Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durum bendede vardı benimki evli değil ve 45 yaşındaydı hiç evlenmemiş asoyal benim amcam ve haliyle azdı sanırım ailedede en genç bendim çıtırım fıstığım benim diye boynumu öpüyodu seninle çok güzel şeyler yaşıycaz annene babana söylemiycen diyodu çok korkmaya başlamıştım anneme anlatabilirdim ama babama söylerdi bizimkilere inanırdı ama kan çıkardı diye bişey söyliyemedim sonra bir gün canıma tak etti yine odama gelip kapıyı kapadı dayanamadım gittiğinde anneme söyledim annem inandı ama babam konduramadı üstü kapalı amcamla konuştu o da tabiki inkar etti o benim yeğenim falan diye sonra bir gün hususi amcamlara gittik hiçbişey yokmuş gibi telefonumun video kaydını açtım seside iyi alıyodu arka cebime koydum onlardayken mutfakta beni sıkıştırdı sen beni babanamı söyledin hani söylemiycektin senle güzel günlerimiz olucaktı sen benim için değerlisin anlamıyomusun falan diye öptü bende iyice konuşturdum onu ses kaydı açık diye ve sonra o yokken bütün aileyi annemle topladık ve bu ses kaydını açtık hepsi amcama cephe oldu biz bursalıyız yemin ederim amcam bursadan ankaraya taşınmak zorunda kaldı hiçbir aile ferdi onunla görüşmüyo demek istediğim bir kanıt olmalı elinde ses video görüntü kaydına al onu kayıt açıkkende sende iyice konuştur onu ötsün sonra bir güzel herkese dinlet bak bakalım kim inanıyo kim inanmıyo
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Perde takarken bana dokunduğunda video çekmiştim telefonumda her şey kayıtlı cd yede attım bir daha ban dokunursan önce babama gösterir o izlerken de diğer kopyayı polise götürürüm de tehtit et nasıl Bi amcaymış o şerefsiz adam sana kotu gözle bakan biri senin kanından olamaz amca olarak gormeyide bırak tehtit et baktın Bi daha oldu bu sefer gerçekten gozuny aç ve video falan çek polise götür orda onu öyle korkuturlar ki aklın şaşar çok güzel öğretio polisler bir daha yapmaması gerektiğini.hatta Bi dah yaparsa babana bile söyleme polise git onlr anlat sonradan baban neden ban söylemedin derse bana inanmıcktınız de o da vicdan azabı çeksin kızına gıvenmemeyi ayaklarının üstünde nasıl durduğunu görsün.kıyamam ya ama kesinlikle bir daha izin verme sana dokunmasına
02 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklı seyı sen soyledın gercekten.. babama da ders vermem lazım cunku. üvey anneme uyup beni azarlıyor devamlı..
+1 yılEv altlı üstlü olduğu için sürekli göreceksin ve bu senin ilerideki psikolojin için iyi olmayacaktır. Mümkünse önce amcanı bu konuda uyar ve devam ettiği takdirde ailene bahsedeceğini anlat. Eğer dinlemezse bunu kanıtlayabileceğin birşeyler bul ailenden birine gizlice anlat ve yan yana kaldığınızda gizliden takip etsin sana hareketlerini. Buradaki asıl paradoks ailenin senin söylediğin birşeye inanmayacak olmaları özellikle de böylesine geleceğine etki edebilecek bir konuda, ailenle aranda güven problemi varsa bu sorunu düzeltmeye de çalışmalısın.
19 Yorumla
Soran+1 yıl:( ailem bana inanmaz. hep eziyorlar zaten beni..
- +1 yıl
Böyle düşünme, ailen seni eziyor olsa dahi böyle bir konuda başka bir tavır alacaklardır. Neticede kimse kızının taciz edilmesine göz yummaz.
- +1 yıl
Son güncellemene yorum olarak da herkesin bir olmasını bekleyemezsin. İstersen çok güzel bir fiziğin olsun veya en seksi kızı ol şehrin yine de bu seni taciz etme hakkını kimseye vermez.
Soran+1 yılama bunlar da edecekler demek kı guzel yeğenleri oldugunda! pislik herifler..
- +1 yıl
Öncelikle şunu unutma daha birçok farklı yorum alacaksın buradan. Her yorumu kafana takma ve bu problemi çözmende yardımcı olacak yorumları incele mantıklı olana göre hareket et. Ailen ile aranda olanları bilemediğimiz icin net birşey söyleyemem ama ailenin güvenini kazan ve bu konuyu bahsettiğim gibi çözmeyi dene derim ben.
Soran+1 yılpeki. bir kaç gün sonra ancak başlayabilirim zaten..
- +1 yıl
Yine de takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya calısırım. Eskisi gibi sürekli siteyi takip edemiyorum ama girdikçe cevaplarım.
Soran+1 yıltesekkurler. rahatladım biraz..
- +1 yıl
rica ederim. toplumda aynı problemi yaşayan tek kişi değilsin inan bana, bu yaşadığından dolayı da utanma senin ayıbın değil bu tamamen o harekete yeltenen karaktersiz amcanın hatasıdır.
+1 yılÖyle amcanın `am,cacılıgına koysunlar` !
Yahu siz de nasıl dayandınız bu duruma pes! Gidin annenize söyleyin amcam beni taciz ediyor diye.. Inanmazlarsa koy odanın icine gizli kücük bir kamera, cek anasını satayım..
Görsünler ne b*k oldugunu..
Hay ben öyle sübyancının.. Bir de amca olucak p**evenk!715 Yorumla- +1 yıl
Akrabalarınızdan yakın biri yok mu hic sizinle ilgelenecek biri? Birgün odanın gizli biryerine kamera koysanız.. Cekseniz, sonra da akrabanızla birlikte polise basvursanız?
Olmaz mı?
Madem aileniz inanmaz ve hatta ve hatta döverler sizi..
Güvenebileceginiz bir kisi yok mu etrafınızda?
Soran+1 yılabim var. şehir dısında. çekeceğim kameraya. sonra abime sığınacağım. o neler yaşadığımı bilse bir saniye bırakmaz beni burada..
- +1 yıl
Ailede sorun var abi.. Inanmazlar diyor kızcagız.. Hatta döverler beni diyor. O adamdan önce ailenin kafasını ucuracaksın önce! Sonra teker teker sülaleyi geberteceksin 1 kasık suda mk..
Lan ne aileler var ya.. Bir de saygı duyuyorlarmvs amcaya.
Lan kafasına isediklerim siz gidin sokaktaki tecavüzcüye saygı duyun.
Beyinlerini s...lerim.
Soran+1 yılabime sığınacağım ben :(
- +1 yıl
Abiniz gelmeden önce bir an önce kamera edinip cekin de.. Abiniz gelir gelmez gidin polise. Yalnız o kamera isi cok kolay olmasa gerek. Kücük ve görünmeyen birsey almanız gerek. Odanın tavanlarının kösesine koyacagınız veya ne bileyim salondaki rafların oraya..
Veya onu da yapamıyorsanız, yanınızda bir ses kaydetme cıhazı bulundurun.. Yasadıklarınıza ve konustuklarınıza delil olur..
Ve bence bir an önce evin bir tarafında veya cantanızın icinde bir biber gazı bulundurun..
Soran+1 yılkamera edinirim arkadaslarımdan..
- +1 yıl
O kamerayı güzel bir yere koyup kayıt ettiginden emin olabilecek misin peki?
Amcanın sana yaklastıgı anda o kamerayı gizliden calvstırabilecek misin bali? Eve girmeden önce bali kayıt tusuna bas ta sonra belki uygun zaman olmaz basmak icin..
Planlaman güzel olmalı. Öyle dandık görüntüler olmamalı. Yada dedigim gibi bunu yapamıyorsan evin koltuk altına falan ses kaydedici yerlestir. En azından o sana delil olur..
Soran+1 yılçok akıllıca tesekkurler. kamera edinebileceğim kişiler var zaten..
- +1 yıl
Peki.
Bence bir an önce biber gazı da alın da.. Yakınlasırsa size, bir alternatifiniz olsun bali. Yada onun evine gidecekseniz (ki nasıl gidiyorsunuz aklım almıyor, gitmeyiverin!) yanınıza canta alın da öyle gidin. Cantanın icindede biber gazı..
Baska diyebilecegim birsey yok malesef..
Soran+1 yılgönderiyorlar.. gitmezsem çok kızar ailem..
- +1 yıl
Yahu ne icin gönderiyorlar? Sanki onlara gidince dünyayı kurtaracaksın.. Nedir bu kadar gitmendeki önem? Gitmeyiver.. Gidince ne yapıyorsun ki evde?
Soran+1 yıliş yaptırıyorlar.. benım buradan kurtulmam şart. en güzel en temiz yolu da abimin beni yanına alması..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılrabbim yar ve yardımcınız olsun..kesinlikle o eve ayak basmamaya özen gösterin eğer biraz daha ileri giderse durumu anneninze bildirinki yarın birgün aynı şeyi yaparken yengenize ya da bir başkasına yakalanırsanız olay farklı algılanır sizin amcanızı baştan çıakrttığınız düşünülür...şimdi şu anda bile anneize bir daha o eve gitmek istemediğinizi mutlaka söyleyin sebebii söyleyip söylememk size kalmış ama bir an evvel amcnaızdan uzaklaşmak için heşeyi yapın geçmiş olsun:(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Inanmiyorum canim sen ciddimisin... Oyyy kiyamam ben sana...
Cok uzuldum. sessiz kalma bu duruma tatlim. Bir daha yaparsan babama soylicem de.
ve evlerine sakin gitme bir daha. yengen kendi taksin perdesini. Sen mecbur degilsin buna. ilerde ciddi piskolojik sorunlar yasayabilirsin. Yapma bunu tatli canina.10 Yorumla
+1 yılMerhaba bende 12 yaşındayken öz amcam tarafından tacize uğradım şu an 26 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim ama hayla kurtulamadim bu beladan tacize uğradığım dönemlerde aileme söyledim kimse inanmadi abim dışında ve son çareyi polise vermekle buldum Aradim 155 i ve okuluma geldiler sonra ifade verildi ama ailem şikayetçi olmamı istemedi yaşım da küçük olduğu için şikayetçi olamadım onlar istemediği için neyse aradan tam 10 yıl geçti evliyim bir oğlum var ve hamileyim bir gün telefon geliyor amcam tutuklanmış �lahi Adalet şikayetçi olmadığım halde kamuya dönüşmüş dava ve hala cezaevinde herkes beni suçlu görüyor senin yüzünden cezaevinde diye tabii ne yaşadım hiç kimse bilmiyor Allah dışında Rabb'im her şeyi görüyor ve biliyor m Rabb'im her zaman yanımda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. öyle amcanın ağzına... seni suçlu bulanlara da yuh diyorum. ve ağır küfür ediyorum haberiniz olsun. amcan elini sana uzattığında elini üstünden çek. anlamazsa sert bir şekilde yap. çok gitme onlara. eğer babanın sana inanacağına inanıyosan da üstü kapalı söylemeyi dene canım. ama amcanın sana dokunmasına izin verme ki anlasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu yapmam lazım cunku yuz bulacak daha cok..
+1 yılkesinlikle ailene anlat öyle şey olmaz ailen geri kafalı değildir o kadar umarım ileride daha kötü şeyler yapar ve altından kalkamazsın ve bunalıma iter seni ailen inanmaz yok öyle şey derse reşit ol ya da olma polise ya da mor çatı kadın temsilciliği var git oraya durumu anlat yardım iste ama yap bunları sessiz kalma üzüldüm :/
20 Yorumla
+1 yılBabana anlat. Lütfen. Birgün camera vs aç o çeksin, yapmamasını söyle, o ikna ettikçe sen geri çekil. Yada direk polise söyle. Sabaha kadar dayak yer. Hapishanelerde tecavüzcülere öyle iğrençlikler yapıyorlar ki; sende rahatlarsın. :S
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kızın şu durumundan bile "kendisi istiyor galiba" sonucu çıkartıyorsunuz ya bravo bazılarına!
Annenize ya da babanıza söyleyin mutlaka, anneniz sanki daha uygun olur.14 Yorumla
Soran+1 yılannem üvey..
- +1 yıl
Olsun, anlatamaz mısınız? aranız nasıl?
Soran+1 yılkötü sevmez beni. babama karsı doldurur hep
- +1 yıl
anne tarafından bir akrabanız falan da olur, anne sağ değil mi?
Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. olaya bak. sinirlendim okurken.. yapılması gereken tek şeyi yap. direkt şikayetçi ol. ailenle de konuş mutlaka.. bu pisliğe sakın sessiz kalma.
212 Yorumla
Soran+1 yılkimse bana inanmaz ben kötü olurum..
- +1 yıl
nasıl inanmazlar? işin acı yanı da "kimse inanmaz" mantığına nasıl sığınırsın? sana kızmıyorum, o tarz lütfen anlama. ama çok ciddi bir durumla yüzyüzesin. psikolojinin uğradığı zarar hayatın boyunca gitmeyecek belki. sana bunları yaşatan bir piçe sakın ama sakın sessiz kalma.. kimse anlamaz diyorsun, biraz açar mısın konuyu. nasıl bir ailen var?
Soran+1 yılannem üvey beni pek sevmez. babama karsı hep dolduruyor. babamla cok sık catısıyoruz. şimdi bunu soylersem kim inanır ki bana. bir tek abim var. şehir dışında. ona anlatacağım anlatırsam..
- +1 yıl
Ya etrafta beyinsizden cok ne var dostum? Onlar da az dallama degil.. Aileyi gectim, bu yorum yapanların da onlardan bir farkı yok anasını satayım..
Soran+1 yılabim öyle biri değil astıgım astık değil. çok eğitimli kültürlü biri. ben huzuru bozulmasın dıye bır sey dıyemıyordum ona. ama artık canıma tak ettı..
- +1 yıl
Onun huzuru seninkisinden önemli mi güzelim allah askına? Bu durumdasın ve onun huzuru icin söylemiyorsun?
Inanılacak gibi degil.. Bir an önce söyle.
Soran+1 yılartık dayanamıyorum zaten. ailem ayrı üzerime geliyor..
elbet o sandalyeden asagı indin kafasına geciremedin mi bütün vazoları? gebert serefsizi.
23 Yorumla
Soran+1 yılsonra bu kız bana saldırdı desin terbiyesize cıksın adım..
Soran+1 yılpeki sağol. tehdit edicem sanırım
sen sustukça göz yumuyor demekki hoşuna gidiyor diye düşünebilir bence söylemelisin böyle bişeyin yalanı olmaz ailen inanacaktır sana
23 Yorumla
Soran+1 yılinanmaz hatta döverler beni... yüzüme bakmazlar. çok seviyorlar o adamı.
Soran+1 yılbunu da yapacağım..
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. vayh..hibineymiş ya la..ne biliyim bişey diyemedim..ama dikkat et..yakınında olmamaya özen göster..
10 YorumlaTersle onu,bağır hatta yengen de duysun,yoksa ses çıkartmazsan 'o da istiyor demekki' düşüncesiyle yapıyor olmalı şeref yoksunu amcan.
00 YorumlaSöyle ailene nası inanmıolarmış sana yaw o amcanında amk :)
12 Yorumla
Soran+1 yılinanmazlar :( zaten beni sevdıklerını de dusunmuyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilene anlat ve uzak durmak istediğini söyle inanmazlarsa da içlerine kurt düşecektir
10 Yorumla
+1 yılböyle devam edersen hep yapacaktır,
al eline bıçak
tehdit et sende onu. amcan olduğunu da unut20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok korkunç bir şey bu. Sen kaç yasındasın ve bu durum kaç yıldır var? Psikolojin mahvolur bu şekilde.
23 Yorumla
Soran+1 yıl6-7 yıldır var. 18 yasındayım..
Cevap sahibi+1 yılAilene söyle bu durumu ve psikolojik destek al. Mutlaka ailede güvendiğin birine söyle.
- +1 yıl
Bana ulaş bişey anlatacam Gizli üye
Gizli Üye(36-45)+1 yılunıversıte oku sehır dısına gıt bıtıncede evlen barı
00 YorumlaBir kanitla ailene anlat yoksa beynini yersin psikolojin bozulur
10 YorumlaSenin fiziğinle alaksı yok kızım zaten sen polise git jandarmaya git merak etme orası devlet kurumu sana yardım ederler
10 Yorumladoktora mutlaka gitmelisin. hafife alma. senini ömür boyu ruhsal yapını sarsacak bir durum. ve mutlaka onu kendinden uzaklaştırmalısın
11 YorumlaAlınma ama git polise sikayet et durum ciddi bu işin şakası olma her an tecavüz edebilir belli olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yıl:( kimse inanmaz..
Soran+1 yılpeki çok tesekkurler..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilene söylemen lazım. yoksa bu senin psikolojini etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. amcana rahatsız olduğunu açıkça söyle
10 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar susman hata
25 Yorumla
Soran+1 yılkötü olan ben olacağım bunu söylersem :( hatta döver ailem beni..
- +1 yıl
O kadar kötü bir aile olamaz bence sen aklında her şeyi büyütüyorsun. Ailende güvenebiliceğin kimse mi yok ?
Soran+1 yılhayır.. annem üvey.
- +1 yıl
Aynen en iyisi polis
Evlen belki işe yarar soğur belki
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir bos beyinsin lan sen?
Empatin hic mi yok anasını satayım.. 40 yasındaki biri seni taciz etse sonra da biri kalksa dese ki sana "Git onunla sevis belki sogur senden" , hosuna mı gidecek bu yorumu okumak?
Soran+1 yıl:( çok üzülüyorum bunları okudukca..
Soran+1 yılevet..
- +1 yıl
evlenmeye ne gerek var belki evlenmek istemiyor herhangi bryle. canım senin haklarn var sahip ck haklarna
+1 yılAilene söyle tabi.
Allah'ım ne insanlar var ya!10 Yorumladaha ileri gitse na yapacaktın bence ailene söyle
10 Yorumla
+1 yılAilene soylemelisin..
10 Yorumlagitme onlara.
21 Yorumla
+1 yılEnsest oluyo bazen karşılıklı olan var zevk için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabana söyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen şükret iyiki çok ileri gitmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek durumu ailene söyle.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılvay oocc
10 Yorumla Allahım yaaa :///
00 Yorumla
+1 yılleş troll.
00 Yorumlavay kansız
00 Yorumlatehdit et...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCokmu düzgün fiziğin var?
04 Yorumla
Soran+1 yılfiziğim düzgünse bunları yapmalı mı yani!
Cevap sahibi+1 yılEğer öyleyse belirgin olmamalı fizik adam belliki psikolojisi bozuk durumu konuştuğunu varsayarsak gene yapıyorsa sende biraz cirkinles yani
Soran+1 yılkapa cenenı!
- +1 yıl
niye sen fiziği düzgün akrabalarnı taciz mi edysn? her boka kızı sclayn öz�rlü zihniyetn ta mk serften yoksun mahluk Allah belanı versin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar