Sevgilimin abisi bana uygunsuz hareketlerde bulunuyor?

2 Yıllık ilişkimiz var öncelikle ben onla sevgili olduğumdan 1 yıl kadar sonra abisiyle tanıştım şu 1 yılda uygunsuz hareketleri arttı da arttı büyük ihtimal bana sabahın köründe niye soruyorsun diyorsunuzdur dün sevgilimde kalmıştım ama bu sabah uyandığımda abisinin yatağımın ucunda oturmuş sigara içerken gördüm bende o telaşla kalkıp kendi evime gittim sabahın 6sında
aceleyle her neyse bu bir yıl içinde bana uygunsuz hoş olmayan davranışlarda bulundu mesela sevgilimin evine gittiğimde sevgilim ya lavaboya gidicek olunca ya da mutfağa falan bir yere gidicek olunca direkt dibime kadar giriyor çok samimi davranıyor tamam buraya kadar tamam ama konuşurken benle eli hep bacağımda oluyor sonra sevgilimle buluşma ayarlıyoruz kendisi de geliyor hep mesela kafede falan buluşunca sevgilim karşıma oturur o hemen yanıma hep bana bizim evde kal öğrenci evi öğrenci evi nereye kadar burada hem kardeşim de var annemde var diyor ısrarla kendi evinde kardeşinin yani Sevgilimin evinde kalmamı falan istiyor bazenleri sevgilim benim evime geliyor ardından kendisi de geliyor evde sıkıldım kahvenizi içerim falan diyor sevgilimle kardeşiyle beraber geliyor bazenleri de sonra mutfakta bir şeyler hazırlarken arkamda oluyor kulağıma konuşuyor hep kısık sesle bu yaptığın poğaçadan bana da özel yap aman kardeşim duymasın kıskanır falan diyor gizli sırmış gibi kulağıma yakın konuşuyor kısık sesle geri çekilirken belimi okşuyor hafif sonra gidiyor anlamıyorum dünde ısrar etti bizde kalın diye kabul ettim sonra sevgilim bana misafir odasını verdi orada kaldım annem yani Sevgilimin annesi olan kadın dün mutfağa gidiyordu bende zahmet olmasın diye yardım ettim sonra annem Sevgilimin annesi namaz kılmaya gitti bende elimi yıkadım o sırada tam arkama dönmüşken kollariyla arkadan sarıldı bana sevgilim sandım ilk gülümsedim falan sonra kulağıma oda böyle sarılıyor mu sana dedi ben aceleyle kaçtım ondan işte bugunde saat beş gibi kalktım baş ucumda oturmş sigara içiyordu Korkuyorum ne olacak bilmiyorm
Sevgilimin abisi bana uygunsuz hareketlerde bulunuyor?