İyi akşamlar.. Şarap seven var mı? niye iciyonuz demeyin iciyorz dertliyiz arkadasmla !! @maryanaates

Sarap dertten icilmez , beyaz sarap vardir yalnizken hafif bir muzikle icilince bambaskadir kirmizi sarap vardir sevdiginle romantik bir sarkida icilince bambaskadir raki vardir ister muhabbet ister olgunluk ister yasanmislik ister ister de ister. Icmek degil onemli olan onemli olan alkolun dilini bilmek ;)
Alakası yok ben kırmızı şarap içerim domuz pastırması ve jambonu ile
@HristiyanTurk22 ben ne dedim sen ne diyosun anladik domuz eti yiyosun supersin ;)
Benimle haram günah zararlı tartışmasına girme yerle bir olursun ;)
@HristiyanTurk22 ben oyle bseye girmedim ki banane kardesim sana ne mantiklu geliyosa onu yap ;) bacon yerken dikkat et ama kokusu bize agir geliyo ;)
Benim için fark etmyor gayet güzel domuz eti Proscitto'da yerim en sevdiğim hatta o. O kadar da pis kokusu yok
@HristiyanTurk22 afiyet olsun ne diym
sakin gençler
@benimmbenn ben mevzuyu başlamadan bitirdim yoksa arkadaş benimle domuz eti haram mevzusuna girecekti her müslüman kızı gibi :P
@HristiyanTurk22 ya arkadasim sen pskopat misin o kadar hazirlamissin ki kendini savunmaya. Soruya cevap vermissin yetmeyip bana yazmissin bide. Yiyebilirsin bu seni baglar ben 9 sene ispanyada yasadim musluman da degilim. domuz eti hicbi zaman yemedim yememde herkesin kendi tercihi kimsenin sana bsey dedigi yok sakin ol
Afiyet olsun şarap keyfi içmeyi tercih ederim dertten rakı tercihimdir :)
rakının sarhosluguyla şarabın sarhoşluğu aynı değildir
şarabın buruk tadı olanını sevmiyorum mutsuzluk hissettiriyor , beyaz lezzetli olan daha da light istersen beyaz gazoz şarap her türlü meyve ile favorimdir. , cheers :)
Şarabı şarap gibi kadınla içerim. Tek başına viski ya da bira.
bizde şarap gibi kadınlardanz ;)
Onu ben bilemem :)
Cevap
27Cevap
Ben seviyorum içerim arada ama domuz pastırması jambonu ve spagetti yanında güzel olur
evet şarap aynı seni sarhoş eden bayana benzer mutlu eder
rakı türk karısı gibidir verdikçe ister memesiz içilmez peynir ister süzme yoğurt ister isterde ister votka rus karısı gibidir sek içersin mezesi yoktur cerezdir verirsin parasını içersin
en sevdiğim viskidir ve kırmızı şarap özel el yapımı içerim getiririm
Süryani şarabı içinmi?
Ben severim. Ve genelde kis gunleri tercihimdir. Bide 20 liraya 1 lt aldimmi ustune 2 bira cila yaptimmi ben tamam
Tüm alkol, sigara vb. türevler benden uzak dursun sevmem.
Ne şarabı. Aroması ne. Markası öküz gözü. ya da şirince mürdüm eriği
şirince aromalı şaraplar güzel fakat.
beyaz şarabın da yeri ayrı
Pek hoşlanmam şaraptan.. Sadece yemeklere koyarım... Te falan marine ederken kullanırım..
Afiyet bal şeker olsun...
teşekkürler
Benide alin aranıza nolur🙁
Canım sen şarap ben çay afıyet olsun bıze
😂😂😂😂
heyyeee
size afiyet olsun ama sevmem..
şarapla eşşek kafa bulmaz mk.
Fazla içmeyin vişne suyunu cırcır olursunuz
😂😂😂😂
Severim ama öyle 25tlik köpek öldürenlerden değil
😂😂😂
meyve suyu iyimiş kardeşş
ayaktan sampanya severim
kırmızı şarap severim afiyet olsun.
İçmiyorum benim kafam içmeden de iyi zaten.
Sevismeden once favorimdir.
İyi bişeymiş gibi fotosunu koymayın içkinin
Yarasın
teşekkürler
öküzgözü güzel sevdim içimi güzel :D
Kadehin ne güzelmiş
Afiyet olsun.
teşekkürler
sevmem
Icmem haram seyleri
sarabi bsvrr
merlota baylrm