Misafirlikte yemek yerken evin kızı masanın altından bacağınıza dokunmaya başlasa, ne yapardınız?
Cevabın nedir?
+1 yılrahatsız olurum, kızı rezil etmem ama elinin tutup hafif sıkmam yapmaması gerektiğini göstermeye yeter heralde.
517 Yorumla
Soran+1 yılNiye o kadar rahatsız olursun peki 🙃
- +1 yıl
sofrasında yemek yediğim adama yapılacak hareket değil çünki, yok bacağımı elleyecek yok bilmem neremi tutacak falan olmaz ayıptır kızı geçtim bana yakışmaz.
Soran+1 yılHoş
Soran+1 yılPeki sen elini sıkınca o da bir tarafını sıksa birden 😄
- +1 yıl
sükunetimi korurum, o evdeyken o kızın iffeti babasından sorulur ama daha sonra o kızı ev dışında yakalarım ben
Soran+1 yılDöver misin bu nasıl söyleyiş 😄
- +1 yıl
ne münasebet kadın dövülmez ama sert bir dille uyarırım yaptığının yanlış olduğunu anlatırım.
Soran+1 yılBen zaten kimseyi elleyip mıncıklamazdım ama yapsaydım ve sen de bana böyle bir tepki verseydin aşık olurdum. Bence en doğru en güzel cevap buydu.
- +1 yıl
@birtutamdalga Helal olsun, böyle insanların varlığına şahit olmak çok güzel gerçekten. 👍👏
- +1 yıl
Teşekkürler, adam olanın yapacağı hareket budur aslında.
- +1 yıl
@Misanthrope84642 saolun Teşekkürler fakat adamlığın icabını yapmaktır bu.
- +1 yıl
@birtutamdalga. Fazlasıyla adamsın. 👍👏
- +1 yıl
@Misanthrope84642 çok teşekkür ederim genç kardeşim ama inan henüz bir hayrını göremedim
- +1 yıl
@birtutamdalga Zamanı gelince görürsün elbet. Vardır bir hayır.
- +1 yıl
@Misanthrope84642 inşallah genç kardeşim
- +1 yıl
@birtutamdalga İnşallah. Hayırlı günler.😊✋
- +1 yıl
@Misanthrope84642 sanada hayırlı günler kardeş.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki olurum, tepki vermem, ama bir daha yemeğe çağırmam
110 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
doğru bir davranış gelmiyor, bir kadının dişilğini kullanarak erkeği etkilemesi bana göre hoş değil
Soran+1 yılTatlı bakış açısı, peki neden
- +1 yıl
bir erkek için güzel bir izlenim bırakmaz, her gelen insana karşı aynı şeyi mi yapıyor acaba diye düşünür, basit gösterir kadını.. bir kadının erkeği arzulamsı doğal ama bunun yeri misafirlliğe gelen erkeği masanın altında fantazi gösterek olmamalı
Soran+1 yılSadece bacağına dokunacak yahu fantazi sayılmaz : )
- +1 yıl
erkek bunu kadının gösterdiği gibi algılamaz ama. . kadının erkeğe olan teması erkeğin kadına olanından çok farklıdır, aslında fantazi demek olmazda, ortaya çıkan görüntü sadece erkeği hem korkutur hemde olumsuz bir bakış açısı ortaya koyar demek daha dogru olur
Soran+1 yılAnladım mantıklı bence de, yine de merak ettim acaba nasıl sonuçlar doğurur, nasıl etki eder diye 🙃
- +1 yıl
😊😊bazen basit gibi görünen şeylerde, birazda mantık ve sağlıklı bakış açısı aramak gerek sadece
Soran+1 yılBasit de değil zaten, demin öyleymiş gibi yaptım ama.. değil 🙃
- +1 yıl
anladım :)
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siz evde kedi mi besliyorsunuz masanın altında birşey var bacağıma dokundu der kızı rezil ederdim 😂😂😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz 😄
Soran+1 yılNiye kızı ele veriyorsun 😄
Soran+1 yılSapık 😄
Soran+1 yılPis seni 😄 Rezil mi etcen kızı insafsız
elimdeki bıçağı ona çevirip kibarca ''hemcinslerime ilgi duymuyorum'' derim
24 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah 😄 Ya sen ne tatlı bir şeysin 😄
Soran+1 yılBıçağı görebiliyorum 😄
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
43Cevap
kazayla oldugunu düşünürüm.
lakin ona baktıgımda bana gülüyorsa kasten yaptıgını anlarım. sanırım bana iş oluyor diye düşünürüm20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılHemcinsim olarak fazla takilmam ama erkek olsam kalkar yani :d
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahha 😄
Aile & Toplum konusunda 19,7b cevap paylaştı. Odana gidelimmi? Diye sorarim
Hem sohbet etmis oluruz derim ahshs17 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kişi varken nasıl diyeceksin, gidip de nasıl harekete geçeceksin 😄
Soran+1 yılVaov akıllıca 😄 Peki sonra?
Soran+1 yılSen bilirsin 😄
Soran+1 yıl😚😚
+1 yıllokmalari bogazimiza mi dizcen derim. bir kaç gün sonra müsait olduğun da köşeye çekilir iz
12 Yorumla
Soran+1 yılSofrada o kadar kişi varken nasıl diyeceksin?
- +1 yıl
şaka yaparcasina derim de zaten o arzulamak demek daha sonra gider ihtiyaç gideririz
elini alirim benimkinin ustune koyarim biraz da orayi oksasin
19 Yorumla
Soran+1 yılOraya doğru gidiyor zaten sonra okşadıkça okşuyor, dayanabilir misin?
Soran+1 yılMasada boşalırken düz durabilecek misin?
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻👍🏻
Soran+1 yılBen hep böyleyim, normal halim
Soran+1 yılYoo sadece azgınım, mast yapmıyorum
Soran+1 yılUzun hikaye
+1 yılKız çirkin veya şişmansa rahatsız olurum değilse olmam hatta memnun olurum
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvin kızı azmışmı noolmuş kıza lokmalar boğazıma dizilirdi yani
1120 Yorumla
Soran+1 yılSeni görünce azmış demek ki
Cevap sahibi+1 yılYok ya bende azılcak tip yok o zaten azgındır bulduğuna yapışıyodur benlik bişi değildir yani
Soran+1 yılBelli olmaz herkesin bir beğeneni var 🤗
Cevap sahibi+1 yılVerecekmi yani kız noolcak
Soran+1 yılÖküz 😄
Cevap sahibi+1 yılBak işte öküzüm ben beni beğenmez en son söylücemi ilk söylerim yani😂😂😂
Soran+1 yılBeğenirler yahu cidden herkesin bir beğeneni var hem de herkesin aşığı da var ben buna gönülden inanan biriyim 🤗 Herkesi olduğu gibi seven biri var, o yüzden nasıl göründüğün önemli değil.
Cevap sahibi+1 yılSenin beğendiğin biri varmı?
Soran+1 yılNiye ki?
Cevap sahibi+1 yılSordum sadece
Soran+1 yılYok ama insan sevdikten sonra kusurunu da aşkla sever bu da sadece benim için geçerli değil. İnsanlar aşık olur ve hiçbirimizin aşık olduğu kişi dünyanın en mükemmeli değil ama biz sevince öyle geliyor. Sevince bir daha en mükemmeli aramıyorsun, sevdiğin en mükemmel oluyor. Takma yani.
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerin çok güzel seni tanımak isterim
Soran+1 yılboşver pek tanınacak biri değilim
Cevap sahibi+1 yılİstersen ona ben karar verim bu soruyu kendin için mi sordun
Soran+1 yılYok yahu kimseyi ellemem ben 😄 Sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılniye ellemiyon
Soran+1 yılElalemin adamını niye elleyeyim ya 😄
Cevap sahibi+1 yılNebileyim ben yazmışsın işte bellki vardır yani😂😂
Soran+1 yılYok yok 😄
Cevap sahibi+1 yılAnladım kız tamam ilişkin var mı şu an
Soran+1 yılYok olsun da istemiyorum zaten, belki de ondan sapığım böyle 😄
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacını mastlamı gideriyon😊
Soran+1 yılHayır mast yapmıyorum artık ama yaparken de böyleydim mastla ilgisiz
Cevap sahibi+1 yılNeden ilgisizsin
Soran+1 yılYo yani sapık olmam mast yapmamamla alakalı değil anlamında yazdım neden mast yapmadığımı soruyorsan da uzun hikaye o yüzden boşver
Cevap sahibi+1 yılDinleyebilirim vaktim çok
Soran+1 yılMasturbasyon beyindeki dopamin reseptörlerine yani mutluluk hormonu olan dopamini algılamaya yarayan hücrelere zarar veriyor. Sigara, masturbasyon, müzik gibi çabasız mutluluk veren şeyler beyine bir anda çok yüksek dozda dopamin gönderiyor, dopamini algılamaya, mutluluğu hissetmeye yarayan reseptörler de "nasıl olsa dopamin, mutluluk bol" diye azalmaya başlıyor ve bir süre sonra normalde mutluluk veren şeylerden zevk alamıyor ve tekrar mutlu olabilmek için çok yüksek doza ihtiyaç duyduğunuzdan tekrar masturbasyon yapıyorsunuz ve r süre sonra bağımlılık oluyor. Bir süre sonra masturbasyondan başka şey mutlu etmez oluyor ve hayatın tadını alamaz oluyorsunuz. Halbuki sabretseniz en fazla 15 günde testisler dolar ve rüyalanırsınız. Zararı sadece bununla da kalmıyor masturbasyon kişinin çekiciliğini bile azaltıyor. Masturbasyon yaparken yükselen testosteron yani erkeklik hormonu boşalınca dışarı atılır oysa vücutta birikmesine izin verirsen, karşı cinse çok daha çekici ve erkeksi gelirsin.
Cevap sahibi+1 yılAnam beynim yandı kız bu ne böyle ya😂😂😂 cızlattın ya beni
Soran+1 yılBirikmesine izin verdiğin testosteron kadar erkeksi olursun, kokundan hareketlerine kadar herşeyin değişir. Buna avrupada masturbasyonun zararları sebebiyle bırakmaya karar veren NOFAP topluluğu girl attraction adını vermişler hatta :):) ayrıca beynine faydalı olan tüm hormonlar da boşaltımla dışarı atılıyor magnezyum gibi... erken boşalma da cabası... kısacası Allah hiçbir şeyi boşuna yasaklamaz 😄😊
Cevap sahibi+1 yılTamam ben bunları deneyeceğim kadında da aynımı bu durum
Soran+1 yılEvet ama seks bu zararları vermiyor ya da spor. İlk zamanlar çok zorlanacaksın 1 hafta dayanmak bile zor oluyor ama sonrasında gittikçe kolaylaşıyor. Sen bırakmaya niyetlen ama bırakamazsan da sorun etme o bıraktığın sürede bile beyine ve diğer herşeyine büyük faydası oluyor. 6 ayda beyin eski dinç hâline hemen hemen dönmüş oluyor bir daha da ihtiyaç duymuyorsun zaten. Testislerin bile alışır bir süre sonra. Bu dediklerimi bir kenara kopyala yapıştır azınca hepsini unutuyorsun çünkü 😄
Soran+1 yılYani sürekli tutmaya devam et bırakma
Cevap sahibi+1 yılKopyaladım zaten 😊😊 ama aktif bir cinsel hayatım var zaten mast yapmıyorum çok zor durumda kalmadıkça yapmıyorum
Soran+1 yılPis 😄 Peki madem
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dedin ya😳😊
Soran+1 yılDüzinli seks hiyitim vır binim 👹
Evlilik öncesi seks anlamsız, lüzumsuz ve rezilce geliyor açıkcası 😄 Kimse bana bu absürtlüğü savunmasın
Cevap sahibi+1 yılEvlilik öncesi değilki ya ben zaten evliyim yani o yüzden düzenli seks hayatım var😉😉
Soran+1 yılO zaman niye tanışalım diyorsun öküz
Cevap sahibi+1 yılYaaa kötü bir niyetle demedim tani tanışıp konuşmak sen ne anladın bundan
Soran+1 yılBırak bırak.. istersen en iyi niyetle yaz yine olmaz evlisin sen
Cevap sahibi+1 yılNormal arkadasın yok mu konuşup sohbet ettiğin dertleştiğin nebilim güncel konular aşk hayatın cinsellik üzerine konuştuğun msjlaştığın
Cevap sahibi+1 yılBenim var bu siteddn iki üç kişi konuşuyoruz muhabbet ediyoruz birbirimizden hiçbi beklentimiz yok sadece msjda yazışma yani
Soran+1 yılErkekle kız arkadaş olur mu yaa.. hele ki evliyse 😄 Eşin konuşsun bakalım bir erkekle cinsel hayatını... olur mu öyle hiç 😄
Cevap sahibi+1 yılOlur niye olmasın sadece konuşma bundan ne çıkarki senin merak ettiğin şeyler olmuyomu
Soran+1 yılSaçmalama büyük konuşmayayım ama eşimi sarmalar saklarım o sadece benim olur, dişi kedi bile almam eve. Şaka yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok canim okadarda değil ya
Soran+1 yılBırak bırak insan eşini milletle konuşturur mu ya? Bana özel o bir kere.. sen de eşine özelsin işte daha ne istiyorsun git onunla konuş mis gibi 😄
Cevap sahibi+1 yılBenim senle eşimi konuşcağımı nerden çıkarttın şimdi onu anlamadım
Soran+1 yılBenle eşini konuşacaksın demedim ki eşinin bir başkasıyla konuşmasına müsade etmene şaşarım dedim. Benim bir kız arkadaşım eşimle fazla güleç konuşsa bu beni ve birçok insanı daha rahatsız eder. Bu böyleyken bir de özel sohbet mi edecekler. Yok artık.. neyse o sensin, ben de ben.
Cevap sahibi+1 yılOkumadın galiba eşim net otramını bilmiyo ve girmiyo facesi bile yok
Soran+1 yılSenin niye var onu diyorum işte
Cevap sahibi+1 yılNebilim var işte
Cevap sahibi+1 yılDemekki bir sorunum var fazlasını karıştırma işte
Soran+1 yılNe tatlı sadık bir eşin varmış işte 😄😊 niye kullanıyorsun ki heyecan mı arıyorsun? Nasıl olsa gizlisin açık ve kendine karşı dürüst ol sonra biraz düşün ve söyle 🤗 Merak ettim çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet çok düzgün sadık mutsuzum çünkü sadece sadık sen evli olsan kocanla nekadar sıklıkla ilişkiye girersin ya da onu mutlu etmek için neler yaparsın
Soran+1 yılAnladım evet hak verdim pek mutlu değilsin bu konuda memnuniyetsizsin galiba 🤔 Bu durumda ikinize de zararlı o zaman çözüm bulmak lazım nasıl düzeltebiliriz ki?
Cevap sahibi+1 yılDüzelmez ki
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılBoş ver düzelmediği için burda takılıyorum işte
Soran+1 yılAnladım, peki ben diyelim ki senin sevdiğin bir tanıdığınım, evleneceğim ve senden tavsiye almaya geldim, bana ne önerirsin? Yani bir kadın eşini mutlu etmek için neler yapmalı.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik çok önemli yatak iyi değilse hiçbişey iyi gitmez
Soran+1 yılKadın yatakta nasıl iyi olur?
Cevap sahibi+1 yılYatakta sadece iyi olması yetmez kocası istediği zaman istekli olmalı ilişkiyi bir görev olmaktan çok zevke dönüştürmeli
Soran+1 yılHeemmm anladıım evet bu hem erkek hem de kadında olması gereken bir şey.
Kadında: istek, sevgi ve cilve
Erkekte: istek, sevgi ve romantizm
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kocan istediği zaman seks olmalı baş bel sır herangi biyerin ağrımamalı Seksi bazan sen bazan o başlatmalı ikinci postayı istediğinde bidahamı yapcan😳 Diye gözlerini açmamalı
Soran+1 yılYaa aynen 2. Olmadan olur mu.. işte bu yüzden islamda çok eşlilik var ama kadınlar bunu anlayamaz.
Cevap sahibi+1 yılEvet hatta biraz dinlendikten sonra kadın üçüncüyü isteyip tam boşaltmalı ki erkeğin bütün hızını almalı ki dışa gözü kaymamalı
Soran+1 yılAynen öyle, pırlanta gibi adamsın 😄 2. Yi her erkek istemez bence iyisin yani, eşine azdırıcı damla al ve her sabah kan yapsın bahanesiyle pekmez yedir bence 😄
Cevap sahibi+1 yılYokbe ne yaparsan yap içinde olcak öyle şeylerle beni arzulucaksa istemem bir posta yapıyom ikinci zar zor hiç sevişme yok ben domalim sen yap inan ikinciyi boşalıyom yine bile inmiyo ama karşımdaki koşa koşa banyoya gidiyo ertesi akşam bidaha istiyom dün yaptıkya bidahamı yapcan deyip hevesimi kaçırıyo
Soran+1 yılYa hormon eksikliği var eşinde istese yine onun fazlalığından isteyecek zaten damla da bunu sağlıyor. Bence dene gitsin, ön sevişmeleri de uzat bu sefer süper sevişin 😄
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmem 45 dk sürüyo
Cevap sahibi+1 yılSevişme falan süper oluyo ama 1 kere o boşalıyo bikere ben o bidaha istemiyo. Hem o damlalar bir işe yaramıyomuş yalan yani araştırdım ben
Soran+1 yılOha 😍 İkinci eşin olabilirim 😅
Soran+1 yılHayır damlalar işe yarıyor, pekmez bizzat bende etkili bir kere 😄
Cevap sahibi+1 yılHarbimi diyosun sende dayanamazsın bana
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuzum ben
Soran+1 yılŞaka bir yana hem eşin kabul etmez muhtemelen hem ben de ilk eşin olmak isterdim ve eşinden korkuyorum 😄Hem de şu an 18 yaşındayım ama seve seve evlenirdim yani 😄 harika bir şey bu istek, bu ön sevişme süresi falan.. 😍
Cevap sahibi+1 yılAslında ön sevişmeyi dahada uzatabilirim ama eşim hadı ya öf puf diyo bana kalsa ilk önsevişmeyle hiç sokmadan boşaltırım ama hadi olsun bitsine geliyo iş
Soran+1 yılYa eğer şu an abartmıyorsan eşin çok şanslı
Cevap sahibi+1 yılYok ya niye abartimki olan bişi bu bazan hiç içine girmeden boşaltığım oluyo
Soran+1 yılBen de hadi gir içime derdim ama dayanamamaktan valla 45 dakika ne ya 😍 Bence eşin zevke geldiği için diyor
Cevap sahibi+1 yılEsas zevki orda ama vucudunu öperken yalarkenki kıvranmasında hele de sona doğru oral yapmaya başladımı bak ozaman zevke
Soran+1 yılYa bana anlatma ölüyorum burada 😄 2. Eşi eğer ikisine de maddi manevi herşeyi eşit sağlayacaksan al bence 😄
Soran+1 yıl1. nin rızası yoksa üzme ama 😞
Cevap sahibi+1 yılO konuda madiyatta sorun olmaz ama cinsellikte haksızlık yapasım sen daha istekli olursan hep senle olurum
Soran+1 yılCinsellik başka mefhum hangisi istiyorsa onunla yatacaksın tabi... de.. öyle yani bence bul bir 2.
Cevap sahibi+1 yılmesaj çekermisin gizliden çıksam burda yazılanlar görünüyo
Soran+1 yılBen eşi olan biriyle konuşmam ama yanlış anlama seninle bir ilgisi yok sadece ne ben evlenebilecek yaştayım ne de senin 2.'yi alacak şartlara manevi olarak sahip olduğunu düşünmüyorum bu devirde bunu kabul edecek eş yok. O yüzden sanal seks ya da aranızı bozmak gibi bir şeye sebebiyet vermek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok be ne alakası var zaten 4 gecedir yanlızım ev bomboş ne aramız bozulcak
Soran+1 yılYani eşinden soğumana ya da aranıza girmeye yol açmak istemem. Şartlar farketmiyor evli biriyle konuşmayı bırak evli olmayan biriyle bile konuşmam zor yani 😄 O yüzden boşver..
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bilirsin sohbette ederiz sadece cinsellik değil yani
Soran+1 yılBaşka biriyle et ❤️
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılOlmaz çünkü ama anlaşamıyorsanız bu konuda burada bulunman daha tehlikeli ve günah. Böyle bir durumda boşanmanız en doğrusu bana kalırsa, çocuğun mu var ki?
Cevap sahibi+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sorunu beğenicem orda ismim gözükcek sana😍😉
Soran+1 yılYa sanane benden 😄 Sana varamam çapkın şey 😄 Şaka yapıyorum... ama cidden boşver yani.
Cevap sahibi+1 yılYok kız anlamıyomusun içim ısındı sana az konuşalım
Soran+1 yılIsınmasın işte bana ne ısınıyor 😄 Eşine ısınsın sadece. Konuşmam ben o yüzden konuşacaksan bir başkasını bul ama sana tavsiyem 2. Eşe imkansız gözüyle bakma peygamber eşine bile kuma gelmiş, biz kimiz de kuma istemiyoruz? Eşin bu konuda tatmin edemiyorsa kuma da istemiyorsa ayrıl böyle çok daha fazla günaha giriyorsun. Sonra çocuğun olur eşin iyice isteksizleşirse pişman olursun.
Cevap sahibi+1 yılNerelisin sen söylermisin
Soran+1 yılGiresun, Erzincan, Trakya karışık neden soruyorsun ya görünüşümü falan mı merak ediyorsun yoksa nerede yaşadığımı mı? Ne yapacaksın hem, seni ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılMemleketine gelip kaçırcam seni gizli üye😀😀 sorucam 18 yaşında bir kız var nerden bulum onu diye sorcam
Cevap sahibi+1 yılBelki bulurum seni ne malum😂😂
Soran+1 yılYa güldürme 😄
Cevap sahibi+1 yılİşte sana da komik geliyo hadi söyle gelip kaçırim seni😍😘😘
Soran+1 yıl😄 İstanbul'dayım bulamazsın beni 😛
Cevap sahibi+1 yılAnam çok kalabalık ya nerden bulucam aslen nerelisin ben en iyisi ordan başlıyim
Soran+1 yılTen rengimi falan mı merak ediyorsun ne bu memleket merakı ya... Ben söyleyeyim bu yanlış yöntem, tipini merak ettiğiniz kıza memleket sormayın boşuna. Benim babam Erzincan'lı ama kimse Erzincan'lı olduğuma inanmıyor. Annem Giresunlu ama annane tarafı trakya onun da gerisi bulgar göçmeni, babanne tarafı çerkes göçmeni falan vs 😄 Ne oldu şimdi öğrendinde?
Cevap sahibi+1 yılTen rengin boyun kilın hepsini merak ediyorum yani
Soran+1 yılSeni ilgilendirmiyor işte
Cevap sahibi+1 yılYapma ya
Cevap sahibi+1 yılSeni bekliyorum
Soran+1 yılBoşuna bekleme eğer yanlış izlenim verdiysem de kusuruma bakma ama evli birine yaklaşmam bile.
Cevap sahibi+1 yılTamam ya sen nası istersen😩
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yorumlarına cvplarına baktım sen baya istekli azgın bir kızsın yani niye uzak duruyosun kapalı olmandan dolayımı
Soran+1 yılHem öyle, hem de açık da olsaydım eşimden başkasıyla ilişki yaşamaz, evli birine yaklaşmazdım.
Cevap sahibi+1 yılYa öyle konuşuyosunki sanki aynı evdeyizde seni yatağa çağırıyorum yaw
Soran+1 yılNe alakası var? Kadınla erkekten arkadaş olmaz o yüzden masumane sohbet imkansız. Mümkün olsa bile gerek yok, git eşinle konuş, Ahmet'le, Mehmet'le konuş...
Cevap sahibi+1 yılSenle konuşalım işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ayagimla bacak arasını okşar bas parmağı ile sulandiririm onu :)
135 Yorumla
Soran+1 yılMasanın altından mümkün olmaz ama o anda ne yaparsın 😇
Cevap sahibi+1 yılMmmm fermuari acarım :) salarım kobrayı :) çok kötüsün yaaa
Soran+1 yılMasadakiler farketmeden nasıl açacaksın? Yapabilecek misin..
Cevap sahibi+1 yılMasa örtüsünü kapatırım Üzerine kanka
Soran+1 yılYo fermuarı açarkenki el hareketlerini falan biraz zor ama becerirsen diyelim ki kız ona doğru elini yavaşça ilerletti sonra da yavaş yavaş dokunmaya başladı?
Cevap sahibi+1 yılMasa sallanır kanka kesin :) sorunu beğeneyim yaz bana bakim sen koray ismim
Soran+1 yılNeden sallanırmış onu söyle sen ☺️
Cevap sahibi+1 yılYani dayanamazsın kanka boşalırım öyle dümdüz duramam herkes anlar masada :)
Soran+1 yılAma israf edemezsin onları yalayıp yutmak istiyor o
Cevap sahibi+1 yılValla onları yalayıp yutmak isteyecek bayan yok kanka kusura bakma simdi , öyle birisi yok , oral yapmasıni seven bayan yok ki
Soran+1 yılBen çok isterdim
Cevap sahibi+1 yılİnanmıyorum :) kanka bu soru kaldırılır bak simdi cinsel konuya girdi yaz sen bana eniyisi :)
Soran+1 yılİster inan ister inanma 😇
Cevap sahibi+1 yılBende kaç defa ağzıma bosalttim oturttum üzerime yaladım ağzıma boşalttim ama vajina suyu ile meni bir değil :)
Soran+1 yılFarketmez neye benzediği, erkeğinin menisini içiyorsun 😍 Bence harika bir şey. O meninin doygunluk hissi vermesi de harika, o sırada birbirinize bakmak da harika, erkeğin hakimiyetini hissetmek de çok hoş vs. vs.
Cevap sahibi+1 yılİste benim kadınım :)😇😇😇😇😇💑💑💑
Cevap sahibi+1 yılEvlenebiliris biz ikimiz bende de acayip fantaziler var :)
Soran+1 yılBence seven de var bolca
Soran+1 yılAhahah 😄 Ben miniğim biraz
Cevap sahibi+1 yılMinik derken
Soran+1 yıl18'im daha evlenemeyiz diye espri yapacaktım ama sadece ben güldüm.. neyse 😄
Cevap sahibi+1 yılAhahah bende 23 :)
Soran+1 yılEvlenmem ben senle hıh 😌
Cevap sahibi+1 yılFantasileri duyunca öyle demezsin ama canım ;)
Soran+1 yılBen bakir bir erkek bulacağım 😄😊
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bulursun kanka :)
Soran+1 yılİnşallah 🤗
Cevap sahibi+1 yılBulursun merak. etme ama tecrübe deneyim bilgi istersen yardımcı olabilirim
Soran+1 yılİstemem istemem 😌
Cevap sahibi+1 yılAhahaha neden yamyam miyim ben :)
Soran+1 yılBen sevdiğim kişiye özel olmak sevdiğim kişinin de bana özel olmasını isterim ister klişe bul ister saçma 🤗 Herkese herşeyi verirsen en özel insana verecek özel bir şeyin kalmaz.. hem hangi erkek veya kadın eşinin onu başkalarıyla cinsel konularda kıyaslama ihtimalini kabul edebilir ki? Ya da aklına o sırada eskilerin gelmeyeceğinin garantisini kim verir? Seks sırasında olmasa bile arada sırada mutlaka gelir insanın aklına ve büyük konuşmayayım ama ben sevdiğim adamın başkasını düşünmesini hatta aklından bir saniyeliğine birini geçirmesine bile dayanamam yani. Bence kimse dayanmamalı.. Pis seks yapmış insanlar 😄
Cevap sahibi+1 yılO zaman onu mutlu etmelisin ki düşünmesin ;) onu mutlu etmek içinde erkekler me ister onu iyi bilmelisin , hele akrep burcu ise vay haline ;)
Soran+1 yılAkrep, başak, yay bunlar fasa fiso ve çok genel yorumlar ben astrolojiyle gayet derin ilgilenen bir insanım ve 12 burçtan oluşan uyduruk bir şey değil kesinlikle 😄 Herneyse zor yani bunu kabul etmek ya.. Kimse dokunamaz benim kocama 😄 Geçmişte bile dokunamazlar 😄
Cevap sahibi+1 yılAkrep erkekleri fark li ve akrep erkeğinden yine bir akrep kadın anlar yoksa evlenirsen bile aldatır seni benden demesi :) neyse iyi günler sana
Soran+1 yılBen doğum haritası hesaplayıp açıları yorumluyorum, neyin ne olduğundan haberim var 😄 Kimsenin sadece akrep veya bir başka burç olması yetmez sevgili akrep beyi 😊 Örneğin ben başak burcuyum genel yorumlarda isteksiz diye geçer; fakat hâlimi kimse bilmez 😄 Benden azgın kız yoktur... işte bu da haritamın geri kalanıyla ilgili 🤗 Sana da iyi günler.
+1 yılkimseye hissettirmeden evin en kutu yeri neresi diye düşünürüm o kadar olduktan sonra sonunda kesin birşey olacaktır diye ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah misafirliğe sortla gitmek gibi bir hata yapmamisimdir
178 Yorumla
Soran+1 yılYa güldürdün 😄
Cevap sahibi+1 yılBu misafir kızından korkulur
Soran+1 yıl😄😊
Cevap sahibi+1 yılFena animda yakaladin beni. Ben böyle bir adam degilim
Soran+1 yılBen de böyle bir kız değilim zaten yani em azından çaktırmıyorum 😄😊
Cevap sahibi+1 yılBenim dış gorunusum de çok efendi ama içimde kopan firtinalardan kimsenin haberi yok 😅
Soran+1 yılBen tesettürlüyüm 😄
Cevap sahibi+1 yılOlabilirsin ya sizin hormonlariniz yok mu sanki 😀 o ağır duruşun, uslu kız profilin kocanla aynı eve girince eser kalmicak
Soran+1 yılTabii ki bizim de var sadece demin senin de dediğin gibi normalde kimse beklemez 😄 Hatta gerçek halimi hayal bile edebileceklerini sanmıyorum 😄 Evlenince eşim şoka uğrayacak galiba 😄
Cevap sahibi+1 yılE yani kocandan gerçek halini de saklama bir zahmet 😂 onunla yaamayacaksin da kiminle yasiyacaksin
Soran+1 yılYok yahu niye saklayayım zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılDışarda nasıl bir profilin var
Soran+1 yılKimseye bakmam bile normalde 😄 Soğuk duruyorum baya
Cevap sahibi+1 yılKendimi gordum su an sende😂😂
Soran+1 yılBöyle erkeklerin olduğunu bilmek de güzel 😄
Cevap sahibi+1 yılYere bakandan korkacaksin asıl 😂
Soran+1 yılYa güldürme 😂 Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılGülmeyi seviyorsun ben guldurmuyorum 😂
Soran+1 yılBence biz cinselliği bastıran insanlar olduğumuz için böyleyiz 😄 Ve hayır sen güldürüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBayağı bastiriyoruz öyle böyle değil kaç yorum oldu birbirimize yurumedik 😂 peki daha fazla mütevazı olamiyacam komik olabilirim birazcık 😅
Soran+1 yılBoşver iyiyiz böyle 😄
Cevap sahibi+1 yılBen de halimden memnunum 😀 sorundaki hinzirligi okumasaydim daha iyi diğer erkeklerle bir ilişkiye girmedigin kalmamış😂
Soran+1 yılAhahahahah 😄 Ne bileyim böyle yapmak hoşuma gidiyor 😄
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapmak derken onu bir açalım 😂
Soran+1 yılYani şımarmak falan işte vs 😂
Cevap sahibi+1 yılOnun adı şımarmak değil canım kandırmayalim hiç birbirimizi bu hafif kalır 😅
Soran+1 yılİçimde bir kaşar var galiba
Cevap sahibi+1 yılO da ağır kaçar senin ortan yok mu
Soran+1 yılSence var mı 😄 Ne denir peki buna?
Cevap sahibi+1 yılErkekleri azdirmayi seviyorsun denir. Sorun bile buram buram teşhircilik kokuyor😂
Soran+1 yılEvet 😄 Malesef
Cevap sahibi+1 yılTut kendini Sadece sevgiline karşı şal koyver gitsin 😂
Soran+1 yılTutuyorum zaten ya 😄
Cevap sahibi+1 yılBu tutmuş halinmi 😅
Soran+1 yılEvlenmem lazım 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin mi benim mi bugün benim için çok zordu 😂
Soran+1 yılNiye başına zor bir durum mu geldi 😄
Cevap sahibi+1 yılBaşıma sen geldin 😂
Soran+1 yılSana bir şey yapmadım hakkımı yiyorsun 😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ya sabahtan istekli uyandım cisimi yaptım hala geçmedi. Geçmediğine Gore durum ciddi😂bunun üstüne de senin sorun geldi 😅
Soran+1 yılSana karşı terbiyesizleşesim gelmiyor ama nedense 😄
Cevap sahibi+1 yılSevinmeliyim uzulmelimiyim. 😂
Soran+1 yılSevin 😄
Cevap sahibi+1 yılSen niye gizlisin 😀
Soran+1 yılBu soru için gizlenmem gayet doğal bence 😄
Cevap sahibi+1 yılBana karşı gizlenmene gerek yok çünkü o tur bisey konuşmadık 😀
Soran+1 yılO zaman gizliliğini kaldırman gerek 😄
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir soruda gizliden cikamam 😂 ama sorunu begeniyim mesaj at?
Soran+1 yıl1 xperim mesaj atamam elimden sadece takip etmek gelir 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam ben atiyim sen takip et 😀 beğendim sorunu simdi
Soran+1 yılDuuur tanıyorum ben seni 😄 Ne kadar bozuk varsa sulanıyorsun sen bir kere.. terbiyesiz seni 😄
Cevap sahibi+1 yılNe demek bu sen bozuk musun 😂
Soran+1 yılSoruları kastettim pislik 😄
Cevap sahibi+1 yılHep aynı kişiye sulanmisim demek ki😂
Soran+1 yılHayır 😄 Benim dışımdakilere de çok tuhaf yorumların olmuştu, şu an hatırlamıyorum ama "kim bu salak ya" diyip kaç kere girmiştim profiline 😄 Sonra nicknameini melodili bir şekilde söyleyerek tekrar sorulara geri dönüyordum 😄
Cevap sahibi+1 yıl😂Çok tuhaf yorumların derken
Soran+1 yılHatırlamıyorum 😂 ama sevmediğimi hatırlıyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil soruları Genelde tiye alırım çünkü çoğu soru troll amaçlı sulanmak denmez buna 😀
Soran+1 yılHadi oradan ya tiye almanı kastetmiyorum 😄 Allah'ım niye gıcık olmuştum ya bir hatırlayabilsem 😄
Cevap sahibi+1 yılKesin laf sokmusumdur 😇
Soran+1 yılYok öyle bir şey de değildi, şu üçünden biriydi:
•Sapıktın, birilerine yavşadın,
•Benim, "Eşinizin diş fırçasını kullanır mıydınız?" ya da "Eşinizin sakızından iğrenir miydiniz?" Sorularıma olumsuz cevap verdin,
•Ya da "ben çapkınımdır" veya "eşimi aldatırdım" ayaklarında biriysen..
Bu üçünden biri veya birkaçıysa sen iğrenç birisin demektir 😄
Cevap sahibi+1 yılDis Fırçasi kişisel bir bakım ürünü kullanmam karım da kullanmasin bu konuda fikrim hala aynı. Romantizmle bir alakası yok sağlık daha onemli
Soran+1 yılSus hele yaa sağlıkmış.. götüm 😄 Oral da yapma o zaman 😄 Benim fırçamdan iğrenecek adamın muhteşem penisini ağzıma almazdım açıkcası 😄
Cevap sahibi+1 yılİgrendigimi söylemedim ben öyle şeylerden igrenmem aynı kaşıkla yerim aynı bardağı kullanırım
Soran+1 yılAşık olmamışsın belli ki, aşık olan iki insan arasında "sen", "ben" olmaz biz olur, yok mikroptu, yok sağlıksız, yok gereksiz dersen, kadın da 69, doggy, yalamak gereksiz der 🤗 Önemli olan gerekli olması değil zaten ben sevdiğimle her konuda bir olmak isterim, hasta olsa popocuğunu siler kusmuğunu bile yıkarım sevimli bile gelir hatta. O yüzden bu absürt cevapları verenlerden tiksiniyorum..
Cevap sahibi+1 yılKızım kafan almıyor mu senin madem seviyorsun neden sevdiğin insanı hasta olmasını isteyesin ki. Bu söylediklerin bana iğrenç gelmiyor diyorum. Hoş bile. Sen beni anlamak istemiyorsun gıcık kapmissin bir kere ne desem yine bildiğini okuyacaksın.
Soran+1 yılHasta olmasını istemek ne alaka ya 😄 Hem şu an sen nefret ediyorsun asıl ben sadece cevabına öfkeliydim 😄 Kullanın şu fırçayı ya sinirlendirmeyin 😄
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğimi anlamamakta ısrar ettiğin için kizdim sadece sana 😀 ben kendim onun dişlerini bile fircalarim 😂
Soran+1 yılDiş fırçalamakta ne var ki zaten 😄 Gerçi nerenle fırçaladığına bağlı 😄 Şaka yapıyorum.. tamam tamam affettim, madem öyle seni kara listeden çıkarıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAman lutfettiniz hanımefendi 👊😀
Soran+1 yılAllah Allah 😄 Haspama bak sen, şimdi de şiddet uyguluyor bana yazıklar olsun 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır ben şiddete yatak odası dışında karşıyım 😂
Soran+1 yılNe güzel 😄
Cevap sahibi+1 yılBaşka ne olacigidu 😇
Soran+1 yılPenisle ilgili bir şey soracağım, sebepsiz yere de kalktığı da oluyorsa, kalkmasının istekle bir alakası var mı yok mu 😕
Cevap sahibi+1 yılSen isteğin dışında sulanır misin. Her şey isteğin sayesinde oluyor. Sadece sabahları istemsiz kalkıyor cıs yapınca normale dönüyor eser kalmıyor o heybetinden😂
Soran+1 yılHiç durup dururken kalkmıyor mu ki ortada bir şey yokken? Sabah hariç.
Cevap sahibi+1 yılKalkiyorsa isteklenmisizdir. Neye isteklendigimiz belli olmuyor bu soru gibi mesela😂 siz de nasıl oluyor bu durumlar 😀 bu arada hala takip etmedin
+1 yılOdamıza çıkalım diyecek halim yok bırakırım ellesin yazıktır
10 YorumlaTuvalate gidiyorum bahanesiyle odaya giderkene onu çağrırdım gerisi mağlum :D sjfdjgjfd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç akıllı bir soru yok ya
Niye bacağıma dokunuyo arkadaş yemek getirsin10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle isteğe böyle karşılık bende okşamaya başlarım ☺☺
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyemeğime devam ederim çaktırmam ne yapım dur yapma mı diyim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bu nasıl bir sapıklık
11 Yorumla
Soran+1 yılNaparsın 😁😄
+1 yılÇatalı gözüne saplarım -_-
11 Yorumla
Soran+1 yılYa güldürdün 😄
+1 yılyok ya ne şaşıracam ayağı deymiştir
21 Yorumla
Soran+1 yılAyağı değil eliyle yapıyor ama ayağını da sürtsün hadi madem 😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılOradan alır yürürüm :)
126 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılBir şekilde yalnız kalmaya bakarım sonra masanın altında yaptıkların beni çok heyecanlandirdi sana daha yakın olmak istiyorum der öperim.
Soran+1 yılBence böyle durumlarda söz gereksiz kalıyor, öpmek de biraz fazla hemen atlamak gibi 🙃 Mesela ben böyle yapmış olsam karşımdakinin de başkalarına farkettirmeden böyle küçük yaramazlıklar yapmasını isterdim. Örneğin ben mutfağa giderken kalçalarıma yanlışlıkla dokunmuş gibi deydirmesi vs.
Cevap sahibi+1 yılOnlar masa altından yapılır zaten o ayrı ama sonrasında mutlaka erkek sağlam bir adım atmalı bazen sözler bazen bakışlar heyecan verici olmalı
Soran+1 yılMasanın altından da ilerlediysen yalnız yakaladığında öpülmeli bence boşver sözleri 😄
Cevap sahibi+1 yılKız durma napioyosun derse ne olacak.
Soran+1 yılAsıl konuşursan saçma olur öpersen niye desin ellemiş seni o kadar, bacağının yukarılarına kadar.
Soran+1 yılSen de ellemişsin, e daha ne
Cevap sahibi+1 yılBen belki konuşarak onu daha çok baştan çıkarmak istiyorum :) sıcacık nefesimi teninide hissetsin istiyorum
Soran+1 yılO zaman kulağına seni becereceğim deyip kulağının altından emmen lazım. Yaptığın beni etkiledi diye durum raporu vermene gerek yok 😄 Halinden belli et daha heyecanlı olur ve hoş
Cevap sahibi+1 yılBu her kızın hoşuna gitmez ama kızlar ilişkiye gireene kadar erkeği nazik olsun ister opsun koklasin hissetmek ister sonrasında ise sert ve istekli bir şekilde altında inlemek ve zevkten kivranmak ister.
Soran+1 yılEvet aynen öyle ama bu kız elleyerek zaten rengini belli etmiş oluyor gibi ama bundan da sağlıklı bir ilişki değil sadece tutku heyecan seks doğar o yüzden kızlar böyle hareketler yapmamalı 😄 Sence?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum sana ama işte şöyle bir durum var o anda karşında ki ni çok arzulayip elektrik alirsan ve karşında ki de sana aynı şekilde yaklaşıyor sa i heyecanı yaşayacaksın tabi bakire değilsen :) bu arada kimle birlikte olursan ol yanılmıyorsam eğer korunmayı da ohsm etmemek lazım bu arzular her zaman olmaz ben meselâ hayatımda benzeri bir şeyi sadece bir kere yaşadım.
Soran+1 yılSapığım falan ama bunları sadece evlenince denerim 😄
Cevap sahibi+1 yılSapigim yerine istekliyim daha doğru olur :)
Soran+1 yıl😄😊
Cevap sahibi+1 yılGizli den konuşmak ta pek güzel vb:)
Soran+1 yıl:):)
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğin pozisyon ne merak ettim :) nasıl olsa gizliyiz :)
Soran+1 yılMisyoner tabikii ☺️ ama diğer pozisyonlar da güzel.. kucakta harika, ayakta da güzel, çoğunu seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeni alan yaşadı baya doyurursun erkeğini:)
Soran+1 yılUmarım 😄
Cevap sahibi+1 yılValla o doyuramazsa kafasının etini yersin anladığım kadarıyla :)
Soran+1 yılDoyurur doyurur 😄 Bırakmam yakasını
Cevap sahibi+1 yılZor işler ya :) yani ince eleyip sık dokumak lazım iyice tanımak lazım :)
Soran+1 yılHayırlısı 😄😊
+1 yılyemek bitene kadar ses etmem sonra kuytu köşede sıkıştırırım :D :D
00 Yorumla
+1 yılBende onu ellerim
22 Yorumla
Soran+1 yılSevdim 😄
+1 yılirkilirdim sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılYavaşca yapacak irkilmezsin
- +1 yıl
nolursa olsun ınsan ırkılır yanı
Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. uvvv beybiiii. çok fena :)
10 Yorumla
+1 yılbaşıma geldi..
ama ablaydı bildiğin :/10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende onun bacagini oksardim😊
116 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılO yapio ama😊
Soran+1 yıl😊😊😊 sonra şap şup öper de ama bence
Cevap sahibi+1 yılHerkesin icinde olmaz ama odada opebilir😊
Soran+1 yıl:):)
Cevap sahibi+1 yılNasil bir ev kiziysa bu kiz da😊
Soran+1 yılMisafir çok ateşli çıktı biz ne yapalım 😊
Cevap sahibi+1 yılBeni de o oksayis kiskirtti ama bir hos oldum😊
Soran+1 yıl: ) benim de
Cevap sahibi+1 yılHemcinsim birinin dokunusuna dayanamam😊
Soran+1 yılHemcinsin bir sevgilin oldu mu 😊
Cevap sahibi+1 yılYok olmadi
Soran+1 yılAa benim de ☺️ Senin neden olmadı? Karşı cinsten oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlis okumusum karsi cins anladim, hemcinsim oldu
Cevap sahibi+1 yılKafa gitti iste bir an😊
Soran+1 yılHmm 🙃
+1 yılTekme atarım..
23 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Sapıklığa gelemem..
Soran+1 yılO da güzel 😄
Ne oldu derim direk yüzüne napcam :D
00 Yorumla
+1 yılşöyle napıyon sen hayırdır bakışı atardım
00 Yorumla
+1 yılTovbe dusundugu seye bak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsopayı yer tikim var benim
00 Yorumla Kim olduğuna bağlı
114 Yorumla
Soran+1 yılMisafirlikte bir kız işte, ilk defa görüyorsun
Soran+1 yılGüzel anlayışını bilemem, ne gerekli mesela?
Soran+1 yılDişiden kastın neler mesela
Soran+1 yılBurada yazamayacağın kriter falan yok, burada yazılmayacak kriterler normalde bir bakmayla kızda göremeyeceğin kriterler zaten.
Soran+1 yılYanisi aklına ne geliyorsa yaz
Soran+1 yılBu kıza ne yaparsın tek merak ettiğim bu
Soran+1 yılO sırada yapacakların?
+1 yılGerilirim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnce sofrada sohbet ederken sadece elini koyup sözlerine devam etse? Bence gerilmezsin.
Napıyon a mk bakısı atarım.
10 YorumlaImm napiyorsun derim
13 Yorumla
Soran+1 yılMasadakiler anlar ama 🙊🙈
Soran+1 yıl☺️☺️
17lik aleti cikaririm al oksa derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılgözlerine bakar masa altından bir tane vururdum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahha
15 Yorumla
Soran+1 yılYa sus yapmış işte 😄
Cevap sahibi+1 yılSen mi yaptın
Soran+1 yılYok yapmadım sadece sonuçlarını merak ettim 😄😊
Cevap sahibi+1 yılKendi açımdan düşünürsem misafirliğe gittiğim bir erkek böyle birşey yapsa o an kafasını kırarım
Soran+1 yıl😄😄
evin tek kızıysa hoş görmek lazım 😂
00 Yorumla
+1 yılHissetmem ki
136 Yorumla- +1 yıl
İyice yaklaştırması lazım 😊
Soran+1 yılYaklaştırır o, peki sonra?
- +1 yıl
Tutarım ayaklarını masaj yaparım 😊
Soran+1 yılAyağını hemen tutamazsın öyle, ayakları masanın altında, sana sürtüyor.
- +1 yıl
Ohh sürtsün o zaman 😊🙈
- +1 yıl
Sonra tutarım 😊 ya da kaşığı düşürürüm masanın altına öyle öperim 😊
Soran+1 yılVaov bu iyiymiş
- +1 yıl
Kokusunu içime çekerim 😊
Soran+1 yılDudaklarına parmaklarını sürtse o sırada rahatsız olur musun?
- +1 yıl
Hayır seve seve 😇
- +1 yıl
Yalamaya başlarım 😊
Soran+1 yılKız bir anda inlerse sofradakiler anlar ama
- +1 yıl
Kimse olmadığı zaman tek iken yaparız 😎
Soran+1 yılPeki diyelim ki aldın kaşığı kalktın vs sonra devamının gelmesini nasıl sağlarsın; yani mesela diyelim ki numarasını alacaksın veya onunla orada boş zaman yakalamak istiyorsun veya başka şey, ne yaparsın?
- +1 yıl
Gizli den kağıda yazarım dediklerini masanın altından veririm
Soran+1 yılKağıt kalem yokmuş ☺️😈
- +1 yıl
Size afiyet olsun biz odaya gidiyoruz derim yeter be of orda güzel kız beni bekliyor derim ayaklar derim 😊
Soran+1 yılAhahah 😄 Olmaz olmaz teferruatlı iş bu
- +1 yıl
Dayanamıyorum 😇 tutmayın beni
Soran+1 yılTutarsın 😇
- +1 yıl
O ayaklarını sürecek bana ben tutucam öylemi 😍
Soran+1 yılHadi ama yaa bozma oyunu sonuca varmanız için gerçekçi yollara başvurman lazım 😄
- +1 yıl
Neymiş o yollar 😊
Soran+1 yılSen bulacaksın 😄
- +1 yıl
Bulamadım 😊
Soran+1 yılAma kız ayaklarını penisine sürtmek istiyor onu öyle bırakacak mısın?
- +1 yıl
Sürsün
- +1 yıl
İstediği kadar 😊
Soran+1 yılAma önce masadan kalkabilmeniz lazım 😄
- +1 yıl
O lavaboya gitsin ben arkadan geliyorum kapıyı kitliyorum hadi sürsün
Soran+1 yılTamam o zaman sen azgın kızı kaparmışsın demek ki 😄 10 puan sana
- +1 yıl
Aynen öyle Teşekkürler 😊
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim
- +1 yıl
Çok istedim şu an
Soran+1 yılO zaman birinin o kucağa oturması lazım
- +1 yıl
Evetttttt
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ne hoş.
10 Yorumla
+1 yılGerekeni yapardım kırılmasın gönlü:)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne bakarım çaktırmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavobaya gider onun gelmesini beklerdim
00 Yorumla
+1 yılKırarım o bacağı
10 Yorumlahissetmem
10 Yorumlaimdaaaaatt dirimm:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrahatsız olurum
10 Yorumlabende ona dokunurum
10 Yorumla
+1 yılKorkarım.
00 Yorumlane izledin sen? :D
00 YorumlaKosede sisitiririm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonu kötü olabilir
10 Yorumla
+1 yılBacana tekme atarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzarim
00 YorumlaÖnce çekinirdim baya
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Misafirlikte yemek yerken evin kızı bu hareketi yapsa rahatsız olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler