Çok gencim babam kokain bağımlısı görmuş gecirmis abiler yardim edin?

Babam cocuklugumdan beri uyusturucu bagimlisiymis ancak 15 yasimdan beri ne gorup ne yasadigimine kadar olayin laylaylom olmadigini tam olarak kavrayabiliyorum onceleri annemin dedigine gore az icermis arkadas ortaminds keyif icin daha sonra babam halamin kocasi tarafindan sarhos kafayla dolandirildi ve aile olarak hem maddi hem manevi cok buyuk darbe yedik sarsildik babam o aralar cok sık bonzai icmeye basladi ve her gun surekli devam etti daha sonra butun akrabalarimizla bu illet yuzunden kendi oz anne ve babasi dahil kuskunluk girdi arkadaslariylada bonzai icmemek icin hepsiyle arasina mesafe koydu uzun zamandir gorusmuyor kimseyle hic bir arkadasi yok su an enistem yuzunden sigortsli calisamiyor girdigi her yerden bu yuzden cikiyor evin gecimini annem sagliyor ben okul okuyorum ki buna okumak denirse devamsizlik hat safade dersler desen kalma esigindeyim 2 haftada bir mahallenin bir buyugu tarafindan gunluk ise cagriliyo kazandigi o parayi ise kokaine yani tas dedikleri o seye veriyo parasi yetmeyince gece gizlice benim ve annemin telefonlarini torbaciya esir veriyo kendi telefonu zaten 3 aydir yok ben ise henuz gencim arkadas ortamindan bu illeti merak ettim ve extacyle basladim baslamamds babaminda payi buyuk tabi daha sonra bonz ve esrar icmeye basladim ancak ben extacyi birakacak psikolojideydim cunki en buyuk ornegi babamdi ve biraktimda ancak babami her gun her dakika bunu yaparken gormek. icimi acitiyo en kotusude elimden hic bisey gelmiyo bir kerecik bile oglum dedigini hatirlayamiyorum oysaki ne guzel bir aileydik lan bir kerecik bile olsa gel kokunu unuttum bazen haftasonlari kendimi disari atiyorum cok uzuldugum zamanlar canima tak ettigi zamanlar tekrar hapa yoneliyorum icince daha kotu oluyo tribe giriyorum duygularimi burada anlatmak. cok zor ancak belki bir buyuk burda ne yapacagimi zorda olsa bir yol gosterecegini dusundum su an bile lavaboda icen bir adamla bas basayim darmadaginim
Çok gencim babam kokain bağımlısı görmuş gecirmis abiler yardim edin?