Arkadaslar internette ve bazi kitaplarda asik etme kismet acma gibi dualar var bunlar ne derece dogru bilmiyorum ama sabah namazindan sonra okunuyomus felan gunaha girmiyeyim ama bunlar gercek ten ise yariyormu deneyen varmi?
Cevabın nedir?
Dua, her hangi bir iş ile ilgili gücünün ve aklının yettiği tüm işleri yaptıktan sonra ( tedbir ) istediğin şekilde sonuçlanması için Yaradan'a sığındığın ( tevekkül ) noktadır. Gereğini yapmadan sadece dua ile hiç bir şey olmaz. Önce tedbir, sonra tevekkül. Büyü, muska, fal vb. bambaşka şeyler zaten.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Allah dilerse kabul eder.. dua kitaplarındaki bu dualar günah değildir.. ama , ne alan söyleyeyim, esma ül hüsnayı.. ve hacet - istihare namazlarını tercih ederim.
02 Yorumla
o kıtapları ehli olmayan kullanamaz ben tanıdıgım profesyonel bırıne hem buyu bozdurdum hem musallatımı temızlettım hem kısmet acma ıslemı hem bereket ıslemı hemde sırınlık ıslemı yaptırdım ayrıca senede bır bakım yaptırıyorum
01 Yorumla
+1 yılAşık etme duası nedir arkadaşım? Eğer birisi için dua edeceksen , Allah'ım şu kişiyle hakkımda hayırlısını eyle de.
13 Yorumla- +1 yıl
Aşkı bu kadar en'lerde yaşaman ne kötü. Biraz mantık çerçevesinde bakmayı dene. Çok klasik olacak ama "sen onu seviyorsun diye oda seni sevmek zorunda değil ". Bunu bir düşün derim. Olmayan birşeyi zorlamak , sadece sana zarar verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
3Cevap
bir kere sihirdir büyüdür onları sakın yapma. Aç seccadeni. kıl namazını et duanı bak bakalım oluyo mu olmuyomu. Ben o duaların çoğunu denedim yok 33 kere şu bu falan yok öyle bişey. Ne zaman namaz kıldım dua ettim. Gelişmeler başladı biraz.
26 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılokuma sıhır cogu... baskasını ıradesını bloke ederek asık etmek hos bırsey degıl.
112 Yorumla- +1 yıl
cogunda cın adları var. Allahtan ıste sen. bılmeden sıhır ıcerıklı bır dua okursun Islamla ılısıgın kesılır. rıske gırmeye ne gerek var.
- +1 yıl
-nuş ve -şin hecesıyle bıtenlerı zıkretme ozellıkle.
- +1 yıl
@barraquda ya Allahaskına Kenzul ars duasını bılıyorsun nerdeyse her kıtapta var ve bır paragrafı sırf sırktır. Kuran ı Kerım ayetını okuyup ısını saglama alsın eger yok ben dua okurum dıyorsa kaynak saglamlıgını arastrmak zorunda.
- +1 yıl
@barraquda asık etme duası neye cıkar kı baska.
- +1 yıl
@barraquda baslıga dıkkat et. asık etme duası dıyor.
- +1 yıl
hmm.. @soran , aşık etme duaları haram olması muhtemel dualardır.. bu derdini, emeline ulaşma dualarıyla hallet.. aşık etme, bağlama vs gibi dualarla değil.. Allaha dua et direkt ,, esma ul husna yı kullanabilirsin.. namazını doğru düzgün kıl ve sonrasında dua et.. Allah duaları kabul edendir..
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılElalem ygs sınavını kazanabilmek için dua bulmaya çalışır senin şu yaptığın şu an bana hiç mantıklı gelmedi hemen terket burayı yahu😆
00 Yorumla
+1 yılSahmeran ve cevirgel duAsi cok etkiliymis. Sahmerani okuyorum henuz gelisme yok
00 YorumlaOldu canım öyle şey mi olur ya saçmalamayın ne biçim bir cehalet bu
00 Yorumla
+1 yılya onun gibi seylere herek yok sevecek kadin her halinle sever seni
01 Yorumla
+1 yılHayırlı olmadıktan sonra hiç bir anlamı kalmaz o yüzden herşey için hayırlısını iste
00 Yorumla
+1 yılben çok üşendim hiç yapmadım varsa kolay bitane banada gönderiri misin
00 Yorumla
+1 yılDeneme. Samimi bir şekilde dua et hayırlısını iste. Hayırlıysa bir şekilde olur zaten 😊
00 YorumlaHayır test edildi onaylandı
11 Yorumla- +1 yıl
Haha kıyamam kııız :))
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç denemedim kısmet meselesi bu işler
00 YorumlaYarayanlar var evet. Çoğu büyü.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayırlı sevgili duası 😄
00 Yorumla
+1 yılSabah namazından sonra edile. Dualar makbulmus
00 YorumlaHurafelere inanmayın. Saçmalığın daniskası.
00 YorumlaAşık etme duası ne ya
10 Yorumla
+1 yılHurafe
01 Yorumlahee doğruu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuska bile yaptırdım. Olmadı. Deneme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Yalan
00 YorumlaGünah diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında