Tek taş pırlanta yüzükleri sevmiyorum takmam da... Safir ya da zümrüt yüzükler var internette enazından renkli ve zarif duruyor:) evlilik teklifi edilirken şöyle bir yüzük isteyebilirim: Mavi olsa daha iyi tabi:) sorum şu: bu yüzük mü daha pahalı yoksa pırlantalar mı?
A- Tek taş pırlanta daha pahalı ve değerli tabiki!
her ikiside satın alınırken pahalıya alınan şeyler elden çıkarırken bir değerleri yok aslına bakılırsa... en değerlisi külçe altındır.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında ben bu tarz yüzükleri sevmiyorum ilerde söyleyeceğim tek taş almasınlar bana gerek yoktakmam dedim annem olmaz öyle alsınlar dedi... (ortada sevgili bile yok bu arada😂) benee tesadüfen internette bunları gördüm enazından safir yüzük olsun diye düşündüm ama eğer daha pahalıysa safir olsun diyemem daha ucuzsa hem işine gelir diye düşündüm😂
pırlanta içlerinde en pahalısı oluyor safir ve zümrüt birbirinin muadili gibi... yani elde tek taş güzel duruyor şahsen ben evleneceğim kıza bir tane almak isterim :D
Bende 10 tane istemiyorum ki:) pırlanta almayacak onun yerine safir alacak:) ben pırlanta sevmiyorum varlığı belli değil göz alıcı bir yanı yok:) bak hem daha ucuzmuş😂
En İyi Cevaplar