Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tane skeç var. Tarihte yapılan ilk seks. Kadın diyor canım bişey çekiyor ama ney bilmiyorum. Adam diyor hayvanları taklit edelim onlar herşeyi biliyor adamında şeyi kalkıyor falan üstüne geliyor kadının aslanlar böyle yapıyor diyip pozisyona sokuyor kadını. Sonra başlıyolar işe kadın diyor bu aslanlar çok haklı falan tabi skeç öyle absürt değil komik. o geldi aklıma seninki de öyle bişeyse hayvanları taklit edebiliriz. Onlar bilir her şeyi 😂
180 Yorumla
Soran+1 yılBu aslanlar çok haklı 😂 Ya yemin ediyorum yemek niyetiyle sordum bu soruyu 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam inanmış gibi yapacam gibi şimdi. haaa öylemi 😛😀
Soran+1 yılYa niye inanmıyorsun anlamıyorum şu an pilav yiyorum hatta 😄
Cevap sahibi+1 yılTam ne haltlar yediğini soracaktım 😀
Cevap sahibi+1 yılPilav? P ile başlıyor 5 harfli şifreli mesaj veriyosun anladım 😀😂
Soran+1 yılAhahah 😂 Delisin
Cevap sahibi+1 yılHayır. canım bişey istiyor sadece 😂
Soran+1 yılBende yok o 😄😚
Cevap sahibi+1 yılVardır ya bir bak sağa sola 😉😛😀
Soran+1 yılYok 😊
Cevap sahibi+1 yılSen çık bide ben bakiyim 😀
Soran+1 yılVar da sana yok 😛
Cevap sahibi+1 yılOyyy öleydim de bu lafı duymayaydım
Soran+1 yıl😄🌸
Cevap sahibi+1 yılYapma böyle zalımın kızı. Azıcık ucundan yav 😛
Soran+1 yılOlmaz olmaz 😄❤️
Cevap sahibi+1 yılBaşın mı ağrıyo yoksa 😕
Cevap sahibi+1 yılOlsun 😉 iyi ederim ben seni 😍
Soran+1 yılAslında bilimsel olarak seks baş ağrısını geçiriyor.. Yani bu aslanlar cidden çok haklı 😄
Cevap sahibi+1 yılEee o kadar okumuş kral olmuş bişey biliyor tabi 😊 aslanların izinden gidelim hadi 😉😀
Soran+1 yılKüçükken aslanla sevişme fantazim vardı biliyor musun 😄 Bunu ilk defa itiraf ediyorum bu sırada 😄 Ve bu ilkokul 5'e falan giderkendi 😄
Cevap sahibi+1 yılAslanla sevişme mi o nasıl ya 😀 vahşi şey seni 😘 bak nelerini keşfettim senin 😀
Soran+1 yılVahşi değilim de ne bileyim manyakmışım işte 😄 O zamanlar tuhaf bile gelmemişti 😄 Neyse ya 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha kendini bilmiosun tabi 😀
Cevap sahibi+1 yılBiraz aç gözlülük hissettim. İnsan yeter aslanı bapıcan 😀
Soran+1 yılNe bileyim 11 yaşında falandım işte 😄 O zamanlar kimi sevecektim ki zaten yaşıtlarımı mı hayal etseydim 😄 Düşünüyorum da mantıklıymış o zaman aslan hayal etmem 😄
Cevap sahibi+1 yılYani karizmatik bir hayvan. Ve çok haklı 😛
Cevap sahibi+1 yılAslanın burda 😉 hayalini gerçekleştirebilirsin 😛
Soran+1 yılGüçlü bir hayvan 😄 Bir de bir belgeselde 1 kere değil günde peş peşe 15 kez falan yaptıklarını öğrenmiştim, dinlenip devam ediyorlarmış 😁❤️
Cevap sahibi+1 yılGünde 15 kez artı bir ay falan sürüyormuş.. Düşün yani o yüzden diyorum ya doyumsuzluk var diye 😉
Cevap sahibi+1 yılBence dinlenmek için boşuna zaman kaybediyorlar 😛
Soran+1 yılBaktım şimdi internetten, ortalama 45 dk'da bir 50 kez çiftleşiyorlarmış 😱😅 ondan etkilenmişim demek ki
Cevap sahibi+1 yılEvet. Ne demek ya 😂 şimdi bursa bir aslan var dakikada 50 kez git gel yapıcak kapasitede bişeyi var 😉
Soran+1 yılHmm 😅
Cevap sahibi+1 yılAğzı sağlam. musluk kapalı. 40 dk sürüyor performansı
Cevap sahibi+1 yılO işini yaparken eller boş durmuyor dudaklar teninin tadına bakıyor.
