Ne düşünüyorsunuz?

Ülkemizde evet malesef ki öyle saygı yok sevgi yok. Kendini sözde dinci olarak lanse eden kesim kadın ve ya erkek farketmiyor. Bu durumu yaşamıyor sanki bazı şeyler vardır yemek yemek , uyumak insani şeyler olmazsa olmazlardır bunlar hani hah işte bu durumda onlara normal gelmiyor. Çünkü zihniyetleri farklı beyin farklı çalışıyor onlar için herşey ayıp tabi kendileri yaparlar o zaman ayıp olmaz. Neyse işte o beynine yandıklarım tamamen beyinsizler. Onlardan bekleneni yapıyorlar. Üstelik genel anlamda böyle her insan kendine baksa zaten ortada sorun kalmayacak. Bu fotoğrafı paylaşan ya da bunu gibi paylaşım yapan insanlara yorum olarak yapılacak bir kaç şey var ;
-Şu görüntüye bakar mısın muhteşem
Dinci tayfa için söylüyorum;
-Allah analı babalı büyütsün gibi yani böyle şeyler söylenmeli yani bu fotoğrafda yanlış ne var ki!!
Aynen
Ne gerek var bunu koymaya hadi o koydu diyelim ne gerek var eleştirmeye sanane arkadaş koyarsa koysun. Ben hamileyken arkadaşlarımın karnıma kalp yaptığı fotoyu bile sosyal medyada paylaştırmadım müsade ettiğim tek şey normal fotolarda #melekayrıntıdagizli yazmalarıydı. Tercih meselesi bu kimseyi ilgilendirmez
Hamile kadına tekme atan vardı bir. Ayakkabı mı fırlatmıştı bir şey yapmıştı. Bunun gibilerinin g. tüne plasentayı sokacaksın.
Rica ederim ❤️
Cevap
34Cevap
Bu ülkede her şey ayıp günah yapamayız denerek bastırıldı. Bakınız yakın tarihe Türkler uçak üretti araba üretti lakin basın ve bazı devlet içerisindeki yapılanmalar ve halkın bazı kısmının desteklenmesiyle yalan oldu hepsi bu da öyle bir şey toplum bilinci kötü.
Hamilelik ayıp değil, ya da böyle hareketler. Ayıp olan bu insanların kendini geliştirmemiş olması. 90 IQ ile dolaşıyorlar etrafta. Oy veriyorlar. Birisi eline internet vermiş,30 yaşından daha küçüklerin beğenmediği teyze sayfalarında yorumlar yapıyorlar. Dikkate almayın. Yeni nesil çok zeki ve bundan memnunum.
Aptallar...
Hamile kadın yaratıcıdır. Onu kıskanıyorlar. Ayrıca normalde zaten kadın erkekten üstün, onun kıskançlıkları da var tabi.
Hamile kadın çok güzel... Onların gözleri pis
Ben böyle bir görüntü vermem ama verenede bu tip ifadeler kullanmam. Birbirimizin yakasından düşelim artık herkes birbirine sövüp sayıyor herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün ayıpsa ona ayıp günahsa ona günah herkes işine baksın arkadaş
manyak bunlar ya. ne güzel bir resim. ne var bunda. sarılmışlar adam sevgisini göstermiş. bu yobazlar bitmez bu ülkede. hayır üstelik kız da kapalı falan yani. şaka gibi.
Yobaz oldukları için hamile olmak ayıp geliyor böylelerine ama sor tecavüz ayıp mı diye evlenirlerse ayıp değil çünkü namus temizlendi cevabını alacaksınız.
Geri kafalılıktan başka bir şey değil. Erkekler sünnet olurken düğün yapılıyor eğlenceler düzenleniyor ona laf edilmiyor kadın hamile iken resim paylaşınca ahlaksız oluyor. Geri kafalılar
Degil elbette lakin bazi kendine profesor diyenler hamile kadin aokaga bile cikmamali diyor.
Oha sevişmişler. Ahlaksızlık tabi bu. Sevişmek ne demek? Çocuk yapan şerefsizdir.
Çocuk sevmek yeni doğacak çocuk heyacanı herhalde dünyadaki en büyük duygulardandır bence kıskanç bir takım grup
Şimdi öncelikle isteyen istediğini paylaşır kimseyi ilgilendirmez belki bu yanlış bişeydir bunu tatlı dille anlatırsın soğutmazsın dinden üslup cok önemli
Çünkü bunu yazan kişi yumurtadan çıktı.
Anası da hâlâ bakire :D
Boş insanlar işte, niye ayıp olsun kendileri hergün düşüp kalkıyor çocuk olmuyor diye o işi yapmamış mı oluyorlar. Sinirim bozuldu yine..
Hamile olmak için geçen süreç hatırlanıyor ya sayın mimar onddan...
Ama bu kafaya göre çocuk sahibi olan herkesin utanması lazım bence
ilk defa bir soru hakkinda celiskide kaldim. Her yoruma acik. bir soru
dinimize gore kadinin hamile oldugu belli olmamaliha tabiki saklanamayacak birsey ama bu kadar acik acik olmamali
Dinini de al git
Hamilelik bir kadının en güzel dönemi onu ayiplayanlar utansın çünkü bu sozleri soyleyenleride bir anne doğurdu yeter bu kadınların çektiği ne
Ulan bu kafalar ne zaman değişicek acaba? Bu kadar yobazlık olmaz
Değil tabikide hele bunun mutluluğunu yaşayıp herkesle paylaşmak istemek hiç değil.
az once bir soru vardi dini inanciniz nedir diye bunlari gordukce insanin dinden cikasi geliyor
Tabikide Ayıp Birşey Değil ama Sosyal Medyada Paylaşmaktan Sakının Kendi İyiliğiniz İçin!!!
İstediğimi paylaşırım kimseye laf düşmez
Tabiki Laf Düşmez Kimsede Karışamaz
Full cahil dolu ülkmede aciliyetle format gerekir ülkeme ;)
Gerçekten bu nasıl bir beyin yapısıdır ya. Bir insan zekasız olmak için uğraşsa bu kadar olabilir.
Ya bırak şunları illaki ahlak bekçiliği yapacakalr kendileri çok mukemmelmiş gibi
dünyada onca şey dönüyorken buna takılmaları ilginç
Bunlar aşmış ya bunlar gibi geri kafa eş düşman başına eşini öpmek ne zaman ahlaksızlık olmuş görende ilişkiye girerken resşm çekip koymuşlar sanır
Evet malesef bence cok guzel bisey allahin varligina bir isarettir
hamile kadına tekme atan gördük bu ne ki
Haklılar. Adam karısının göbeğini öperken fotoğraf çekmiş, özel hayat diye birşey kalmamış bence cok ayip. Ve kıskançlıkla zerre kadar alakası yok.
Nesi ayıp? Öpsün ne var? Paylaşsın ne olmuş?
Sen paylaşmazsın o zaman olur biter
Buna sen karışamazsın kendi işine bak
İşine bak fake seni😂 Milletin resimlerini çalıp insan kandırmak ayıp değil hamile resmi paylaşmak ayıp dimi?
Ne var şimdi bu fotoda nesi ayıp hay ya
Satranç oynamak bile ayıp..
Ama çalmak değil
Sanki bir tarafı açık ta neresi ayıp anlamadım
Hanhi sitede paylasilmis bu
Kıskançlıktan değil. Terörist zihniyet.
Onlarin beyni erimis artik sapikliktan.
Esrayi bana getirin 😂
Geri kafalılık başka bişey tabi
neden ayıp olsun ki, harika bir şey bu...
ne facebook u? anlamadım
Pardon yanlış yere yazdım
yaa tabi :) bende diyorum ne diyor bu
Biri hangi sitede paylaşılmış diye sordu ona cevap vercektim buraya yazmışım
evet gördüm az önce başkasında da :D
Ayıp değil ama böyle foto paylaşmaya da gerek yok
İsteyen paylaşır kime ne?
Paylaşmasın demedim zaten isteyen istediğini paylaşsın ama gerek yok dedim yani doğru bulmuyorum buda benim düşüncem.
Saçmalamışlar iyice.
Doğru Çıplak Foto Atmaları Lazımdı
Ne?
bosvee
Cahillik.
canım bunlar..
kıskanmışlaarr :) :)
Foto gayet tatlı
Sacmalamislar yaaa
Yok artık.
Zihniyetsizler
Cahillik.
Isteyen paylasir.
Değil
Ayıp değil.
hayır degıl
Değil
Ya ayıp diilde göze sokmak saçma
Göze sokmaya çalışan yok.
Soksa ne olur hem?
Ben hamile bir kadın görünce bebeği olucak ne güzel diye düşünüyorum millete ahlak dersi verip aklı uçkurundan baska yere çalışmayanlar aaaa kadın sevişmiş diye düşünüyor. Zihniyet işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar