Evin sahibinin kızını ya da oğlunu soyunurken gördünüz mü? Görseniz belli eder miydiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbize misafir gelmişti güzelce bir kızları var. öğle uykusuna yatırdılar bizi bir çocuk daha vardı neyse o önemli değil. baktım uyudu bunlar kızı dudaklarında öpmüştüm 3-5 defa.
123 Yorumla
Soran+1 yılSizi niye öğle uykusuna yatırdılar be
Cevap sahibi+1 yılyani 6-7 yaşlarında öğle vakti uyusunda büyüsünler misali
Cevap sahibi+1 yılhikayen enteresanmış. kapı açık mı yapıyorsun mast.
Soran+1 yılYoo kapıyı çalıp girdi
Cevap sahibi+1 yılsende gelmi dedin :) ya da 1 dakika diyemedinmi. o anda olup ikinizinde yüz ifadesini görmek isterdim
Soran+1 yılÇalıp girdi birşey diyemedim ki o sırada sağ kulaklıktaki sese odaklanmıştım zaten
Soran+1 yılBir anda oldu
Cevap sahibi+1 yıloda seni öyle görüp kapıyı kapatıp çıktı yani.
Soran+1 yılEvet ne yapacaktı üstüme mi atlayacaktı
Cevap sahibi+1 yılne bileyim. gülümseyip merhaba demek için gelmiştim meşgulsün sanırım der öyle kapatır insan.
Soran+1 yılBilmiyorum ikimiz de küçüğüz sonuçta o da utanmıştır
Cevap sahibi+1 yılbiri 18 diğeri 20 yaşında. bu genler boş. iş yok.
Soran+1 yılBen zaten kabul etmezdim erkek olan o, onu garipse 😄
Cevap sahibi+1 yılneyi kabul etmezsin onu anlamadım.
Soran+1 yılZaten bir şey yapmasını ya da yılışmasını iyi karşılamazdım yani ben o sırada bacağımı kapatıp kalakaldım ama onun tepkisi de gayet normal bence ne diyecek yani... ben o haldeyken bir işle meşgulsün falan diyemez ki çoğu erkek. Bence şu an sana basit geliyor ama o kadar basit değil.
Cevap sahibi+1 yılgüzel konuşmasını bilse söyleyeceği bir kaç cümle ile senin aklına kazır kendini. sen ona gitmem, görmek istemem dersin ama ama bir yandanda ulaşacak yol ararsın. ama tabiki yaşanmadın bilinmez.
Soran+1 yılSenin söylediğin şeyin etkileyici olmadığını söylemedim zaten gayet etkileyici; ama kimse söylemez. 1-2 tane çıkar. Ve aklıma da kazınırdı öyle dese iyiki de dememiş.
Cevap sahibi+1 yılmerak etme o çocuk seni öyle gördü ya onun aklına kazındın senle çok geçmeden irtibata geçmeye çalışır. bir erkek için çok değil ama bir bayan için çok pis bir durum. yarın çıksa karşına naber nasılsın dese hiç o konuyu açmasa ne dersin ya da geçiştirip kaçar gibi gidermisin.
Soran+1 yılKaçmam da yüzüne pek bakamam. Utangaç ve mahçup üzüntülü bir gülümsemeyle cevap verip konuşmayı çabuk bitirip giderim büyük ihtimalle 😄
Cevap sahibi+1 yılya seni salmazsa ben kahve içmeye gidiyorum ve sende benle geliyorsun dese gülümseyerek. ortamı biraz ısıtıp sane sorsa seni dün gördüğümde ne hissettin diye.
Soran+1 yılPek iyi hissetmedim der gülerdim 😄
Cevap sahibi+1 yıltarif et dese pek iyi hissetmediğin durumu bana açıklar mısın dese.
Soran+1 yılUtandım, heyecanlandım.. ve şaşırdım derdim sadece.
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamların yatak odasına girmiyoruz heralde misafirlikte.
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen tuvaletin yanında oluyor evin oğlu genelde son anda giyinir...
+1 yılbeni bir takip etsene sana bisi sormak istiorm. burdan soramm
01 Yorumla- +1 yıl
rica etsem
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomşumuz gördü mast yaparken demişsin, kız mı erkek mi komşunuz?
138 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Cevap sahibi+1 yılPeki yardım edeyim mi diye sorsaydı izin verir miydin :) bir de yaşlarınız kaç?
Soran+1 yılHayır tabiki 😞
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç? O mu büyük sen mi
Soran+1 yıl18 yaşındayım o 20
Cevap sahibi+1 yılpeki :) Umarım o gördükten sonra boşalmışsındır :)
Soran+1 yılGidince devam ettim 😐
Cevap sahibi+1 yılçıplakmıyıdn kıyafet var mıydı
Soran+1 yılPantolonum sıyırılmıştı yani bacağımın yarısında falandı herhalde üstüm de yarı açık falan sayılırdı işte ya 😞
Cevap sahibi+1 yılUtanmaktan başka bir his oluştu mu sende peki?
Soran+1 yılDevamında biraz onu hayal ettim 😞 Ama yine de unutsun istiyorum bilmiyorum çok çelişkili hissettim işte.
Cevap sahibi+1 yılBelki o da gidip seninn o halini hayal edip mast yapmıştır. Bunu düşünmek hoşuna gider mi yoksa itici mi?
Soran+1 yılHoşuma gider ama yine de bir daha bakamam çocuğun yüzüne
Cevap sahibi+1 yılPeki gelip dobra dobra söylese sana, seni öyle gördüm çok hosuma gitti ben de seni hayal edip yaptım diye, fikrin değişir mi?
Soran+1 yılSeni hayal edip yaptım dese sümsük gelir hoşuma gitti demesi yeterli bence ama bir daha onu diyebilmesi için beni görmesi gerek o da zor...
Soran+1 yılHatta hoşuma gitti de dememeli gülümsese daha hoş olur ama işte ben ölürüm onu görürsem
Cevap sahibi+1 yılGörünnce biraz utanır heyecanlanırsın ama onun hoşuna gittiğini hissedersen, duyarsan değişir duyguların. Daha önce ona karşı bir şey hissediyor muydun pekş
Soran+1 yılYani çekici biri ama aile dostumuz onların ailesi öyle bir şey düşünmedim. Zaten mümkün değil öyle bir durum, beni tanımadığın için olayın aslında ne rezil bir vaziyet olduğunu kavraman mümkün değil.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın elbette öyle harfleri birleştirerek anladım kadarıyla yazıyorum sana. Erkek arkadaşın var mı peki?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılNe zaman oldu olay?
Cevap sahibi+1 yılKaç gün oluyor?
Soran+1 yılBu gün
Cevap sahibi+1 yılAnladım takılma, bence keyfine bak.
Soran+1 yıl:/:/
Cevap sahibi+1 yılmast'a devam :)
Soran+1 yılYok ya bırakacağım umarım
Cevap sahibi+1 yılSigara mı o bırakacaksın bırakılır mı ki?
Soran+1 yılBırakan çok..
Cevap sahibi+1 yılHiç duymadım. Sen normalde nasıl birisin, tutucu bir yapın mı var?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOndan böyle düşünüyorsun da o anları düşünmemeye çalış rutini bozma. 2 gün sonra aklndan ucar gider, belki onu hayal eder tekrar mast yaparsın. Çok takılma yani.
Soran+1 yılSadece dini sebeplerden bırakmaya çalışmıyorum masturbasyonu.
Cevap sahibi+1 yılNeden dolayı bırakmaya çalışıyorsun?
Soran+1 yılUzun hikaye zararları var anlatsam dinlemezsin zaten.. boşver o yüzden
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen dinlerim, genelde konular farklı ilerlediği için bu konularda hiç bir kadını dinlemedim maalesef.
Soran+1 yılTeşekkür ederim nezaketin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim,
+1 yılBasıma cok denk geldi onlarda gordu ya oan saklandı ya da utandı öyle kala kaldı
10 YorumlaNiye soyunurken. birimi fark etti sizi
155 Yorumla
Soran+1 yılPek öyle değil de, görsen yani yaklaşık ne kadar bir süre içerisinde unuturdun?
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılBen görmedim birini
Soran+1 yılEvet malesef
Soran+1 yılYa saçmalama ne hoşuma gitmesi
Soran+1 yılKomşu değil aslında aile dostlarımızın oğlu gibi bir şey; lafı uzatmamak için komşu dedim ben diğer sorana
Soran+1 yılBir daha gitmesem mi ya 😞
Soran+1 yılHayır odamda mast yaparken yakalandım
Soran+1 yılYa zaten millet vardı evde bir şey yapamazdı, hem ben müsade etmezdim
Soran+1 yılHayır tabiki kızları kendinizle karıştırmayın 😄 Ne kadar kendimden geçersem geçeyim müsade etmezdim.
Soran+1 yılNe kadar kendimden geçersem geçeyim eşim olmadan kimse bana dokunamaz..
Soran+1 yılNe güzel, hayırlısıyla olur inşallah o zaman.
Soran+1 yılO odadan çıkınca onu hayal ettim ama normalde kimseye aşık değilken birini hayal edemem. Sadece öylesine bir erkek hayal ediyorum işte.
Soran+1 yılCanım istemiyor
Soran+1 yılTanışıp muhabbet edesim yok sizinle ilgili değil ama teşekkür ederim
Soran+1 yılKimleri kastediyorsun bilmiyorum ama ben bırakmaya çalışıyorum 1 senedir.. hala 20 günden fazla dayanamıyorum. Böyle işte
Soran+1 yılNe kadar tahrik olduğum seni ilgilendirmez zaten ve zararları da var sevgili 31ci arkadaşım... Dopamin reseptörlerini araştırırsan anlarsın araştırmazsan da böyle kulaktan dolma konuşursun.
Soran+1 yılEvet adet günüm yaklaştı yılbaşında olacağım muhtemelen 😒 Sinirlendiğim için kusuruma bakma, özür dilerim. Gerçekten birsürü zararı var avrupada sırf bu sebeple öasturbasyon bırakma derneği kuruldu NOFAP derneği.. türkiyede de yaygınlaşıyor yavaş yavaş.
Soran+1 yılİlişkiye girmenin bir zararı yok evet.
Soran+1 yılHayır bak sen kaşındın anlatayım sana
Soran+1 yılMasturbasyon, sigara, müzik dinlemek gibi kolay yoldan mutlu eden aktiviteleri yaptığımızda yüksek dozda dopamin yani mutluluk hormonu salgılıyoruz. Beyindeki dopamin reseptörleri (yani mutluluk hormonunu algılamaya yarayan hücreler) de "nasıl olsa dopamin bol" diye azalıyor ve bu sebeple mormalde mutluluk veren şeyler bizi mutlu edememeye başlıyor ve hep çok yüksek dozda dopamin sağlayan şeylere bağımlı hale geliyoruz; ama spor ve seks gibi çaba gerektiren aktiviteler hem mutlu eder hem reseptörleri çoğaltır. Aynı zamanda masturbasyon yaptığında vücudundaki testosteron yani erkeklik hormonu da dışarı atılır. Eğer sen mast yapmayıp testosteronun içinde birikmesine izin verirsen bu senin karşı cinse çok daha çekici gelmene sebep olur, hareketlerinden kokuna kadar değişirsin ve karşı cins seni yaklaşık 1 ay sonra daha çekici görmeye başlayacaktır. Tabi sadece testosteron da değil beyne yararlı herşey boşalmayla atılır magnezyum gibi..
Soran+1 yılErken boşalma da cabası... ve oruç reseptörleri en iyi arttıran şeylerden bir diğeri... çünkü normalde yemek yerken de mutluluk hormonu salgılarız ama yemekten mahrum kalıp bu hormon bizde azaldıkça beyin alarma geçer ve hassaslaşarak reseptörleri arttırır ki en ufak mutluluk bile hissedilsin. Bu yüzden şehvet sorunu olanlara ve gençlere peygamberimiz (sas) oruç tavsiye etmiştir... velhasılkelam Allah hiçbir şeyi boşuna yasak etmez İslam her daim bilimin önündedir diye boşuna denmiyor. Yıllar önce "neden yasak" diyecek birine kimse cevap veremezdi, dopaminden ya da hormonlardan bahsedemezdi; ama yasaktı. İşte bu yasakların ancak bize faydası olduğunu ve zararlarını her zaman bilmemiz gerekmediğinin ve bilemeyeceğimizin en güzel kanıtı.. bir de bırakabilsem..
Soran+1 yılBiraz sabretsen rüyalanırsın 15 güne testislerin dolar zaten.
Soran+1 yılOkumadın bence 😄
Soran+1 yılNeyse peki 😄😊
- +1 yıl
Peki diyelim bagimli olmusim. Bunda kurtulmanin yolari var mı yani. surekli. Hormonlari seni brakmiyor. Istyor. Hayal gucun artiyor. ne. Bilim. Gunde 3 defa bosaniliyor yani. Smdi sen bana anlatin. Az cok anladim. Ne dmek istendiqini. Piskolajim bozuldu. Bnim. Bunu azaltmayi nasil yapa bilirim.
Soran+1 yılBaşlarda baya zor oluyor ben ilk kararı verdiğimde senenin başıydı 3 gün zor dayanmıştım, sonra bir önceki seferden daha az dayanmamayı hedeflediğinde gittikçe daha başarılı oluyorsun. Şimdilik 20 güne çıkardım işte.
Soran+1 yılEvet erken boşalmayı büyük oranda geçiriyor ciddi şekilde hem de..
+1 yılay evet yaaa cok kotu bir durumdu
229 Yorumla
Soran+1 yılAy cidden mi 😄 Nasıl oldu 😄
- +1 yıl
bu erkek ic camasirini cikariyordu tam varya ben sok oldum kapida mal gibi bekliyorum sonra oda beni gkrdu hemen arkasina dondu :D rezillikti.
Soran+1 yılAhahahah 😂 Ya ben de donakalırdım herhalde 😂
- +1 yıl
:D sorma ya :D valka hala kizariyorum
- +1 yıl
😁😁😁😁
- +1 yıl
😁😁😁😄😄😄😅😅😅
- +1 yıl
ne ya :D
- +1 yıl
bir an orda hissettim kendimi de o an yanaklar kizarmistir senin ya 😄😄
- +1 yıl
cok ya :D valla dondum kaldim hayir disarida cikmiyorum nasil bir soksa
- +1 yıl
iceri zaten giremiyosun 😂😂😂
- +1 yıl
Çocuğa üzüldüm :)) bişe görmedin inş. :))
- +1 yıl
😁😁😁😊 sakıncalı durum
- +1 yıl
yok gormedim D
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
ee nabion 😄
- +1 yıl
İyi barı :))
- +1 yıl
hic vala siz :D
- +1 yıl
cin cagirak hadi 😄😄
- +1 yıl
donsuz erkek ruhu cagiralim 😁😁😁
- +1 yıl
korkarim ben ya oyle seylersen bahsetmeyin
- +1 yıl
no no noo
- +1 yıl
xp yetmedi yazamadim sana Şu an agliycamyaaa 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
:D :D ahha
Soran+1 yıl@kivanc_marjinal len gidin mesajlaşın, bildirim gelip duruyor 😄
- +1 yıl
fakirim ben atamiyom mesaj 😭😭😭
- +1 yıl
Aynen bildrim geliyor , donlu mu cağırracanız donsuz mu napyosanz :))
- +1 yıl
Ben snn yerine atam kıvanç :))
- +1 yıl
yaaaaa 😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
@kivanc_marjinal 😁😁
Napacan çıplak görünce ovvvvmaygad diye bağıracan mı
00 Yorumla
+1 yılgördüm kaçtım kızı 😂😂😂
10 YorumlaDiğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Inan cok oldu..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürede unutuluyor peki
+1 yılsoyunsun dünya umrumda değil jdj
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılahahahhah. selma teyzeyi gördüydüm
10 Yorumla
+1 yılGörmedim görsem ortamı terk ederim
10 Yorumla
+1 yılZigerdim kız oğlan farketmez
10 Yorumla
+1 yılMisafir gisilen yere göre değişir 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben gördüm çıplakti allahtan o beni görmedi
10 Yorumla
+1 yılGörmedim
10 Yorumlasen gördun mu
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılHayir
10 Yorumla
+1 yılKim gördü seni
115 Yorumla
Soran+1 yılBeni soyunurken değil de mast yaparken yakaladı komşumuz :/ daha hafif bir şeyle durum analizi yapayım dedim ben de...
- +1 yıl
Çocuk saf mı be ben olsam neler yapardım
Soran+1 yılBen bakakaldım bir anda o da baktı çıktı yani öyle utandım ki.. ya zaten evde annemler falan da vardı niye o kadar kişi varken yapıyorsam... merhaba diyecekti herhalde 😞 Allah'ım çok rezil bir durum
- +1 yıl
Yerinde olsam neler yapmazdım😄
Soran+1 yılSaçmalama be dokunamazdı bile tabiki
- +1 yıl
Ben dokunurdum neyse burda konuşulmaz
Soran+1 yılBiraz tanışıklığımız vardı o yüzden cesaret edemezdi öyle bir şeye, bence öyle bir durumda hiçbir erkek edemez.. herneyse işte bir daha nasıl eskisi gibi normal davranabilirim hiç bilmiyorum. Çok tuhaf oldu işte..
- +1 yıl
Mesajım açık he😄🙃
- +1 yıl
Anlıyorum mesaj açık 😄
Soran+1 yılZaten şu an hiç konuşasım yok 😞
- +1 yıl
O zaman yaz konuşalım
Soran+1 yılKonuşuyoruz buradan zaten
- +1 yıl
Özelden istemiyosan sözüm yok
Soran+1 yılTamam istemiyorum
- +1 yıl