Bilen varsa lütfen söyleyin ve bir de
soy isim aynı değil akraba değiliz yani görüşe gidebilmem için ne gerekir
soy isim aynı değil akraba değiliz yani görüşe gidebilmem için ne gerekir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer acele posta servisiyle gönderirsen çabuk ulaşır oraya belirli br günleri var postalar için haftatada 1 kere olur o günü cezaevinden öğrenirsin atıyorum çarşamba günüyse her hafta çarşamba günü gönderdiğin postalar eline ulaşır.
soyisimleriniz uyuşmuyorsa ve akraba değilseniz seni görüşe yazdırması gerekir görüşe yazdırırsa açık görüşlerede katılabilirsiniz ama yazdırmazsa savcılıktan izin alarak yanına girmen gereker oda savcının insafına kalmış izin vermesse yapılabilecek bişey yok. ALLAH KURTARSIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İÇERDE KALANADA DIŞARIDA BEKLEYENEDE ALLAH SABIRLAR VERSİN GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM MERAK ETTİĞİNİZ BAŞKA BİRŞEY VAR SORABİLİRSİNİZ.
Allah razı olsun. Telefon hakları oluyormuş ve beni arayabilmesi için hattın sahibinin gidip kağıt vermesi gerekiyormuş hat benim üstüme değil bunun bir yolu var mıdır acaba
hat kimin üstüneyse telefon sözleşmesi alırsın telefon sözleşmesi kime aitse onun adına ikametgah ve yine kime aitse onun kimlik fotokopisi vermek şart bunlar olmayınca telefon görüşü yapılmıyor malesef :(
Anladım imkansız yani çok teşekkür ederim allah razı olsun 😢
özelden mesaj at konuşalım
cezaevinemektup. com diye bir uygulama var oradan 1 veya 2 gün içerisinde cezaevine ulaşıyor mektup takip kodunu sms olarak cep telefonuna gönderiyor mektubun nerede olduğunu görebiliyorsunuz tavisiye ederimm ptt gitmenede gerek kalmıyor
Aynı şehirden ol olma 4 5 günü bulur haftasonu araya girerse 1 haftayı da bulur. Görüşe gidebilmen için de içerdeki kişinin idareye dilekçe vermesi lazım şu şu isimdeki kişinin ziyaretime gelmesini kabul ediyorum diye
Teşekkür ederim peki bişey daha sormak istiyorum. Telefon hakları olmuyor değil mi mahkumların. Yani hiçbir şekilde arayamaz değil mi kimseyi
Açık cezaevindeyse gündüz istediği zaman arayabilir kapalı cezaevindeyse haftada 1 gün arar genelde haftasonu oluyor bu da. Onun için de hattın hangisiyse ona gidip hattın senin üzerine ait olduğuna dair bir kağıt alıp cezaevine vermen gerekiyo
Hat benim üstüme değil hat sahibinin mi gidip kağıdı vermesi gerekiyor
Aynı olması lazım diye biliyorum
Cevap
0Cevap
4 ya da 5 gunde ulaşır
görüşe girebilmen icin senin adini hasipe girerken yazdırmış olması gerekir bunu da cezaevine giderek sorup öğrenebilirsin
Teşekkür ederim peki benim giderken herhangi bir kağıt götürmem gerekir mi belge falan
kimliğini al yeter
çok sağol
ne demek her zaman 😊
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar