. Kulübesi var ama kapısı açık. Kapalı olunca ağlıyo çünkü. Bide bugün İstanbul'da kar yağdı ve tuttu. Birazdan yatcam ama aklım onda kalıyo sizce üşür veya hastalanır mı?
benimde köpeğim var Allahtan karı kışı seviyor evde beslemiyoruz benimde annem babam istemiyor köpeği evde o yüzden evimizin arkadaşına kulübe yaptık altını güzelce temizledim kat kat basamak şekilde dışarıdaki soğuğu içe vermeyen işi yalıtım malzemeleri ile kapadım içini dişini yorgan serdim ve yastık koydum benim yatağımdan daha rahat ve özellikle aç susuz bırakma hayvanı 2 günde bir mutlaka gezdir hayat kış malum eğlenceli olabilir oyun falan
köpeğin karnı tok olsun üşümez çünkü onlar kış geldimi ekstra tüyleri olur yün gibi ve sıcaklar gelince bu ekstra tüyleri üzerinden atarlar bakımlı olan köpekler ve kediler daha çabuk atarlar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 968 cevap paylaştı.
Hayvanlar doğa şartlarına uygun vücutlar sahip. Merak etme o kadar üşümezler. Cinsi de önemli tabi. Mesela sibiya kurtları için hiç sorun olmaz. Hatta kar kış görmek isterler.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 7,5b cevap paylaştı.
ben ona kıyamaaaam :( usur tabı kucuk ırk ve uzun tuylu ıse. ıcerı battanıye koy balım ya da ıoslanmıcak bır yere polar gıbı bırsey grsın ısınsın yazık
Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı.
Kulübenin kapısını ört alışır hayvan cağız birde zemine tahta döşe üzerine minder koy yani sen kulubede kalsan nasıl rahat edersin onuda öyle düşün bro..
En İyi Cevaplar