Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. cok kızar delırır kanunı kız bu soruyu sorarken kanunıden ızın aldınmı şu an cok moralı bozuk tez soruyu soran kızı bana getırın dedı ben abı yapma gecen akşam evını dagıttılar kız canını zor kurtardı dedıysemde kızdı bana pekı kızın ne sucu var dedım hurreme nıye kızmıyonda deyınce onun ogretmenı kım demekkı ıyı calıştırmamış hurremı dedı bana ama bır soru ıptal edılebılır dedı soru cunku yanlıs yazılmıs soru şu bır gun hurrrem merdıvenden duşerse ılk kım koşar a şıkkı askerler b sıkkı yardımcısı c sıkkkı kanunı d sıkkı bırakın duşşun zaten sevmıyordum eşımı sıklarından sonuncusunu kanunı kabul etmemış
0153 Yorumla- +1 yıl
Ahaha neden kızıyor ama 10 tane doğrusu var kadınım
- +1 yıl
Neden kızdı soruları Ben mi cevapladım
- +1 yıl
Söyle bakalım nedir
- +1 yıl
damat ferıt paşa geldı mahmutpasanın dugunde nıkah sahıdı olcam dedı ev karıştı selım damat ferıt pasayı yumrukladı damat ferıt pasa bu ışın ıcınde senın de oldugunu soyleyınce selım yıkıldı asllaaaaa ınanmıyorum dedı olay bu şekılde gerceklestı saat kacta olay oldu dersen saat 19 50 de oldu olay nasıl oldu dersen cok kolay oldu artık mıkrofon sende buyur ışte
- +1 yıl
Ay Evet yaa Mahmutpaşa ile Nurbanu çok güzel bir düğün hazırlığına başladı sakın söyleme söyleme Selim'e
- +1 yıl
Allah'ım yarabbim ya Nurbanu yakında boşanma kağıdını gönderir o zaman ne yapacaks
- +1 yıl
Daha neler ona mı düştü Bir defa Selim Şahitlik yapacak
- +1 yıl
Boşanacak işte Ne olur bir defa şahitlik yapıver sen
- +1 yıl
Anlamadım ne olmuş
- +1 yıl
Eee başka
- +1 yıl
Yaaa ama 20 sorudan on tanesini bilmiş
- +1 yıl
Sor bakalım Kanuni'ye şimdi Hürrem'in sınavdan aldığı Bu sonuc ne anlama geliyor
- +1 yıl
Evet hemen sor
- +1 yıl
sordum gelen mesajı okuyorum su an cok uzgunum hurremın ısterdımkı butun soruları cevaplasın ama goruyorumkı 10 soruyu cevaplamış bu demekkı benı yarı yarıya sevdıgı anlamına gelır benım ıcın ben halbukı onun butun soruları olmasada en az 15 soruyu cevaplamasını beklerdım cok uzgun bıtkın solgun vazıyettteyım dedı
- +1 yıl
Ah kıyamam ben ona
- +1 yıl
:)) dinm ya
- +1 yıl
Çocuklar derken
- +1 yıl
Evet Selim var evde çocuklar kısmını anlayamadım
- +1 yıl
Bebiş iyi küçük kızı hala anlayamadım
- +1 yıl
Hiiiii Selim'in kızı o burada değil Mahmutpaşa'da kalıyor ya İki gündür
- +1 yıl
kız neden onu alıp gelmedın yaaa ben sana dedım getır dıye hazanfer gelıp alsınmı kızı olurmu hazanfer hazırlan ucuyorsun kızı getıcen gır gır gırrrrrr napıyon yıne motoru ısıtıyom ya hazanfer kafayımı yedın sen ne motoru kuleeeee kuleeee kız kuleeeee ordamısın ucus ıznı ıstıyom kız kuleeeee
- +1 yıl
Hazanfer Fener değil Hazerfen
- +1 yıl
kız kuleeeee kız ordamısın meydey meydey ımdaaaat ucuş ıznı ıstıyom hazarfen bırak kız ızzın vermıyor ustune gıtme sınek gıbı senı ezer valla sınırlendırme sakın hem kıza karışmayın sıtenın en tatlı kızı kım deselerle ben bızım kız derım oooooo ıltıfat haaa napayım sokullu uzmemek lazım kızı
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Ah bu mikrofon
- +1 yıl
Ben biraz telefonu Şarj edeyim yuzde iki olmuş
- +1 yıl
Gelemezsem Yarın görüşürüz
- +1 yıl
Tamam sen de iyi bak
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Nurbanuı'ndan boşanmak sana çok iyi geldi galiba Selim
- +1 yıl
Dün üç defa boş ol boş ol boş ol dedin ya Unuttuk sanma
- +1 yıl
Hayır ne olur yani sorunsuz boşansın nurbanu'nun yapacağı mutlu evliliğe engel olmasın
- +1 yıl
Vallahi ben bir şey yapmadım nurbanu'nun tercihi aslında bu konuyu konuşacaktım biliyorsun kızının velayeti hakkında
- +1 yıl
Vallahi Mahmut diyor başka bir şey demiyor Benden Duymuş Olma Ama kalbinin üstüne dövme yaptıracak mış Mahmut diye
- +1 yıl
Nurbanu Yatıp kalkıp kuracakları 3 kişilik yuvadan bahsediyor
- +1 yıl
Mahmut Paşa'nın Dedesi d epaşa ondan çok büyük mirasları var koca bir yılı yaptırmışlar oraya gideceklermiş en son kizina o da yapıyordu Nurbanu
- +1 yıl
Çağır bakalım
- +1 yıl
Bu arada Nurbanu velayet davasında problem yaratmayacagini uyumuyorum diyor
- +1 yıl
Ne demek nafaka ödememem kız Nurbanu da kalacak galiba
- +1 yıl
Acıklı Hadi bekliyoruz
- +1 yıl
kız lala mustafa pasa geldı evde konuş lala blabla lalal mılabla hazarfen iyi misin yanlış vezırı getırmısssın lala nasıl konuşşşun ben sana koca sinan pasayı getır dedım ulan koş gerı gotur nasıl konuşcak blabla labardgty yav he he lala kız kusura bakma bır yanlışlık oldu da hahaaha sokullu gulme sakın
- +1 yıl
Hahahahayahs
- +1 yıl
Ah bu Sokullu ya
- +1 yıl
evet ben gordum selım cok ıcıyordu şarhoştu narbanu cok uyardı ama selım dınlemedı mmmm agzımı nıye kapatıyon selım gercegı anlat dedın ya ulan ben boyle mı dedım sana kaybooooool hahaha sokullu bunlar hep senın ışın bak narbanudan boşanırsam ben napacam bılıyorum sana napacan sakın olun beyler kavga etmeyııııııın ahhhhh kafaaaam kumanda geldı kafama kım atttı
- +1 yıl
Anlat bakalım Sinanpaşa
- +1 yıl
Ahahahaha Ah Selim işte ben seni bilmiyor muyum ben senin ciğerini bilirim
- +1 yıl
Bir de Selim boşanınca Sokullu Selim'in gözüne soka soka Aşk Yaşar vallahi
- +1 yıl
Öldürecek Bunlar beni ya Sokullu sen ne diyorsun bu işe Selim boşanıyor
- +1 yıl
bırak boşansınlar selım az cektırmedı bana hahaha sokullu ne kadar kotusun ama o sana kızını verdı genc yasta bu yapılırmı selıme bak koşede aglıyor ahahuhuhıhıhı selım aglama sakın ol mıkrofonun sesını sonuna kadar acarmısınız belkı benım aglamamı kız duyup uzulur hıhıhıhuhuhu selım bagırma muzeyyyern teyze geldı gelıcek
- +1 yıl
Ah Sokullu Ah sen yokmusun sen
- +1 yıl
buyur kapı calıyor muzeyyyen teyze hoş geldın ne oluyor burda yıne asssagıya kadar sesınız gelıyor teyzecım kızla selım konuşuyor moralı bozukta hanı şu yengec burcu olan tatlı kızlamı evet onunla ahhh yerım onu cok sejker kız bılıyoruz teyze selam soyleyın basustune teyze gurultu yapmayın emı pekı teyze
- +1 yıl
Sen de selam söyle
- +1 yıl
Evet geldim
- +1 yıl
Kızım öteki soruda seni büyük bir çok bekliyor
- +1 yıl
Sana Selim baba diyor artık ne demek sen
- +1 yıl
Neden bozuldu gene bunun morali de Çin malı galiba zırt bırt bozulup duruyor
- +1 yıl
Yahu ne var bunda yıkılacak
- +1 yıl
Dur bakalım neden böyle demiş öğreniriz şimdi
- +1 yıl
Korktuğum başıma geldi Vallahi Mahmut bunun Zihnine yavaş yavaş giriyor
- +1 yıl
Yandı Selim yandi
- +1 yıl
Yalnız seramik şunu sormak istiyorum kendi kanından bir çocuğun başka bir adama baba demesi nasıl bir duygu
- +1 yıl
Hayır hala çok seviyorum Bu senin aileyi meselelerin ben nasıl karışırım Sen benim soruma cevap ver Kendi kanından bir çocuğun başka bir adama baba demesi nasıl bir duygu
- +1 yıl
Aynen soru sordum
- +1 yıl
Kim geldi
- +1 yıl
Kanuni İyi ki geldin sen olaya el atarsın şimdi aylar önce senin Selim hasta ayağına yatıp hastaneye gitti meger hemşirelere bakmay gitmiş Nurbanu bunu öğrenince çok sinirlendi tabi Tam bu sırada Mahmutpaşa diye onu beğenen biri çıktı tanıştılar görüştüler evlenmeye karar verdiler Hatta Nurbanu Hazırlık yapmak için memleketi venedikte
- +1 yıl
Daha büyük bir sorun var Kanuni biliyorsun Selim'in beş yaşında bir kızı var onun velayeti kimde kalacak
- +1 yıl
kızım bu aralar kız sende kalsa olmazmı dıcemde bana anlatttılar senın evını darmadagın etmış canını zor kurtarmısssın verılmış sadakan varmış bebışım yaaa evet verılmış sadakası varmış evet evet verılmış sadakası varmış hıc sorma kızın verılmış sadakası varmış ahhh evet verılmış sadakası varmış
- +1 yıl
Evet Kanuni Aynen öyle oldu Ne olacak peki bu kız şimdi kimle kalacak
- +1 yıl
en fazla bir gece daha bakabildim o kadar
- +1 yıl
Bu durumda Mahmutpaşa'ya gitmesi lazım Ama senin çok karşı çıkıyor
- +1 yıl
Biliyorsun Evde Selim bebek var mızmızlanıyor başka biri olunca
- +1 yıl
Agugugugu İngaaa İngaaa Aa neden vurdun bebeği
- +1 yıl
Senin kız vurdu Selim
- +1 yıl
İngaaa İngaaa İngaaa
Ama ama o da benim saçımı çekti Selim baba - +1 yıl
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O bebek benim saçımı çekti Ben ona vurdum - +1 yıl
İngaaa İngaaa Evet saçımı acitti
- +1 yıl
Bak gördün mü bu yüzden bakamıyorum işte ikisi bir arada olmuyor
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Ah bu Sokullu ya..
- +1 yıl
Kal orada e mi
- +1 yıl
Yokum yokum
- +1 yıl
narbanu varmısııın yokmusun kız ben varııımm zırrrrr zırrrr alo selım telefona bak ben narbanu ıle konuşuyom sokullu nerde o baksın yok selım bak ışte off pekı alooo kımsınız ben hamdı yavrum hangı hamdı bılemedım ulan pıss ayyas tanımadınmı sokullu hayvaaan narbanu sen dedın demı buna
- +1 yıl
Hahahahahahsha
En İyi Cevaplar
hürrem osmanlıcayı öğrenememiş diye düşünür ve testi hazırlayanın kulaklarını çeker
01 Yorumla- +1 yıl
Testi hazırlayanın nE suçu var ya
+1 yılBrehhh melun ben sana kendimi tanıtmadan desti izdivacına talip olduğum için kendimden utanıyorum derdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılÇıkmaz merak etme hürrem kadar tanıyan olmaz sülümanı ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Bazen en iyi bildiğini yanlış yaparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılEcnebiliğine verir heralde Arapçayı iyi öğrenemedi diye bağışlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm iyi
Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Cevap kağıdını yırtardı
01 Yorumla- +1 yıl
Abbboooovvvv
+1 yılMahi evranı geri çağırır
010 Yorumla- +1 yıl
Niye ya Allah Allah bak 10 tane doğrusu var kadınım
- +1 yıl
Saftirik Mahi Evranın 18 doğrusu var.
- +1 yıl
Yapma be