Bugün bir kız arkadaşımı ders çalıştırmak için evine gitmiştim bir ara tuvaletim geldi işte sordum tuvalet ne tarafta dedim anlatti yerini gittim baktım kapı kilitli geri döndüm doluymuş bekleyeyim dedim o zaman bekleme ya banyoya geç ordada klozet var dedi yerini söyledi oraya gittim kapıyı bir açtım ablası banyo yapmış havluyla kurulanıyordu ben kapıyı aniden açınca bir anlık korkuyla havluyu elinden düşürdü ve o an herseyini gördüm ablasının. O anda tabi bide çığlık attı ben hemen çıktım kapıyı kapattım ama çok kötü hissettim kendimi. Çığlık atınca arkadaşım direk koştu geldi ne oldu dedi bende durumu anlattım başladı gülmeye bu benim korku ve heyecandan b*kum kurumuş bu gülüyor diğer tuvalettede annesi varmış çığlığı duyunca oda geldi ne oldu dedi durumu onada anlattım annesi bana kızdı oğlum insan kapiyi çalmaz mı falan diye bende esra git oraya deyince kimse yoktur birisi banyo yapsa bilirdi zaten diye düşündüm dedim cevap vermeden gitti annesi. Ablasıda üstünü giyinip geldi kızdı bana yüzlerce kez özür diledim ama dogal olarak kızgınlığı geçmedi :/ Esrada hala gülüyor bana ya neyseki o kızmadi. Bu olayda benim bir suçum var mi ya sizce? nerden bilebilirdim ki hem madem banyo yapiyorsun kapiyi kitlesene arkadaş alla alla :( Bide ablasını çıplak gördüm ya sürekli gözümün önüne geliyor o hali. Düşünmek istemiyorum ama elimde olmadan düşünüyorum çünkü ilk defa birini çıplak gördüm canlı olarak bu konuda ne yapmam lazim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar