Mülk Suresi 14. Ayet rüya?

Bir kaç gün önce istihare duasını araştırırken bu ayet gözüme çarptı. İlk gece güsul abdesti aldım sonrasında da namaz abdesti aldım yüzüm kıbleye dönük olsun diye de sol tarafıma döndüm, niyet edip ayeti okumaya başladım. Ayeti okurken gözlerim ağırlaştı on defa falan okudum sanırım sonra uyuya kaldım. Çok karmaşık bir rüya gördüm ama işin ilginç kısmı rüyadayken mesaj arıyor olmamdı. Rüyanın sonlarına doğru rü ya da olduğumu biliyordum. Uyanmadan hemen önce bu rüyanın neresinde mesaj ya diyordum sonra uyandım. Acaba ayeti yazıp yastığımın altına koymadığım için mi çok karışık ve ilgisiz bir rüya gördüm diye düşündüm. İkinci gece elimden geldiğince ayeti yazmaya çalıştım yastığımın altına koydum namaz abdesti aldım başımı bağladım niyet ettim bu defa 120 kere okudum uyudum. Yine karmaşık rüyalar gördüm ayrıca bir de değil iki rüya gördüm. Yedi gece devam etmeye niyetliyim ama rüyaları nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum renkler falan istiharedeki gibi önem taşıyor mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Mülk Suresi 14. Ayet rüya?