Günümüzde ayıp olan, günah olan şeyler o kadar normalleşmiş ki, aslında normal olan insanlara anormal, hatta deli gözüyle bakılır olmuş. Anormal yaşam tarzı süren insanlar ise hep poh pohlanıyor, sırtı sıvazlanıyor falan.
Örnek vermem gerekirse bu olaya,
Üniversitede ağzıma alkol sürmediğimi söylediğimde, etrafımdaki insanların tepkisi:
"Bu yaşa gelmişsin içkinin tadını bilmiyorsun" vs ve kıkırdaşmalar beni teşvik etmeye çalışmalar falan.
Bu insanalar bir de dinini sorduğunuzda "Elhamdülillah müslümanım" diyen insanalar.
Müslüman kardeşlerime söylüyorum; günahı sevabı bildiğinizde halde neden bu kadar günaha meylediyoruz?
O kadar günahın içindeyiz ki (haşa) günahın günahlığını unutur inkar eder hale geldik.
Bu dünya geçici, manevi dünyanızı kurtarmaya bakın. 1 saniye sonra ölmeyeceğimizin garantisi yok. Düşünün; şimdi ölseniz gideceğiniz yer neresi olur?
Cennet?
Cehennem?
Ona göre yaşayın.
Bu söylediklerim önce kendi nefsime, sonra size.
Örnek vermem gerekirse bu olaya,
Üniversitede ağzıma alkol sürmediğimi söylediğimde, etrafımdaki insanların tepkisi:
"Bu yaşa gelmişsin içkinin tadını bilmiyorsun" vs ve kıkırdaşmalar beni teşvik etmeye çalışmalar falan.
Bu insanalar bir de dinini sorduğunuzda "Elhamdülillah müslümanım" diyen insanalar.
Müslüman kardeşlerime söylüyorum; günahı sevabı bildiğinizde halde neden bu kadar günaha meylediyoruz?
O kadar günahın içindeyiz ki (haşa) günahın günahlığını unutur inkar eder hale geldik.
Bu dünya geçici, manevi dünyanızı kurtarmaya bakın. 1 saniye sonra ölmeyeceğimizin garantisi yok. Düşünün; şimdi ölseniz gideceğiniz yer neresi olur?
Cennet?
Cehennem?
Ona göre yaşayın.
Bu söylediklerim önce kendi nefsime, sonra size.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer