Kaç yaşında olduğu bile belli değil ks ye böyle küçük insanların alınmaması lazım asdsdf

tamam
Tömöm
😂😂😂
Cevap
16Cevap
neye ikna ediyor ki :D
İğneden korkuyormuş gittiği hastanedeki hemşirelerde buna kızıyomuş korkusunu yenmesi için ikna edicekmişim 😂
ya çok tatlı bir istek ama :) sapıkların mesaj atmasından iyidir :D
Ya öyle ama susmuyo ki 🙈 Nöbetteyim yazıyo sürekli yaşı küçük belli 😂
haha çok tatlı ya :D erkek çıkmazsa sorun yok senin için yazsın boşver :D
valla 19 yaşındayım ben de korkuyorum 😁
@anyela1903 sende hemşire ablana mesaj at hemen :D
İlkokul ortaokul zamanında bende korkardım kan alınırken 3 kişi tutardı beni 🙈🙈
o hemşirelerin ahı tutmuş :P
Bende öyle düşünüyorum 😂😂😂😂
sen erkekler nasıl davranıyor onu söyle :D
Hahahahhaahha konuşmak istemiyorum 😂😂😂😂😂
bir gün gittim kanka 2 tane güzel hemşire kız. Gaita testi için gittim kulak ve dilden sıvı örneği aldı bitti zannettim böyle elime bir tüp tutuşturdu :D sonrası malum ben o tüpü o kızlara verir miyim :D sabahın 8inde gittim hastaneye hemşireler yokken bıraktım :D
Güldürdün 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
aldım tüpü kızlara ben eve gidiyorum dedim :D işe gireceğim yerdeki kızda bana söylemedi utandı heralde kulak ve dilden örnek alıyorlar dedi :D Kanka haksız mıyım ama şimdi o güzel kızlara verilir mi şeffaf tüp içinde o :D evde komşu teyze ile annem oturuyordu geldiğimde onlara anlatım gülmekten ağlamışlardı :D
Benide çok güldürdün 😂😂😂😂😂😂
sevindim kanka gülmek güzeldir :D
Bende acildeyken bir adam geldi 40 yaşlarında iğnesi varmış şey hemşire hanım siz gözünüzü kapatın ben açayım ama allah aşkına hissettirmeyin çok korkuyorum diyo 😂
O da iyiymiş :D adam utanıyor herhalde :D Heyecandan kapalı gözle iğneyi vuramaycağını düşünememiş herhalde :D
Dimi 😂😂😂
mesleğiniz zor valla kolay gelsin sizlere :)
Çok çok amiiiiiinnnnn 😂
görüşmek üzere :D
Güle güle 😊😊
Ne istiyorsa zavallı 🤔🤔
İğne yapılmasından çok korkuyomuş gittiği hastanedeki hemşirelerde kızıyomuş beni ikna etsene diyo korkusunu yenmesi için 😀 Sen hiç kızmıyosun benim ablam ol diyo 😂
Seni tanıyor demek ki ya da sana iş atmaya çalışıyor
Bencede 🤷♀️
Iyi ki bana atan yok boyle.
Bencede 😂
Malesef böyle kıl insanlar var
Şizofren ☹️🤷♀️
Evet 😪
Engelliyorum 😊🤦♀️
Olay ne ya tuğce hemşire kim güzel mi 😂😂😂
Tuğçe hemşire ben oluyorum 🙈 Bu arkadaşımızda iğneden korkan biri. Gittiği hastanede hemşireler kızıyomuş rahat durmadığı için. Sen kızmıyosun beni ikna et korkumu yenmem lazım diyo 😂
senmisin :) :) o zaman kesin güzelsndir :) :) :) iğneden korkmalısın de sen de canın çok acıyacak bir iki güne geçer de acısı falan de hahahah :)
tuğçe ben de iğneden hiç korkmuyodum ta ki biri çıktı bir iğne yaptı ben aah dedim bana şey dedil ilk defa yaptıyosun galiba ama canım acayip acmıştı bişey demiyecektim ama artist artist konuştu doktorun yanın da ben de dedim ilk defa yaptırmıyorum tabii ki de eliniz pek ağırmış kız bir bozulmuştu ama kolumu görsen bileğime kadar mosmor olmuştu :) :) :)
Denk gelir öyle arada korkma 😊
yok ya korkmuyorum iğne yapılınca diğer elimi sıkıyorum yumruğumu bazıları var tamam diyo diyorum şaka mı yapıyosun bitti mi :) :) bir sorum daha var bu hemşireler niye bu kadar güzeller acaba :) :)
Yo niye öyle düşünüyosun hepsi güzel değil
genelde güzel gibi geliyolar geçen hafta rahatsızdım ordan aklımda kalmış yoksa sürkli hastane de değilim :)
Anladım 😊
:) :) :) :) neyi anladın :)
yapcak bisey yok kimlik kontrollu alinmali bence
Kesinlikle katılıyorum 😂😂
oda zor
Gülmene bak sen garibin teki guldurdu iste seni
tüğce hemşirenın kardeşi ama..
Konu ne anlamadim :)
İğne yapılmasından korkan bir arkadaş gittiği hstanelerde hemşireler kızıyormuş sürekli. Sen kızmıyosun benim ablam ol ikna et beni korkumu yenmek için diyo 😊😊
ne kadar tatlı bir istek nan :)
Ol ışte, kız ona, "o iğne olunacak!" filan diye kız. :)
Uğraşamam valla 😪😪
Ufakliklar :)
Evet 😅
Malesef böyle insanlar var😂
Çok önyargılısın
Yoo
Hayirlisi
Hahahadkjdjf
olur öyle
Ne olmuş yani şimdi onu anlasak?
Sen dalgana bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?