Hoşlandığım çocuk çok zengin?

aynı bölümde okuyoruz fakat o babasının şirketinden dolayı bu mühendisliği seçmiş. ben bunları onunla muhabbet ettikten sonra öğrendim ve ondan gerçekten hoşlanıyorum. aklımdan çıkmıyoor... ve benim ailem memur. babam bizle ilgisiz olduğu için ve küçük bir şehirde yaşadığımız için ben kısıtlı imkanlarla zar zor okuyup kazandım. mesela babam beni hep evlendirmekle tehdit ederdi. döverdi. evden kovduğu oldu. o zamanlar hiç para harcamadım. hep babam harcadı bizim rızkımızı da. ve üstüne annemin parasını da harcadı veee üstelik aldattı vee üstelik borç yaptıı. şimdi ben İstanbul'da üniversite okuyorum. güç bela okuyorum. aç kaldığım tek öğün yediğim günler oluyo... para isteyemiyorum.. istesem annem yolluyo hemen. her neyse borç olduğu için az gönderiyolar ve ben o bahsettiğim kişiden çok hoşlanıyorum.. bana hobilerimi sordu mesela ama benim hiçbir bilgiiiiiiiiimmm yokkkk. gitar çalamam, dans kursuna gitmedim ve ben kendime bir yolçizmek istiyorum. ingilizcemi ilerletmek, kitap okumak, dans kursuna gitmek, gitar vs çalmak istiyorum ve önümde 4 sene var. o benden önce mezun olacak. 4 sene de kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirmek istiyorum.. ama bunlar için para lazım. her sene bir şey öğrensem 4 sene de çok şey başarabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
ve inanın bana parası için değil... onu tanıdığımda ve ondan hoşlanmaya başladığımda ne parasını biliyodum ne şirketini...
Güncellemeler
+1 yıl
açıkçası bu kadar zengin olmasına da üzüldüm :(
Hoşlandığım çocuk çok zengin?