Kaynanama saygısızlık mı ettim şu an sinirden ölüyorum?

Eşim eve geldi KAYNANAm hemen kapıyı açtı oğluna sarıldı bende dedim ki bir kerede ben açmak istiyorum eşime kapıyı bir kerede ben yemek yapmak istiyorum onunla konuşmak gününün nasıl geçtiğini bende sormak istiyorum biraz bana müsade edin cok mu şey istiyorum dedim sesim biraz yükselterek eşimde dur sakin ol sesini Alcatl biraz geç otur dedi bende sinirlenip yukarı kata çıktım yemeğe de inmedim şu an sinirden ölmel üzerim kafayı yicem ya kaynamama sesimi yükselttiğim içinde vicdan şeysi yaptım cok mutsuzum şu an yaSancımda var gibi biraz ama iyiyim konu şu ki eşim eve gelir gelmez 3 görümcem ve KAYNANAm hemen atlıyor oğlum hosgeldin sana nefis yemekler yaptım kızkardeşleride anlıyorum babanız yok ama hiç empati yapmıyorlar o benimde kocam bende onu sevip karşılayıp onla iki sohbet etmek istiyorum bebeğimle onu cok özlüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz bir villada hep beraber yasıyoruz 3 kız ve bir anneyi evlatlarından ayıramam evin tek erkeği o
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cok açım asagıya inip bişeyler yemeli miyim gururu bir kenara bırakıp şu an tekme atıyor acı hissediyorum
Kaynanama saygısızlık mı ettim şu an sinirden ölüyorum?