bilmeyenler bilmiyorum gibi cevaplarla boşa yer kaplamasınlar sizin yüzünüzden 0,000000001 daha az oksijen alıyorum

pkk'nin dersim eyalet komutanıydı. doktor değildi sadece ufak tefek köylülere bir kaç ilaç yardımı yaptığı için adı öyle kaldı. sivas'ta alevilerin katledilmesinden sonra, kendi aldığı kararla başbağlar'da 33 sivilin katledilmesine neden olan misilleme eylemini gerçekleştirmiştir. apo, yargılanarken bu katliamı kendisinden habersiz doktor baran'ın yaptığını söylemiştir.
bu eylemden ve örgüt yönetimiyle arasındaki uyuşmazlıktan dolayı örgüt tarafından infaz edildiği
Vay be +1
ne gibi bir uyuşmazlık varmış?
ayrıca dr. baran saygıyla anılan birisi şu anda pkk tarafından
Pkk nin cizgisi disina cikmasi yeterli gerekcedir
hangi çizgisinin dışına çıkmış? ayrıca pkk kendisinin görevini iyi yapamadığı için intihar ettiğini söylüyor
Infazlar gizli gerceklestirilir itiraf edecek degiller. Pkk'nın bildiginden cok daha fazla seyle iliskisi vardir. Dersim katliamiyla ilgilerinin olmaolmadiğını nerden biliyorsun? Buna kendi iclerinden birinin karsı cıkması, gözden çıkarılması icin yeterde artar bile
Dr. Baran, partide kendisini yetersiz hissettiği için kendi yaşamına kendisi son vermişti. Örgütle uyuşmazlık içinde olduğu için örgüt ona değil, kendisine karşı kızgın ve kırgındır. Partiye karşı kendini yetersiz hissetmiş, bunun sonucu olarak kendisini öldürmüştür.
Savaşma pratiğini, PKK'nin ne yapabileceğini veya savaşın nasıl olacağı konusunda diğer arkadaşların aksine bu soruya bir cevap verememesi onu bunalıma sokuyor. Bunun sonucu olarak Dr. Baran kendisine kızıp kendisini öldürüyor.
Levent kırcaya benziyor başbağlar katliamını gerçekleştirenin bu olduğunu bilmiyordum aşağıda bir yorumda öğrenmiş oldum tipinden ne olduğu belli. Hakkında bilgi, m olmadığı için baş bağlar bağlantılı şeyler yazmayacam yoksa çok yazacak şey var
Kominist bir doktor bıyıklardan belli iyi işler yapmıştır.
:D :D
Cevap
8Cevap
kıl, tüy uzmanı heralde
Bıyıklı ve gözlüklü bir adamdır
Bıyık serumu alalım kankişimize ahaah
PKK liymis galiba doğru mu
tunceli ve çevresi bölge sorumlusu
ama neden öldü veya öldürüldü
Ne bileyim internetten baktim simdi bende
bilmiyosan niye yorumluyon
Pklliymsi dedk ya
evet ama neden öldürüldü hakkında çok az bilgi var internette
Ne düsuncem g. z*kalinin biri iste
Daha az al diye yazıyorum
Tek bildiğim 3 adam İbrahime benzediği
çok şey biliyorum ama hiçbirini paylaşmayacağım
hahaha niye :D
bazı şeylerin gizli kalması gerek
neden
naz mı yapıyon :D
ne olduğu hakkında en ufak bir fikrin yok. çok fazla araştırmamanı öneririm. benden sana bir tavsiye.
nedenmiş?
Ne ci bu adaam
sence?
Bilmiyorum..
Bilmiremm...
kimdir bu muhterem?
hakkında çok az bilgim var dahasını nereden bulabilirim
İbnenin biri
Bilmiyorum
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar