gri harikaa olurr griye boyata bilirsin çok hoş durucağını düşünüyorum sende
Yaşlanınca gri modasını denersin. Ama şu an 2. fotodaki iyi görünüyor 👍
Bu kizdaki gibi taşıyabileceğini dusunuyorsan kesinlikle gri
Gri de yakışır eminim ama en güzelini seçmek istiyorum
Sarıya boya aralarına balyaj at eminim çok yakışacak
Evet bir ara yaptım yakıştı gerçekten ama sarışın biraz saf kız havası katıyor insana gerçekten. Bu sefer biraz daha farklı bir şey denemek istedim sanırım koyu kahverengi griden daha iyi bir seçim olur.. Sence?
Bence fark yaratmalısın saçın zaten kahverengi madem sarı istemiyosun gece mavisi yapsana saçını ya da şarap kızılı cokta dikkat cekmiyeyim diyosan kizil kahve en doğrusu ama benim secimim ilk dediğim yinede sen bilirsin renklendirmeyide unutma keske bir fotonu atsan bana oyle yorum yapsam
Ya aslında çok renkli biri değilim o yüzden pastel tercihim değil ve ikimiz de 1xper olduğumuz için sana fotoğraf atamam malesef 😞
Ahahah 😄 Katılıyorum ben de en çok koyu kahveyi beğendim sadece denemekten zarar gelmez diye koydum ikisini de zaten tesettürlüyüm pek bir şey kaybetmem 😄
Cevap
11Cevap
1 deki kız sen degilsin diymi :D
1 deki kız Fahriye Evcen 😄 2. fotoğraftakiyle aynı kişi
Hmm
Gri kötü diğer ikisi iyi
boyama bence
Niye
Gri yakışanda tarz baya
gri modasını yaptırma sakın
Grinin aralara mavi renk dene, benii dinle
Köyü kahve uçları ombre çok yakışır
Koyu kahve
gri dene :D
Senmisin bu
Hayır
Beyaz tenliyim ama sahte kızıllık pek sevmiyorum, yoksa güzel olur mu dersin? Ten rengim 1. Fotoğraftaki gibi işte gözlerim yeşil
Gerçi 1. Pek beyaz değilmi
Değilmiş yazacaktım. O zaman kızıl mı denesem bak aklımı çeldin, deneyeceğim. Evet kızıl yapacağım
Zaten saçımı göremezdin ki tesettürlüyüm
😳😐
Pek de güzel değilim, beyaz, yeşil göz olduğuma bakma normal bir tipim var
Hmm tek bir şartla 10 üzerinden puanlama yapmanı istiyorum ama sadece merak ettiğim için ve fazla puan vermeni istemiyorum kaçsa o güvenebilir miyim bu konuda
Peki anlaştk
griyi dene tatlim
Gri modasii
ten rengin nasıl
Beyaz
Bilmem ki çok muallaktayım
Koyu kahve dene.
Tenin ne renk
sarıya boyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar