bugün mecburiyetten evi süpürdüm belim koptu nerdeyse anasınısatıyım.en zoru hangisidir peki?
Mutfak işleri
Evi sil süpür, tozunu al vs
Çamaşırlar,Ütü
Diğer herhangi bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence en çok evi silip süpürmek. Mutfak işlerini düzenli yapınca sorun olmuyor çünkü. Ne kadar düzenli ve sıkta yapsan B şıkkı hep yorucu abi. O yüzden yapmıyorum :D Ailemden biri gelceği zamanlar temizliyorum oda 10 günde bire tekabul ediyor
Bulaşık yıkamayı hiç sevmem ama perde takmak kadar beteri yok.
ben bikeresinde perde takıyım derken kornişi indirmiştim aşağı :D artık taktırmıyolar şanslıyım
Ütü ,ya koca gün bulaşık yıkayayım evi süpürüp cilalıyım da bana ''ütüle şu gömleği '' demesinler ,yahu şu limonu sıkmak için bile bi' dolu ıvır zıvır icat ettiniz de ütüyü daha bi' zevkli kılacak bi' şeyler yapsanız ya ortaya !
daha nasıl zevkli kılabilirler acaba ütü ütüdür işte :D
Eee bu mantıkla gidilirse zor tabi ... illa gömleğin üstüne o ağır aleti kullanıp buharını püskürtmek mi zorundayız , girişimciler n'olursunuz bi' el atıverin ya =/
ahh yazııııık
bunların hiçbiri o kadar yorucu değil
tipik gelin adayı :D
Cevap
9Cevap
hepsi :(
bi de yapıyosun ve 1 hafta sonra temizlikten eser kalmıyor iyice çileden çıkıyorum. bu sebeple çileden çıkmamak için yapmıyorum :P tabi yalnız yaşarken.. ev vahşi batıya dönüyor bazen toz topları uçuşuyo falan :D
ahahaha çok güldüm ya :D :D
hepsi yorucu.. ama cocuk bakmanın yanında solda sıfır kalırlar 2 yasında yegenime 3 saatlik dadılık yaptım 5 kilo verdim bir gunde cocuk değil terminator sanki:((
çocuk bakmakta fena yaa
çocukların yemeklerini bitirtmeye verilen uğraş. :)
bu da değişik bir sıkıntı işte :D
Yemek yapmayı, mutfak toplamayı, bulaşık yıkamayı sevdiğim kadar ev temizliğinden nefret ederim. Heleki ev süpürmek off içim daraldı valla. Ütüde berbat birşey, yakıyor insanı nefes alamıyorsun resmen
evi supurmek dedigin gibi, bence daha zoru yoktur, ikinci merdivenleri silmek, ucuncu sirada camasirlari sermek, yemekten hic bahsetmeyelim, anca kendi karnimi, onu bile doyuramam yani
kesinlikle çamaşır asmak ve ütü. saatlerce ayakta belim kopuyor yaptığımda
en nefret ettiğim çamaşır ütü işidir.
diğerleri onlara hafif yine.
bulaşık tabiki Allah belasını vermesin :D Mutfak ağzına kadar bulaşık dolu ama hayatta yıkamam :D
bizim hiç bulaşık makinemiz olmadı abla ..ss.s.s.s.s asdfgh :D
Ya hepsini yapabiliyorum sıkıntı olmuyor ama hiç sevmediğim birşey varsa kendime yemek hazırlamak. Sırf birisi evde düzenli olarak yemek hazırlasın diye evlenicem.
Neden evde kalıyormuşum, kalmam ben :)
Ütü adami terden mahvediyor su sicaklarda sonra evi süpürmek sabir işi hele biblo incik cincik seven bir anneniz de varsa toz almak kadar zevklisi yoktur
Hepsi zor bunların :\ Yayılıp yatmayı tercih ederim :D
hepsi... çalışınca h.sonu iş yapmak çok zor ama dağınıklıga tahammülüm yok
Ütüye karşıyım. At yatağının altına dümdüz olur bence ama neymiş ütüsüz olmazmış bilmem ne. Birde ütü yap da gör dünya kaç bucak :D
Yaz aylarında ütü tam bir işkence oluyor
A-B-C şıklarının hepsi :D
:PPPPPP insan beceriksiz olmasın:)
Hepsi .
Diğer herhangi bir şey
Tırnaklarıma manikür ve pedikür yaptırmak şekerim.
camasir silmek cok skci bisey nefret ediyorum!
cam silmek. benim o dalgalar denizde bile olmuyor
hiç birini yapmam hepsi çok zor gelir
ütüyü icat edenin emi :)
Camları dışardan silmeyi dene.
Hicbiri de yorucu degil.
Ütü kesinlikle.
perde asmak bence.
camasirlarrrr
Evi sil süpür
tozu al
Allah yardımcıları olsun ev hanımlarının :)
Mutfak işleri çok zevkli ama temizliğe dokunmam !1
A: Mutfak işleri
ütü nefretlik
C: Çamaşırlar,Ütü
en zor iş tüm evi süpürmek silmek
çamaşır ve ütüden nefret ederim
Hepsi yorucu 😁😣
Bayan sporu hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar