Annemin evli biriyle ilişkisi var?

Uzun zamandır durumun farkindayim ama hic bişey yapamıyorum düşünmekten delirecek gibi oluyorum fakat tuhaf bir şekilde kimseye bişey yansitmayip sakinligimi koruyabiliyorum. Babam vefat edeli 13 sene oluyor. 10 sene boyunca babaannemlerle birlikte yaşadık ve 3 senedir yalnız yasiyoruz annemle. Görüştüğü adam evli ve aile dostu üstelik babamın da çok yakın arkadaşıydı. Babamı kaybettikten sonra bize hep destek oldular maddi manevi evimize tasindiktan sonra da gercekten allah razi olsun duzenimizi kurmamizda cok yardımcı oldular fakat hem evli olması hemde babamın kardeş saydığı biri olmasi cok canimi sıkıyor. Uzun zamandır biseyler seziyordum annemin biriyle görüştüğü konusunda ama bunu dusunememistim. Sık sık görüşüyorduk onunla ayni yerde oturuyoruz bisey lazim olunca hep onu arardim mesela bir yere yetismem gerektiginde arardim birakirdi beni. Sonra bir sekilde fark ettim annemin sürekli onunla telefonla konuştuğunu mesajlastigini. bir kax hafta once de messenger yukledim telefonuma mesajlarina bakmak icin ve hiç hosuma gitmeyen seyler oluyo bu kadar tahmin etmiyordum. Annem aslında çok iyi biri çok güçlü beni çok güzel yetistirdi bir sıkıntı cektirmedi yani diyecegim şu çok sinirliyim ona hatta ondan nefret ettigimi düşündüğüm zamanlar bile oluyo fakat onun böyle bisey yaşadığını kimseye anlatamam herkes onun cok güçlü bir kadin oldugunu dusunurken herkesin gözünde kucultemem. Evi bırakıp gidemem mesela çünkü şu bok sehirde nereye gitsem ayrı dert. Onun ailesine söyleyemem sinir bozucu bir şekilde onunda çocuklarını düşünüyorum 5 tane cocugu var ulan. Benim bunlara daha fazla katlanabilecek gücüm yok cidden. Nolur bişeyler soyleyin yardımcı olun ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok
Annemin evli biriyle ilişkisi var?