Ehliyet için kan grubu kartı almam gerekli nasıl almalıyım doktora gidip o mu yönlendirmeli yoksa labaratuvardan randevusuz mu alınır?
***Devlet hastanesi için.
***Devlet hastanesi için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kızılay, poliklinikler hastaneler verebiliyor. ben en son almam gerektiğinde bissürü yere gittim vermediler. kızılay kan verenlere veriyoruz filan dedi. uğraşmak istemiyolar galiba. sonra özel hastaneye gidip 10 liraya almıştım :( harcadığım zamana üzüldüm
Özel hastane, poliklik ve kızılay yok malesef burda.. Devlet hastanesi ve ASM var ASM'de labaratuvar yokmuş yani mecburen devlete gidicem.. Peki özelden nasıl aldınız kendiniz labaratuvara mı gittinz yoksa doktorun tahlil gibi göndermesi mi gerekli?
polinkliklerden alabilirsin 10 dk surmuyor bile 10 tl ucreti oluyor poliklinige gore fiyat degisebilir
İlçede sadece devlet hastanesi ve sağlık ocagı var sağlık ocagı yapmıyor zaten devlet hastanesinde nasıl yaptırabılırım?
yaptırabilirsin elbette ama biraz uzun surer 30 dk felan :) gezersin o sure boyunca pekte bisey degil yarim saat
Süre önemli değil :) Peki önce doktora mı gitmeliyim labaratuvar benim lafımla alır mı kanı ? :)
resepsiyona sorabilirsin ehliyet icin kan grubumu ogrenmek istiyorum diye gerisini onlar hallediyor zaten sana sadece suraya git kan ver diyorlar ismini soyismini alip sonra kanı veriyorsun diyorlar kan alan kisi iste yarim saat sonra gel bir saat sonra vs kartinda nereye birakilacagini soyluyorlar ya resepsiyon ya kan verdigin yerden aliyorsun :)
Teşekkür ederim :))
önemli degil
Sağlık ocağında aile hekimine git.Ben kan grubumu öğrenmek istiyorum de. Onlar seni yönlendirecekler. Eline bir şey batırıyorlar. Sonra 2-3 dakikaya anlaşılıyor zaten. Kan kartında sen istemeden hemen yazıp veriyorlar. Hem sağlık ocağında ücretsiz.
benim kursta yaptılar ama sağlık ocağı yapar sanırım
Bulunduğum ilçede sadece hastane yapıyormuş. Dahiliyeden sıra almam gerekiyormuş galiba ama tam emin olamadım.
Cevap
7Cevap
kan merkezine git orada kan ver sonra istersin verirler
Kan merkezi derken?
Her ilçede var mıki daha önce hiç görmedim burda kızılaya ait bir yer?
Teşekkürler :)
ben acilden kan testi istedim.daha sonra kart için bir yere yönlendirildim almıştım
Aile hekimie git siraya gir kan grubu kartini al bu kadar
ASM'de labaratuvar yokmuş hastaneye gitmem gerekli yani. Hastanede doktor mu göndermeli onu merak ediyorum.
bir poliklinige gidil alabilirsin devlet hastaneside verir
Doktora gitmelisin önce.
1 yıl önce sorulmuş soru gitmiştir sanırım 🙈😃
Farkında değilim. Soruyu canlandıran ben değilim ama ya
O yüzden yazmadım zaten farketmedin sanırım diye soyledim
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim kızdın sanırım ama kötü bir amaçla yazmamıştım
Hayır kızmadım neden kızayım
Orasını bilemiycem acikcasi veya bana öyle geldi bilemiyorum
Gerçekten kızmamıştım. Kızılacak bir şey yapmadın ki
bir anda enerjim düştü belkide ondandır kusura bakma
Enerjinin düşmesine sebep olduysam ben özür dilerim
Seninle bir alakası yok yine boyle dusundugup iyi niyet gösterdiğin çin ben teşekkür ederim
Rica ederim
Sağlık ocağından almıştım ben. Bir sor istersen
özelden git al yaa kolayca 10dk da
Özel yokki burdaa.
Ben 5 sene önce aile hekiminden almıştım.
Polikliniklerden Alabilirsin.
doktora git kimya dan hemen çıkıyor
kimliğinde yazıyodur belki bak bi
Yok yazmıyor kendimde bilmiyorum ilk defa öğrencem :)
:d iyimiş ASM verir
Vermiyormuş işte sağlık raporu için gitmiştim hastaneye gitmemi söylediler. :)
tüH :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar