Sürekli Karabasan Görüyorum?

Merhaba ben yaklasik 1,5 yildir felan karabasan oluyorum sık sık. Bazen bir gecede 3 kez oldugum oluyor ve her seferinde de farkli sesler bazen muzikler duyuyorum bazen de yuzler goruyorum. Kisa sureli oluyor ama bitirdikten sonra tekrar gozumu kapattigim zaman boyle tuhaf sekiller sonra hani olur ya gozunuz kapaliyken isik gelince bir aydinlik olur bana da oluyor sanki birisi fener acip kapiyormus gibi sonra sekiller goruyorum sesler duyuyorum geri acinca yok oluyor. Bir de deger verdigim insanlari soyle goruyorum ama bu cok sık olmuyor; Bir odada bir koridorda ama karanlik bir yerde bir seyler yapiyoruz bazen kagit oynuyoruz bazen valiz diziyoruz sonra birden kulagim deligibi cinliyor ve ben deli gibi donmeye baslyorum sonra baya dondukten sonra bir duruyoeum sevdigim kisi delik desik edilmis halde oluyor ve ani uyanmalarim oldugu icin gozumu acinca etraf cok fena donuyor yaklasik bir 15 saniye. Onun disinda da karabasan olmaya felan alistim ama her seferinde gectigi zaman kulaklarim cinliyor ve butun vucudum delicesine kasilmis bir halde oluyor acaba ruyaya gecerken beyin birden bire uyandirdigi icin mi oluyor beni anlayamiyorum bir sıkintim mi var beyinsel bir sorun mu? Sukur ki stres halinde degilim su an sizce neden oluyor ne yapablirim?
Sürekli Karabasan Görüyorum?