İki kız iki erkek yılbaşında eğlenceli vakit geçirmek istiyoruz klişeler dışında evde neler yapabiliriz bir yardımcı olun.. Yılbaşı evde ne yapılır? Yılbaşında eğlenceli neler yapılabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYılın en güzel zamanlarından biri geldi ve yılbaşı coşkusuna hazırlanıyoruz! :) Bu özel günü unutulmaz kılmak için size birkaç öneri yapabilirim.
Yılbaşında Hangi Aktiviteler Yapılır?
1- Ev süslemesi yapabilirsiniz.

Her zaman ev sahibi önceden hazırlık yapmalıdır diye düşünmüyorum, aksine özel günlerde veya yılbaşı gibi etkinliklerde arkadaşlar hep beraber evi düzenleyebilir güzelleştirebilir. Hem beraber zaman geçirirsiniz hem de herkesin emeği olur ev sahibi de fazla yorulmamış olur.
2- Herkes bir renk seçip o renkte yiyecek getirebilir.

Bunu geçenlerde sosyal medyada gördüm, çok da hoşuma gitti. Çok tatlı bir etkinlik. Özellikle ikiden fazla beraber olacak kişiler, aralarında bir renk ayarlayabilir ve herkes seçtiği renkte abur cubur yiyecek getirebilir. Çok da renkli bir kutlama olur.
3- Bilgisayar oyunu oynayabilirsiniz.

Özellikle gamer tayfasındansanız bence yeni yıla bu şekilde girmeniz çok tatlı olur. Hem ortak bir alanınız olur, hem de sevdiğiniz şeyi yaparak yeni yıla girmiş olursunuz.
4- Fotoğraf çekilebilirsiniz.

Telefondan değil de özellikle çekince hemen çıkarılabilen fotoğraf makinesi tercih ederseniz bol bol fotoğraf çekinirsiniz. O fotoğrafları çıkartıp düzenleyebilir ve süsleyebilirsiniz. Evin köşesine fotoğraf köşesi yapabilir, beraber koyabilirsiniz.
5- Kutu, zeka oyunları oynayabilirsiniz.

Yılbaşı denince akla gelen ilk etkinliklerden bir tanesi kutu ve zeka oyunları oluyor. Siz de bu tarz oyunlardan seçip birkaç tane oynayabilirsiniz. Vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız eminim.
6- Sosyal medyada canlı yayın açabilirsiniz.

Eğer genelde sosyal medyada aktifseniz ve canlı yayınlar yapıyorsanız, yine yeni yıla girerken canlı yayın açıp o şekilde diğer insanlarla beraber etkileşim kurarak yeni yıla girebilirsiniz. Hem karşı taraflarla sohbet edersiniz, hem de beraber eğlenmiş olursunuz
7- Dans edebilirsiniz.

İnsan bilmese hatta beceremese bile bence mutlaka hayatında dans etmeli. Özellikle bu tarz eğlenceli etkinliklerde arkadaşlarıyla ve sevgilileriyle dediğim gibi mutlaka dans etmeyi denemeli. Güzel, eğlenceli, bazen romantik ve bazen de komik şarkılar açıp istediğiniz gibi gönlünüzce dans edebilirsiniz.
8- Yalnız vakit geçirebilirsiniz.

Yılbaşı denilince insanlar genelde bir yerde toplanmayı ve hep beraber vakit geçirmeyi düşünüyor ama bana göre son derece yanlış bir düşünce. Yalnız başınıza da herkes bir köşeye oturarak vakit geçirebilir. Sıkıcı olmaktan ziyade eğer insan seviyorsa yalnız vakit geçirmeyi çok da hoş olur. İçeceğinizi yiyeceğinizi alıp tek başınıza bir şeyler izleyebilirsiniz veya kitap okuyabilirsiniz, bulmaca çözebilirsiniz.
9- Gelecek sene yapacaklarınızı listeleyebilirsiniz
Gelecek sene ile ilgili birçok kişi kendine hedef koyuyor, kimisi gerçekleştiriyor kimisi gerçekleştiremiyor maalesef. Siz de beraber bir kağıt kalem alarak, hem beraber yapacaklarınızla ortak yapacaklarınızı listeleyebilirsiniz hem de tek başınıza hedeflerinizi yazabilirsiniz.
10- Film izleyebilirsiniz.
Film izlemeyi sevmeyen yoktur sanıyorum. Yılbaşına özel yılbaşı temalı ya da komedi türünde güzel bir film izleyebilirsiniz.
Yılbaşında Arkadaşlarla Ne Yapılabilir?
Arkadaşlarınızla bir araya gelip yılbaşını kutlamak istiyorsanız, yukarıdaki önerilerime bakabilir veya ev partileri düzenleyebilir ya da bir restoranda lezzetli bir yılbaşı yemeği organize edebilirsiniz. Eğlenceli oyunlar, müzik ve dansla dolu bir gece de tercih edilebilir.
Yılbaşında Yapılabilecek Aktiviteler
Yılbaşında yapabilecekleriniz sadece evde geçecek aktivitelerle sınırlı olmamalı. Yukarıda birçok öneri verdim ancak bunun dışında konserlere gidebilirsiniz, arkadaşlarınızla karaoke gecesi yapabilirsiniz. Kış sporlarına meraklıysanız, kayak yapmak veya buz pateni pistinde eğlenmek de tercih edilebilir.
Yılbaşı Konserleri Türkiye’de Nerelerde Var?
Bildiğim birkaç konseri yazabilirim. Kişileri yılbaşı olarak aratırsanız birçok konsere bilet bulabilirsiniz.
- Melike Şahin Yılbaşı Özel Galası - Raffles İstanbul
- Kubilay Karça Yılbaşı Özel Konseri - Hayal Kahvesi Florya
- Cem Adrian Yılbaşı Özel - JollyJoker
- Mor ve Ötesi - VW Arena
- Simge Sağın - İzmir
- Turgut Çıngı - Denizli
- Derya Bedavacı - İstanbul
- DJ Burak Acar - İstanbul
Kar Tatili Nereye Gidebilir?Yılbaşında Türkiye'nin çeşitli kayak merkezleri tam size göre olabilir. Kar tatili için tercih edilecek birkaç tane lokasyon var. Birçok otel seçeneğini değerlendirebilirsiniz.
- Uludağ,
- Palandöken,
- Kartalkaya
gibi bölgeler de kar tatili yapılabilir.
Yurt Dışı Gezileri Nereye Gidebilir?
Yılbaşını farklı bir ülkede karşılamak isteyenler için birçok seçenek var. Paris'te Eyfel Kulesi'nin ışıltılı görüntüsünde yılbaşına girebilir, Prag'ın tarihi sokaklarında yılbaşı pazarlarını gezebilir veya New York'ta Times Square'de unutulmaz bir partiye konuk olabilirsiniz. Yurt dışı turlarını araştırarak sizin için en iyi ülkeyi seçebilirsiniz.
Güzel bir yeni yıl diliyorum şimdiden 🎊21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar
Yılın en son günü yılbaşında evde neler yapabilirsiniz?
a-) İlk olarak evinizi yılbaşı anbiyasına göre süsleyin 🥳

Yeni yıla girmek yeni heycanlar yeni bir mutluluk ve eski yıldan kalan hatıraların gözünde canlandırılması gerek. Evde yılbaşı için özellikle çam ağaçlarını süslemeleri ev süslemeleri evde küçük bir parti hazırlığı tam size göre olacaktır. Arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz küçük bir ortam bile ortamın havasını degistirebilir ve yeni bir heyecan yarayabilir.
b-) Çok lezzetli hem gözü hemde mideyi dolduran bir yılbaşı sofrası hazırlayın

Yılbaşının simgesinin hindi olduğunu unutmamak gerek 😂🥳 Yılbaşı sofraları evin bence olmazsa olmazı... Eve gösterdiğiniz ilgiyi yılbaşı sofranıza da yansıtın. Şık ve lezzetli bir sofra yılbaşının heycanına heyecan katabilir. Sevdiklerinizle çok güzel sohbetler ve dakikalar bu sofrada geçirebilirsiniz.
c-) Yılbaşı hediyeleri evdeki misafirlere çok uygun ve güzel olacaktır

Yılbaşı geleneklerinden biri de hediye almak ve vermektir. Ufak da olsa gönülleri mutlu etmek için bir hediye alabilirsiniz. Yılbaşı yemeğini yedikten sonra kahve ve çay saatine geçmeden önce kısa bir hediyeleşme saati yapılabilir. Bu sizi de dahil cevrenizdekileri mutlu edecektir 🥳
d-) Yılbaşında sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz oyunlar düzenleyin.

Dama , tombala, Monopoly, kızma birader gibi oyunlar oynuyarak hem vaktinizi zeka kullanarak harcamış olursunuz. Hemde sevdiklerinizle birlikte değişik seyler yapabilirsiniz. Onlarda sizde Keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
e-) Film gecesi düzenleyin ve geri sayıma başlayın 🥳🥳🥳🥳

Film izlemeyi çok seven birisi olarak kesinlikle film izlemenizi tavsiye ederim. Filmden sonraki yorumlarınız arkadaşlarınızla veya ailenizle muhabbet kurmanızı sağlayacaktır. Gün sonuna doğru yaparsanız heyecanınızı yatıştırmış olacaksınız.
Ve günün sonunda geri sayıma başlayın 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 happy new year 🥳🥳🥳🥳 Sevdiklerinize hiç bırakmadan sarılın. Çünkü onlar hep yanınızda olacaktır ⛄⛄⛄
20 Yorumla
Bir gecelik olgunluğu bırakın ve tam bir çocuk olun tıpkı 7 yaşında küçük çocuklar gibi eğlenin emin ol çok eğlenceli. Karaoke yarışması yapabilirsiniz. Monopoly oynayabilirsiniz, hatta sessiz sinema bile oynayabilirsiniz. Evde yapılacak en güzel aktivite bunlar.
23 Yorumla
Biz yılbaşı akşamında arkadaşlarla kutu oyunu oynamayı planlıyoruz :) Machi koro ve jungle speedi tavsiye ederim... Biz de onları oynayacağız. Tombala klasikleşti artık böyle kutu oyunları oynayabilirsiniz.
40 Yorumla
+1 yılYılbaşı gecesi, insanlar genellikle eğlenmeyi amaçlayan bir dizi aktivite yapabilirler.
• Örneğin, bir grup arkadaş veya aile üyeleri bir araya gelerek yılbaşına özel bir yemek yiyebilirler veya bir parti düzenleyebilirler.

. • Veya arkadaşlar ile yılbaşı gecesi evde film izleyebilir, oyun oynayabilirsiniz

. • Konserlerde unutulmaz bir an yaşatır. Sevdiğiniz bir sanatçının konserine giderek, dolu dolu yaşayabilirsiniz.

. Yılbaşı gecesi evde yapılabilecek birçok aktivite vardır ve insanlar kendi zevklerine göre seçebilirsiniz.
10 Yorumla
Karaoke yapcağım. Siz de yapabilirsiniz eğlenceli oluyor. Söyle bakalım diye bir kutu oyunu var onu da oynayabilirsiniz. Uno vardı o da zevkli bir oyun.
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
39Cevap
+1 yılBu seneki davetliler listemiz:
Babamın yakın arkadaşı ve ailesi (ki oğlu benim sevgilim olur)
Annemin iş yerinden iki öğretmen arkadaşı
Abim
BFF'm (sudekom🧡)
Kız kardeşimle yaşıt olan cin kuzenimiz ve onun en az kendi kadar fena iki cingöz kardeşi 😅
velhasıl kelam ev mülteci kampı olacak... Neler yapacağımızı da şimdiden aklımda tasarladım. Yoksa gecemiz tam bi kaos olur.
- Minikler (kardeşim ve 3 kuzen) beraber kurabiye yapsınlar onlar için gayet zararsız ve ideal bi etkinlik. ✅
- Ağaç süslemekkk. Bunu tabii ki de sevgilimle ben yapcam bu romantik anları beraber yaşamalıyız diye düşündüm 😍 ✅
- Büyükler için şöminenin yanında güzel bir köşe ayarlamak isterdim ama maalesef şöminemiz yok her neyse abim o işi halletsin. Salonu temizlemek onun görevi haha. ✅
- Bu senenin kutu oyunlarını sudekom getirir yeyy🥳 ✅
- Gece yarısına kadar güzel filmler izleyeceğiz büyükler salonda biz üst katta. Film seçimleri ben ve sudeden tabii ki✅
- Hediyeleşmek (en sevdiklerimden) 🎁✅
- Yemek işi annemdeymiş kendi dedi 😬 ✅
- Dans+karaoke falan filan 🎶 ✅
- İçkiler babamdaymış o da kendi dedi ✅😬
- Ve vedalaşma. gecenin sonuna doğru eksilecek kişiler: sevgilim ve ailesi gider ve tabi annemin arkadaşları da gider ama sude yatıya kalacak yeyy 🥳 ama umarım baş belası kuzenlerim kalmaz 🥺 zaten bana abim ve kardeşimin yaptığı pokluklar yetiyo
228 Yorumla- +1 yıl
Pardon? 😾
- +1 yıl
Terviyesizzz 😾😾😾
- +1 yıl
Ağaç süslemek en güzel 2. aktivite bi kere🎄
- +1 yıl
Küstüm 😾
- +1 yıl
Annem ıhlamur ve çorba yaptı biraz daha iyi oldum bi de ilaç aldım
- +1 yıl
Ama sen beni hasta ediyosun
- +1 yıl
O anlamda değil 😾
- +1 yıl
Yiiaiai bayıldım çok şirin bir aktivitee ağaç bölümüne bayıldıııım :3
- +1 yıl
@MssÇÎLEKLÎŚUT teşekkür ederimm🙈❤️ ama işte uygun kişi lazım bunun için ve şu alttaki ismi lazım değil yontulmamış odun olduğunu her defasında kanıtlıyor
- +1 yıl
Kendi soruna kendin cevap vermek ister misin
- +1 yıl
"kizlirdiki bi sislimi miriği niridin giliyirr"
- +1 yıl
İyi oluyo 😂 😾
- +1 yıl
2 saat iyi bence KDKELEKSL çünkü benim 3 saat sürüyor bu kızı üzme kıymetini nil çok şeker birine benziyor
- +1 yıl
@MssÇÎLEKLÎŚUT o senin şekerliğin 🌸
- +1 yıl
@XinQiLian duygularimiz karsilikli 😀
+1 yılÖncelikle klasik bir önerim var; kutu oyunları en sevilen yılbaşı aktivitelerinden biri. Kişisel zevklerinize ve ilgi alanlarınıza göre kutu oyunları edinebilirsiniz.
Tabii ki de bir de evde çocuklar gibi eğlenmek var 😄 İstediğiniz anda canınız ne istiyorsa onu oynamak cidden çok zevklidir.
Üçüncü bir seçenek, film izleyebilirsiniz. Komedi veya yılbaşı temalı filmler böyle bir akşam için son derece uygun olabilir. Bu tarz filmleri internetten kolaylıkla bulabileceğin gibi, ben sizlere çift halinde olacağınız için Holiday (2006) filmini önerebilirim.
Umarım yardımcı olmuştur, şimdiden mutlu yıllar! 💛🎄
00 YorumlaAilemin yanina giderim yılbaşında aile dostlarımız gelir ben çiğköfte yaparım annem arabaşı çorbası yapar kardeşim güzel bı meyve tabağı yapar babamda iceceklerimizi hazırlar ayransa kola artık ne icilecekse ayaklarımızı uzatiriz TV açarız sohbet muhabbet yalandan 1 2 tane de çeyrek bilet alırız gece. Bugün de zengin olamak der güleriz 😏
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmayın. Yılbaşının nesi özel anlamıyorum. Yani ne özelliği var?
Dolar yine bizim paramızdan değerli, yine herkes işsiz, işi olanlar asgari ücretli bir nevi köle, yine herkes depresyonda ve mutsuz.
2 yerine 3 gelmesi neyi değiştiriyor? Hiç bir şeyi. Bu kadar önemseyip plan yapacak, kutlayacak hiç bir yönü yok.
00 YorumlaBu kutlayanlarda başka bir komik mantıklı bir şekilde düşünsene neden kutluyorsun sana yararı ne? Müslüman bir insan neden kutlarki neden herşeye özeniyorsunuz
39 Yorumla- +1 yıl
Müslümana gıybette haram. Ama kimse niye gıybet ediyorsunuz diye sormuyor, yalan söylerken kimse müslüman değil misin niye yalan konuşuyon demiyor. Kaldı ki siz Allah mısınız da millete Allah’ın soracağı soruları soruyorsunuz? Sanki bana 4 4lük müslüman da yılbaşı kutlamasını dert ediyor.
Soru çok basit: yılbaşı oyun tavsiyeniz var mı?
Senin akıl dışı cevabın: müslüman değil misiniz niye özeniyorsunuz. İnsanlar sizin yüzünüzden dinddn çıkıyor sorun etmiyorsunuz, ettiğiniz şeye bak. Kaldı ki yılbaşı kutlamak haram mı? Haramsa ayeti göster. - +1 yıl
Biz burada Hristiyanların Noel'ini kutlamıyoruz! Biz burada yeni bir yıla sevdiklerimizle beraber başlamayı kutluyoruz! Önce neyin ne olduğunu öğren, ondan sonra çamur at.
- +1 yıl
@bahar_zczm yorum bana mı diğerine mi?
- +1 yıl
@Karl-Johan Yok canım, şu beyefendiye hitaben yazdım @Emsallsiz
- +1 yıl
@bahar_zczm heee, tamam o zaman :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılailecek eski yılbaşı filmlerinden biri ya da 2 si izlenebilir evde tek başına gibi bebek firarda ya da grinch izlenebilir diye düşünüyoru mayrıca kuruyemiş patlamış mısırda yenilebilir yıl başında oyun oynayıp sabahlamayı mantıklı bulmuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmişten bugüne en güzel anılarınızı tiyatroya çevirebilirsiniz mesela oyuncaklarla biraz çocukluk yaratın, Beraber hiç hayatta cesaret edemediğiniz şeyleri deneyebilirsiniz , Birbirinize iyilik adı altında bir söz verip yılbaşı bitimine yakın bu iyiliği anında gerçekleştirebilirsiniz , Yılbaşı defteri yapıp troll resimler çekebilirsiniz 🙊😂 Birbinize Ayıcık alıp isim koyarak Ses kaydı yerleştirebilirsiniz içerisine ve ömür boyu o sesin birbirinize ait olduğunu belirtebilirsiniz birazgarip oldu ama önerilerim bunlar ahhahshaj🧸❤️
00 YorumlaÇılgın kurabiyeler yapıp farklı tat ve aromalar ekleyip onları dısaridaki tüm çocuklara dağıtın.
Beraber havai fişek patlatin karın üstünde çıplak ellerle kartopu oynayın sonra içeri girin ister sıcak çikolata isterseniz salep için evde klişe de olsa cocukcada olsa yastık savaşı yapın tombala oynayın doğruluk ve cesaret oyunları oynayın cezalı olsun ama 😉00 Yorumla
+1 yılBence müslüman olduğumuz için noel kutlanmamalı ama sevdiklerinle beraver olduğun için binevi şükür gibi kutlayabilirsin bence önce bi tavuk falan alın karnınızı doyurun sonra kutu oyunları şarkılar falan takılın
00 Yorumla
+1 yılİki tane 50 lik j&b al ztn afrodizyak etkili ondan sonra asıl eğlenceyi yaşarsınız bak mesela bizim para kutu Tuborga anca yetiyor biz öyle yapıcaz sorun şu kızın babası da evde ya neyse ona da Noel anne ayarlayıp yollarız dışarı ncncjcjc
00 Yorumla
+1 yılVallahi parası olan yapar parası olmayan normal oturur şahsen ben normal oturmayı tercih ederim ya benim için yılbaşının bir özelliği yok altı üstü bir rakam değişiyor ömrümüzden Bir sene daha gidiyor
10 YorumlaSanırım yılbaşını aileden bir üye kaybedince onlarla geçirmek daha mantıklı bir insan yapıyor seni bana sorarsanız yılın bir günü şehrin en yüksek tepesinde kendi başıma iki bira içerken geçirme yani yeni yıla girmek isterdim tavsiyemdir insan en güzel hikayesinin ilk adımını tek başınayken yazar
00 Yorumla
+1 yıl
Umarım bunu oynamayı biliyorsundur. 01 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bu oyunu oynarken kafa bayağı güzel oluyor. Sonuç ateşli sevişme olur. Ben şimdiden uyarayımda başımıza neler geldi demeyin sonra. 🙄
Her yılbaşının klasiği olan tombala oynayabilirsiniz. Makarna yaparken aşırı eğlenir misiniz bilmem ama yerken film gecesi yapıp eglenebilirsiniz bence. Eskiden çok yaptığımız isim şehir oynayın. Kart oyunları oynamak da eğlenceli oluyor. Karaoke yapabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler.
00 Yorumla
+1 yılNe yapın biliyor musunuz bi challenge yapın o size kalmış ve bu challengenin cezası size kalmış. Bence challengin ismi ve cezası yapacağım veya yapmayacağım gibi şeyler söyle ama bu şeyin ne olduğunu sadece sen bil. Cezası da ya 18 ya da dido ısmarlama olsun
00 Yorumlahediyelerinizi hazirlayin kessiinlikle. illa pahali olmasina gerek yok guzel bir seremoni hos olacaktir sicak cikolata patlamis misir ve evde tek basina izlenebilir :D hediye fikkri olarak da aileizin sevdigi unluden video almak olabilir veya noel babadan yeni yil mesajli video aliknabilir bi site yapiyo bu isi popile gibi biseydi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHilton İstanbul kozyatağında Nihat sırdar ile 90 lar partisine gitmeyi düşünüyorum ailecek katılabilinecek bir aktivite İstanbul da olanlara tavsiye ederim
00 Yorumla 1. Satranç oynamak isterseniz oynayın.
2. Tavla oynayın.
3. Yemek yiyin çarkı felek oynayın.
4. Hediyeleşin.00 Yorumla
+1 yılAbdest alın hep beraber rabime secdeye varın bence çok eğlenceli bir şey günahlarımız da gider h toptan 😁
00 Yorumla
+1 yılEski usul takılın.
Pijama, yemek çerez.
Monopoly tabu, gibi oyunlarla ortamı şenlendir.
Hoş geldin 202üüüüüüüüüüüüüüç00 Yorumla
+1 yılCips kola alkol redbul çerez meyve doldurcan önünü güzel bir film yanında sevdiklerin sonra müzik eğlenecen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılPek çok aktivite yapılabilir. En başta okey oynanır tabi 4 kişi lazım ona çok eğlenceli olur. Sinema keyfi olabilir
00 Yorumla biz tv izleriz muhtemelen, tv programlarıda sarmıyor o yüzden netflixten film izleriz... yeter zaten yeni yıla girmek çok özel bi olay değil
00 Yorumla
+1 yılYani kişi evde yalnızken neler yapmayı seviyorsa onu yapmali bence. Ben dizi izleyerek geçirmiştim bir keresinde evde tek başıma. Çok huzurluydu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılOses Türkiye yılbaşına özel programını izlemelisiniz ya da eve köçek çağırın ldldld ay ne biliyim bee şclelc
04 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı göbek atarsınız işte 😹😹😹
- +1 yıl
Önemli değil her zaman
namaz kılın. yılbaşı ne ya saçma modern şeylere uymayın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafayı bulup tanımadığınız numaraları arayın, saçmalayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli güzel yiyecekler alın açın yılbaşı programlarını bir yandan o çalsın bir yandan okey oynayın sonra tabu alın oynayın vampir köylü oyununu da öneririm cok eğlenceli olur
00 Yorumla
+1 yılZamansız yaşamak istiyorum sayılar anlamsız...
00 YorumlaHiçbir şey yapmayın usluca erkenden yatın en güzeli 😉😉
00 Yorumla
+1 yılBiz sınırda şişe çevirmece oynayacaz 🙂
00 YorumlaYılbaşında yaptığımız şey terlik pijama televizyon herhangi bi kutlama yok herhangi bi aktivite yok çünkü normal bı gün mus gibi geciyoo bize keşke bizelde her hangi bi kutlama ayarlarsak ama içimizden gelmiyo 😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılİslam alimlerine göre yılbaşını çeşitli etkinliklerle kutlamak haramdır. Yılbaşı Hristiyanlarca Hz. İsa'nın doğumu olarak kabul edilir ve bu günde Müslümanların kutlama yapılması Hıristiyanların örf ve geleneklerinin taklit edilmesi anlamına gelir.
00 Yorumlakutlamıyorum ama okey, tavla , tombala , sessiz sinema faln oynardik biz senn yaslarindayken...
00 Yorumla
+1 yıl''Christ''mas kutlayarak müslümanlığınızı ödüllendirme gururu yaşayabilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Christmas Noel oluyor yalnız yılbaşı değil yeni yılı kutlamanın dinle bir ilgisi de yok
Ben uyumayı düşünüyorum, benim için özel bir gün değil
00 Yorumla
+1 yılŞişe çevirin tombala oynayın kar yağarsa dışarı atın kendinizi. birlikte korku filmi izleyin birbirinizin gözlerine bakın uzun uzun 🤣sonra neler olur neler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kutlayayim ki bir yaş daha yaşlanıyorum. Yaşlanmami mi kutlayacağım 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFinallere çalışıcam sonra uyucam banane yılbaşından
00 Yorumlaevde saklambaç oynayın cidden bak
13 YorumlaAc semaya ellerini dua et. Yilbasi ne ya. Sacma sacma seylerdesiniz
00 Yorumlaotur dua et bu milletin ıslah olması için. yılbaşı ne Allasen Müslümanız biz Müslüman
00 Yorumlaotur butun gunahlarından arın adam akıllı abdest al namaz kıl
00 Yorumla
+1 yılGüzelce körebe oynayın bence beraber sonra şarkı söyleyin hoplayın zıplayın ağlayın hepsi çok iyi geliyır
00 YorumlaYemek yiyin oyun oynayın (kart oyunu, doğruluk cesaret oyunu gibi) sohbet edin, televizyon izleyin vs vs
00 YorumlaAbur cuburunu önüne alirsin oses Türkiyeyi acarsin missss
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli dua eder namaz kılar allahtan hayırlı bir yıl dilerim
00 Yorumla
+1 yılKutu oyunları serisi yapın. En eğlenceli olanı tabu benzeri oyunlar, karaoke
00 Yorumla
+1 yılAksini iddia eden olurmuş bilmiyorum ama Yemek yemek en güzelidir
00 Yorumla
+1 yılEskı yılbaşı gecesi tatları yok artık maalesef...
00 YorumlaFarkettim de aklıma gelen şeyler hep klasik o yüzden yazmicam
00 Yorumla
+1 yılYılbaşında her mahaleye soba kurulsun ve bedava kestane dağıtılsın :)
00 Yorumla
+1 yılKlasiklemiş tombala olabilir... ya da şömine başında
00 Yorumla
+1 yılyine tek başıma film izleyip yatacam tabi ki
00 Yorumla
+1 yılCam kenarında veya şömine karşısında Viskin, mezen ve müzik 🤟🦁
00 Yorumla
+1 yılBilmem hiç evde kutlamadim napilir bilmem
00 YorumlaMekanda eğlenin oradan otele geçin
00 YorumlaNikah kiyin öyle evde gecirin gecenizi.
00 Yorumlavalla bisey yapmicam ama bilmiyom
00 Yorumla
+1 yılYemek film oyun müzik olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?