Snapde chat olayı biraz sıkıntı ya, kızlarda bilerek geç cevap verince 3 4 saat sonra evet diye bir mesaj geliyo, neye evet ne dedim ben şimdi ne diycem felan ölüm ya 😂😂
He ya o banada oluyor ne saçma iş o mesaj görünse ne olacak 😄😂 kaydedebiliyorsun aslınfa ama onlada kim uğrasacak bu yuzden kaç konusma yarım kaldı 😄 :9
Soruyu okudum ya, aynısı 1 yıldır yaşıyorum ama senin aksine çevremde kimse bilmiyor geçen sene üniversitede bir psikoloji hocasıyla konuştum biraz terapi gibi her hafta gittim odasında konuştuk bir kaç ay ama hala aynıyım üşendiğimden bıraktım bir yararıda olmadı zaten
Ya psikolog bemim bildiğimi bana diyor aslında ben hocaya gitcem bana musallat var dedi birde o ben söylemeden çoğu seyi dedi bana ondan mantıklı gelfi ama önce psikiyatriye gidiyim gecmezse hocaya gitcem rukyeciye
Ben o tür şeylere hiç sıcak bakmıyorum ama resmen aile doktoru gibi aile cincimiz var Hahahahaha ne kadar saçma ya ama var onu ayarlıyım istersen baya işinin ehli diyolar hiç tanışmadım ama bizimkiler tanır kendisini 😂😂
Daha düşünmüyorum aslında bende sevmem ama kuranla tedavi ediyolar bazıları daha bile cinlerin korumalığını istiyor 😄 adam iyice cıldırıyorbakalım hap verirse hapta kullancam ama bkatım daha devam giderim hocaya anne babamla yatıyom yeminle kafayı yedim
Kimseyle konuşmuyom mesaj atarlarsa konusurum 😄 çoğu üniversite de ya da mesafe koydum bn sınava calıscam diye annemle babamda kızıyo ama dinleyen kim 😏😄😄
Hee sınava hazirlaniyosun, onun da etkisi olabilir çok kasma ya olur öyle şeyler 😂😊 baksana herkes deli Ahahsbshshs arkadaşlarınla da aranı açma bence böyle dönemler de çok yararlari dokunabilir, şahsen benim sorunlarım bütün arkadaşlarımın İstanbul'da kalmış olması üniversitede de kimseyle uyusamadim daha 😂😂😂
En İyi Cevaplar