Zor bir meslek hele ülkemiz şu durumdayken çok daha zor ama normal vatandaşın başına da gelebiliyor artık herşey zaten önemli olan zorluklara rağmen sevmek değil mi vatanını milletini koruyan biriyle evlenmek için en az onun kadar vatan sevgisi olmalı ki içinde zorluklar katlanabilir olsun.
Onun psikolojik durumu ile her polisi aynı tutma benimde polis sevdiğim oldu ama onlarda dikkat edilmesi gereken tek önemli şey gerçek yalan olmaz her daim gözleri açık tek gözü açık uyurlar uyanıklar yalana dola tahammülleri asla yoktur naza hiiç
Zor ama cok sempatikler ya da zaaflarimiz var surekli sehit verdigimiz icin🙁 Evlenmem diyemem. Meslek arayisim yok acikcasi. Istedigim karakterde biri olsun, gonlu bende olsun, ekmegini helalinden kazansin yeter.
Evlenmem. Bir polis kızı olarak söylüyorum bunu. Tayin işleri çok sıkıntılı ve polislerin psikolojileri bozuluyor mesleğe bağlı olarak. Psikolojisi bozuk bir insanla da bir ömür geçmez.
Bir polis memuru olarak yorum yapıyorum. Polisle evli olmak zordur. Ek görevi il dışı görevi VS. Zaten seven insanla birlikte olabilirsin sevmeyenle zor. Seven polis çok güzel sever bu da dipnot. :)
Neden olmasın ki ben de polis memuruyum ve benim de hayatımda birisi var. Gerçi hayatımdaki kişinin babası da polis ama olsun. Birbirimizi sevdikten sonra mesleğimizin ne önemi var?
En İyi Cevaplar