Soran+1 yılAlçaktan at da martılar yesin 😄
Cevap sahibi+1 yılKuran üzerine yemin bile edebilirim
Soran+1 yıl😳 yani 40 dakika iyiymiş.. Allah sahibine bağışlasın
Cevap sahibi+1 yılBide bana sor. çok yoruluyorum sende çalışacaksın 😉
Soran+1 yılÖzellikle 40 dakika dayanıyorsan bırak kendini 2 kere yap o daha güzel olur diye düşünüyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılYok ne özelliklesi. 😀 bak yemin ederim doğru söylüyorum. En son yaptığımda tam 45 dk sonra boşaldım hatta hadi boşalayım boşalayım falan diye kastım hatta yok. uzun uzun zıpladım hatunun üstünde.
Soran+1 yılAllah Allah kız cilvesiz fazla durağan falan mıydı? Seninle öpüp oynaşmadı mı? Niye o kadar uzun ki ya 🤔 Aslında erkeklerin erken boşalması tatlı bence, ben eşim çok uzun süre boşalmasa benden yeterince etkilenmedi diye düşünürdüm.
Cevap sahibi+1 yılBak anlatim. Ön sevişme olmadı direkt başladık işe kız yattıve öyle kaldı. girdim ben başladım. kız öyle duruyor ıh uh falan eller boş dudak boş pozisyon bile değişmedik fazla. bir süre sonra dedim kuxağımda zıpla onu da yapmadı. Çok monoton oldu. Yaparken aklım başka şeylere gittiği oldu. 😀 tahrik etmedi yani. Böyle olma kadın cilveli hareketli ve istekli olucak. Dediğin gibi kadında garipser yani. misal seninle yapsak sende için kıpır kıpır aç gözlüsünde 😛 ben seni yerken sende beni yersin öyle olunca süre kısalır tabi ama çok ta kısalmaz yani. ön sevişmeyi uzun tutarsak 30 dk sevişsek senle seks 30 dk anca sürer.
Soran+1 yılAhahah bana kendini sunmana gerek yok aslan bey 😄
Cevap sahibi+1 yılHahah 😀 bakarsın lazım olur ceylan hanım 😉
Cevap sahibi+1 yılBu arada burcun ikizler mi
Soran+1 yılYükselenim ikizler 😄 İsmimin anlamı da ceylan 😄
Cevap sahibi+1 yılAhu muydu isim?
Cevap sahibi+1 yılBak ben seni iyi hissediyorum dimi 😀
Soran+1 yılHayır Ceren 😄😊
Soran+1 yılSenin burcun ne?
Cevap sahibi+1 yılHIM ben ismail memnun oldum cerenimm 😍😊
Cevap sahibi+1 yılBen kovayım. İkizleri çok iyi tanıyorum iyi de anlaşıyorum 😀
Soran+1 yılBen de memnun oldum 😄😊 Kovaları severim, pek normal değiller ama olsun 😄
Cevap sahibi+1 yılYok yok çok iyiz biz sevin bizi 😊 45 dk diyorum boru mu 😉
Soran+1 yılBeni ilgilendirmez sonuçta 45 dk 😇
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz 😀 duymak bile hoşuna gidebilir sonuçta. Şimdi başını yastığa koyup dakikalarca seni uçurduğumu düşünüp içinde hızlı hızlı gidip geldiğimi düşünerek tatmin oşabilirsin 😛
Soran+1 yıl3-4 kere mast yapmıştım akşama doğru vücudum yorgun şu an pek coşmuyorum o yüzden 😄
Cevap sahibi+1 yılAnladım. ama seninki mast değilmiş canım. Okşayıp okşayıp bırakmışsın galiba. Yoksa o kadar fazla yapamazsın boşalınca rahatlatır
Soran+1 yılYoo okşayıp bırakmadım gayet de boşaldım 😄 12 kere peş peşe boşaldığım olmuştu ister inan ister inanma ama kadın vücudunu erkek vücuduyla karıştırma 😄
Cevap sahibi+1 yılVay maşallah. E o zaman sen tam benliksin ya. 😀
Soran+1 yılSorma ya 😄 Annemler beni ne zaman evlendirir merak ediyorum, valla şu pilava kaşık mı saplanıyordu ne hani evlenmek istediğini belli etmek için.. bir gün evdeki tüm yemeklere kaşık falan saplayacağım artık 😄 Umarım anlarlar ahahshdj 😄
Cevap sahibi+1 yılOnu karadenizliler yapıyı genelde. Sen yine de dene bakarsın işe yarar. Olmadı bacaya şişe koy kim kırarsa onunla evlen 😁😂
Soran+1 yılAhahah 😄
Cevap sahibi+1 yılŞişeyi koyunca hbr et kaçırmıyım seni 😉 üzülürsün. Sonra kim saatlerce orgazm edecek seni 😂
Soran+1 yılEderler 😄
Cevap sahibi+1 yılEtmezler etmezler. Yükselenin ikizler senin. Sen kocayı aldatma da 😂
Soran+1 yılNe aldatması saçmalama... Allah beni öyle berbat biri olmaktan korusun.
Cevap sahibi+1 yılAmin. Ama elinde olmayan bişey bu bazen. Senin gibi düşünüp yapanlar oldu yani. Yani burada rastladım
Soran+1 yılBeni başkalarıyla kıyaslayamazsın nitekim şu an o kadar tanımıyorsun da. Neyse bu konuya tahammül edemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNeyse espri olarak bahaettim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada sabah ettik he 😀 işte bak saatler sürdü şimdiden 😂
Soran+1 yılKimlerle konuşmuşsundur sabaha kadar, şaşılacak bir şey yok 😄
Cevap sahibi+1 yılYok valla demin bir kız takip etti 1 xper 10 dk konuştuk foto istedim hesabını kapattı 😂
Soran+1 yılİyi yapmış 😄 Git p*rno izle sen de millete salya akıtacağına 😄
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır izlemiyorum. bir heyecanı yok ya. Açıp vuruyor boşalıyor bitiyor. Ama buradan biri gizli saklı çekip atıyor falan daha heyecanlı oluyor sende ona atıyosun falan şahsen daha çok hoşuma gidiyor 😀 ama çok zor ya öyle kız ayda bir anca geliyor
Cevap sahibi+1 yılUyusun mu hatunum 😊
Soran+1 yılEvet daha heyecanlı olur ama bunları duyması bile üzücü aslında... klişe gelir belki ama öyle 😞
Cevap sahibi+1 yılEE napak ölek mi şimdi 😀
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİçecek ya da yiyecek olarak tüm alternatifleri düşünürsen ama içinden tam da o ihtiyacına denk geleni olmaz. Bazen bana da oluyor.
10 Yorumla
+1 yılseni cok iyi anliyorm aci yiyosun canin tatli isttio onu yiyosun soguk biseyler
17 Yorumla
Soran+1 yılŞu an tatlı ya da yağlı bir şey çekmiyor ama ne çekiyor çözemedim bir türlü
- +1 yıl
pskplojikk birazda
Soran+1 yılBüyük ihtimalle
- +1 yıl
biseyemi canin skkn
Soran+1 yılYa yerim seni ben, sıkkın cidden stresliyim okul, dersler boğuyor biraz 😄 Ben de sürekli birşeyler yemek istiyorum.. duygusal açlık işte 🤗
- +1 yıl
ayni ben 😄
Soran+1 yıl😄😄❤️
+1 yılşu an yemek yiyesim var ama kalkmaya öyle üşeniyorumki 😂 Benimde canım çekiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya bende zar zor kalktım demin 😄
- +1 yıl
O değil bide uyku sorunum var ben uyuyabilen biri degılım oda içimi bir kötü yapıyor :D
Soran+1 yılAhahah 😄 Benim de uyku sorunum var
- +1 yıl
Görüş paylaşalım derken ortak yön çözüyoruz :D güzelmiş gözaltlarım morarıyor artık :D
Soran+1 yılBenim de gözlerim şişiyor pörtlek dolaşıyorum artık 😂
- +1 yıl
Ama bişey diyim mi uyuyuncada hemen düzeliyo :D
Soran+1 yılBenim hep pörtlek gerçi ya genetik galiba 😄😄
- +1 yıl
Bak olabilir o :D
Soran+1 yıl😄😄
- +1 yıl
Neyse ben bir su içim bari :D mutfak uzak salona giriyim :D
Soran+1 yılAhahahah 😄 Seviyom seni ❤️😄😊
- +1 yıl
Tanımıyorum ama bende seni sevdim :D 😘💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİp ucu ver boslugu ben doldururum halini anliyorum 😁
147 Yorumla
Soran+1 yılHayır o anlamda yazmadım, hepiniz mi sapıksınız ya 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam iste ben de ip ucu ver dedim niye şaşirdin 😁?
Soran+1 yılHmm sapık değilim diyorsun yani 😄
Cevap sahibi+1 yılIp ucu ver dedim iste 😁
Soran+1 yılÜzerine dondurma dökülmüş sosis istiyorum 😄 Tövbe yarabbim.. ne ip ucu yahu 😄 Ne bileyim yağlı bir şey istemiyorum mesela ama meyve ya da tatlı bir şey de istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAha iste cikardin agzindaki baklayi bak sen dondurmali yalamak istiyorum diyorsun yani fesat kiz 😁
Soran+1 yılHayır sen onu ima ettiğin için espirik yaptım 😄
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi espiridir o senin bilinc altin o fesat kiz neler dusunuyorsun öyle bakalim 😁?
Soran+1 yılBilinçaltımı boşver açım şu an
Cevap sahibi+1 yılEvet açsın farkindayim bulsan parçalayacaksin 😁
Soran+1 yılYa bana sapık muamelesi yapma 😄
Cevap sahibi+1 yılCanın istiyor ama biliyorum itiraf et 😁
Soran+1 yılYoo beni boşuna manipüle etmeye çalışms 😄
Soran+1 yıl*çalışma
Cevap sahibi+1 yılManipule etmiyorum istiyorsun iste hem de dondurmali bir de 😁
Soran+1 yılDondurma derken 'meni'yi kastederek metafor yapmıştım... Neyse espriydi gerçekten. Salata yapacağım galiba kendime
Cevap sahibi+1 yılAhh ama sen yanıyorsun ciddi manada canın istiyor demek onu yalamak istiyorsun 😁
Soran+1 yılYanmıyorum, gayet iyiyim şu an 😄
Cevap sahibi+1 yılBir de spermi kastettim diyorsun dondurma diyerek ama canin ister muhakkak 😁
Soran+1 yılİyi de şu an istemiyor espriydi diyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılBen anlamam senin icin kayniyor belli cok sulaniyormu peki 😁?
Soran+1 yılNiye yalayacak mısın
Cevap sahibi+1 yılYalarim tabii neden olmasin ayiririm o mis gibi dudaklarini sulu sulu off 😁
Soran+1 yılYalatmam 😄👅
Cevap sahibi+1 yılSulaninca öyle bir yalatırsın ki klitorisine bir dil değsin bak bakalim ne oluyor o zaman nasil deliriyorsun 😁
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz ahahah 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam gel bir yalayim sadece 😁dudaklarin etli mi ince mi peki?
Soran+1 yılSanane ❤️
Cevap sahibi+1 yılSulaniyor ama de mi 😁?
Soran+1 yılşu an sulanmıyor 😎
Cevap sahibi+1 yılSulansa ne güzel olur kilodun felan ıslansa yapis yapis olsa 😁
Soran+1 yılSus artık pilav yiyorum çarpılacağız şimdi 😄
Cevap sahibi+1 yılCarpilmassin 😁senin konusman ve arzulaman hosuma gitti eger istersen kik programindan konusabiliriz programi indir siygiy yaz beni bulacaksin istersen gorusuruz ordan bak nasil sulaniyorsun hatta bosalirsin bile 😁
Soran+1 yılAlmayayım teşekkürler 😄
Cevap sahibi+1 yılHadi ya bir kere konusalim en azindan sonra istersen yazmassin?
Soran+1 yılİstemiyorum şu an zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam Şu an isteme ama bir yaz en azindan ya bak senin de hosuna gidecegi kesin ama?
Soran+1 yılBen öyle bir muhabbeti hiçbir zaman istemiyorum 🙂 Boşver o yüzden, yorma kendini..
Cevap sahibi+1 yılIstemiyorum deme iste canin istiyor biliyorum bir konusalim istemessen yine yazma diyorum o kadar dondurma dedin falan bilmiyorum sanma 😁ben tekrar kik nick ismimi yaziyorum "siygiy" gelip gelmemek sana kalmis.
Soran+1 yılCanımın istemesi başka bir şey konuşmak istemek başka. Bekleme o yüzden
Cevap sahibi+1 yılNe yapalim o zaman canın istiyor ama 😁?
Soran+1 yılBirşey yapmayalım ❤️
Cevap sahibi+1 yılAma birsey yapmayalim diyorsun kalp falan koyuyorsun benim canımı çektiriyorsun bu sefer de 😁
Soran+1 yılNe alaka ya kalp koydum alt tarafı 😄
Cevap sahibi+1 yılCanimi cektiriyorsun senin pembeyi istiyorum 😀
Soran+1 yılSen sapık olduğun için canın çekiyor benden kaynaklı değil 😄🌸
Cevap sahibi+1 yılSenden kaynakli degilmis dondurma istiyorum demedin mi bana bir de canım birşey çekiyor diyen senin icin kayniyor istiyorsun inkar etme artık sulaniyor belli 😀
+1 yılIci fesatlar gelir şimdi. 😄
51 Yorumla
Soran+1 yılÖf evet geldiler bile
+1 yılBu saatde ne cekecek canin sey cekiyodur iste yemeden de rahatlayamazsin
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka canın hiç gece yemek çekmedi mi sanki?
- +1 yıl
Yemek ceker acarim dolabimi yerim sey cekse canim onu nasil bulayim bizde orayi burayi deliyoruz yani oda hic iyi birsey degil
Soran+1 yılDolaptakileri zaten az çok biliyorum kalkmama gerek yok, canımın çektiği şeyi bulsam, kalkıp yaparım en azından. Daha bulamadım o yüzden ortada istediğim bir şey de yok.
- +1 yıl
Hormon patlamasi yasiyosun bence dedigim seyi yesen canin hic birsey cekmez
Soran+1 yılHormon patlamasını nereden çıkardın peki
- +1 yıl
Sorunun icinde var
Soran+1 yılHayır sen fesatsın o kadar
- +1 yıl
Yeme beni simdi birak su fesatligi sicak bir koyun olsa tadindan yenmezmiydi
Soran+1 yılEvet ama soruyu fesat anlamda sormadım 😄
- +1 yıl
Heh soyle yola gel :)) yapacak birsey yok evlenene kadar elizabeth :)))
Soran+1 yıl:)))
+1 yılKokoreç saati ama bilemedim şimdi
15 Yorumla
Soran+1 yılBeğğ 😄
- +1 yıl
pehh. seninle portakallı pekin ördeğimi paylaşmıcam. kokoreç sevmeyen biriyle asla.
Soran+1 yılEvlenme teklif etmedim ben de zaten 😄
- +1 yıl
Bende ördekten bahsediyodum zaten. Ne evliliği. Sana birini bulalım bacım ördeği evliliğe bağlamaya başladın gene
Soran+1 yılNeyse anlamadın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanm onun kokusunu cekyr benm sende br ara bul bnce
10 Yorumla
+1 yılKalin sert bisey mi istiyor
120 Yorumla
Soran+1 yılFesat anlamda yazmamıştım soruyu 😓
- +1 yıl
Olabilir yani insaniz. canin cekebilir. benimki tahmindi sadece
Soran+1 yılBu gün onu çekmiyor 😶
- +1 yıl
En son ne zaman cekti canin
Soran+1 yılÖğlen çekmişti
- +1 yıl
Simdi de yardimci olabilirim. nasil giderdin ihtiyacini peki
Soran+1 yılŞimdi geçti zaten
- +1 yıl
Geri isteyebilir ya ozelden yaz istersen. muhabbet ederiz oyle
Soran+1 yılİstemez geri
- +1 yıl
Istemesin sikinti yok. muhabbet ederiz dedim
Soran+1 yılİkimiz de 1 xperiz zaten sohbet etmek istemiyorum şu an
- +1 yıl
En azindan denemek istedigin icin cok tesekkur ederim. ilk defa kirmayan biri cikti. soruma cevap vermis olsan eig secerdim valla tesekkur amacli. o kadar sevindim.:)
Soran+1 yıl😄🙂
- +1 yıl
Cok naziksin.😊😊
Soran+1 yılAbartma yahu 😄
- +1 yıl
Oovv mutevaziii bayan.😂😂
Soran+1 yılSus artık pilav yiyorum çarpılcaz 😄
- +1 yıl
O saatte pilav yersen tabi carpilirsin 😂😂
Soran+1 yılAhahah 😄
- +1 yıl
Bugun mast yaptin mi :)
+1 yılAy en kötü şey sinir bozucu
20 YorumlaDiğer konusunda 11,9b cevap paylaştı. canın ney çekiyor gizlim
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu s2n bilemiyorsan bz nasil bilelim az düşünün ya
15 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek verilmesi için sordum, saçmalıyorsun.
Soran+1 yılHerkesi artıladım zaten 😄 Neyse uzatma 😄
Soran+1 yılÖf sapıklık yapanı eksilemişimdir işte hem sanane 😄
+1 yılÇok kötü bii his yaa bilirim :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey söylerdim de neyse
20 Yorumla
+1 yılAklıma bir şey geliyor ama...
03 Yorumla
Soran+1 yılO değil
- +1 yıl
Senin de çok dertlerin var arkadaş... 😋
- +1 yıl
hahahxjshahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin Patates kızartmasıdır
15 Yorumla
Soran+1 yılFazla yağlı biraz bayıcı olur gibi 😕 Cips mi acaba? O da yağlı ama pek baymıyor 🤔 Yok o da değil ya...
Cevap sahibi+1 yılYağa takılma Patates kızartması candır ❤️ Cipste öyle ❤️
Soran+1 yılYa yağa takılmam da şimdi miğdemi bulandırır gibi geldi 😄
Cevap sahibi+1 yılBulandırmaz İnan bana hemen iki tabak kızart biri sana biri bana :)
Soran+1 yıl😄😊
+1 yılKötü
111 Yorumla- +1 yıl
Canın çekmiş dikkat et parçalarlar seni
Soran+1 yılAhahahah 😄
- +1 yıl
Haha 😀😀ellerine geçme bitiriler seni
Soran+1 yılBitiremezler 😄 Geçmem zaten ellerine
- +1 yıl
Bitirirler geçmede 🤣
- +1 yıl
Doyumsuzsun sanırım bitiremezler dedin
Soran+1 yılBe geçeceğim yaa... 😄
Soran+1 yıl*Ne
- +1 yıl
Hayırda geçersen ne olur biliyormusun kötüüi
Soran+1 yılTamaaaam 😄
- +1 yıl
😀😀😀
Eti puf cekiyordur
17 Yorumla
Soran+1 yılEti puf mu 😄
Soran+1 yılAhahahah 😄
Soran+1 yılTatlı geldi 😄
Soran+1 yıl😂😂
Ay ben de 😢😢
22 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢
- +1 yıl
Gelin halledelim 😂😂
Viski ve çikolata çekiyordu şu an içiyorum
10 Yorumlanutella.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok çekmiyor onu 😕 Ben sütlü çikolata sevmiyorum zaten. Aa ama torku bitter sürme çikolata olsaydı keşke 😍
+1 yılben biliyorum 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılNey?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir biskrem versem olurmu
10 YorumlaBen buldum
11 Yorumla
Soran+1 yılNey?
+1 yılTurşu
10 Yorumla
+1 yılTahmin ediyorum sanırım 🤔
10 Yorumla
+1 yılneyy. nasıl bişey tarif et bakim
10 Yorumlayeşil erik...
10 Yorumla
+1 yılÇüko mü
?012 Yorumla
Soran+1 yılNo beybi
- +1 yıl
Regl döneminde genelde çukulata çeker insanın canı 🤔🤔
Soran+1 yılRegl dönemime yaklaştım ama tatlı çekmiyor nedense ya
- +1 yıl
Kraker falan?
Soran+1 yılAslında türk kahvesi mi yapsam resimde gördükçe canım çekiyor onu da, ama biraz açım. Patates salaası çekiyor canım yaa... ya da makarna salatası..
- +1 yıl
Karar ver kız 😂😂 şimdi bizide acıktırma
Soran+1 yılAhahah 😄 Hadi hepimiz birden yiyelim 😄😄
- +1 yıl
Turşu çekti canım benimde 😕🤔
Soran+1 yılAaaaa eveet
Soran+1 yılAma yok 😞
- +1 yıl
Sen sabaha kadar bişey bulamazsın canım bizide açlıktan öldürürsün en iyisi turşu simit yiyim 😂
Soran+1 yılAhahah 😄 Ya evde turşu olsa bende yerim 😄 salata yapacağım galiba bilmiyorum 😄
+1 yılSopa?
10 YorumlaDiğer konusunda 777 cevap paylaştı. Burda şair xperim yeterli değil demek istemiş
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır yemek sordum
Soran+1 yılYumurta çekmiyor, yağlı bir şey ağır gelir şimdi biraz.. Meyve de istemiyorum ki.. aslında patates salatası ya da makarna salatası olsa 😍 Gerçi onlarda yağlı ama yerdim galiba
Soran+1 yılDi mi
Soran+1 yılBen hep yiyorum bir şey yapmıyor, yalan o 😄
Soran+1 yılOlabilir 😄
Gel bîrlikte bulalım
10 YorumlaAcaba ney 🤔
10 Yorumla
+1 yılkızarmış tavuk
10 Yorumla
+1 yılUyku?
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKokoreç mi
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyorum seni
10 Yorumla
+1 yılsu iç su
00 Yorumla
+1 yıl4 xper olamamis gencin drami
01 Yorumla
Soran+1 yılYemek sordum sadece...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı