Neden bu kadar zor ve yorucu? Ezberledikleri laflarla dönüp dolasip aynisini derler? ya da devam bilmeyince küfüre bas vururlar?
Izah edin lütfen anlamiyorum
Izah edin lütfen anlamiyorum
Cahil insanlara laf anlatmak atomu parçalamaktan daha zordur.
Cahil insan yarım yamalak okuduğu masal kitabıyla her şeyi bildiğini zanneder. Bilgili insan ise okuduğu yüzlerce kitaba rağmen öğrenmesi gereken daha çok şey olduğunu bilir.
Aynen öyle :) katiliyorum sana
Cahille muhabbet etmiyceksin kardesim he deyip geciceksin
Iste bir umut diyosun ama yok harbiden cok bos :)
bu psikolojik bir durumdur. cehalet kendini bu sekilde örtmeye çalışır. bir nevi savunma mekanizmasi.
Onu bile beceremiyordur o beyin onlarda :)
Yorum icin tesekkür ederim
😂😂 aynenn haklisin
cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur demişler... ne doğru demişler👏
Aynenn hahaha
Cevap
6Cevap
Cahil bir insan dan kastın "kendisi hiçbir şey bilmemesine rağmen biliyor muş gibi ikide bir senin doğrularını eleştiren insanlar mı? Yoksa hiçbir bilgi birikimi olmamasına rağmen sadece senin anlattıklarını can kulağıyla dinleyip yinede anlatmak istediğini anlayamadığı için sana sürekli anlayabilmesi yönünde daha geniş bir açıklama yapmanı isteyen insan mı? "
Çünkü düşünmek zor bir eylem onlar için ezber laflar daha kolay
Katiliyorum
Sevaptır bıkmadan usanmadan bir umut anlatacaksın..
Yapiyosun sonra devamini bulamayinca küfür ediyorlar hemde bayanlar :) erkek olsa hadi neyse diyosun yine
Biliyorum. O edilen küfürleri bir kağıda yazıp eden kişisine yedirebilme gücünü kendimde bulup çift sayılı IQ'su olduğu için anlamadığı şeylerden karşısındakini mesul tutupta savunma mekanizması olarak kendini küfür ederek korumaya çalışacak kadar güçsüz olduklarını bilip takmamayı öğretti bana. Boşveriyorum o insanlar benden hep zekasal seviye itibariyle biraz uzak yaşayacak Tanrı kimsenin aklına zeval vermesin.
:) aynenn ok güzel yazmisin katiliyorumm..
Çift sayılı ıq olsa daha iyi 1 haneli ıq bile yoktur cahillerde
Ve mantıklı konuşunca bağırarak üstünü kapatmaya çalışırlar.
Bagirmadilar olay burda oldu ama sonucta bana küfür ettiler :) erkek olsa neyseydi ama bayanlarin yapmasi ilginc durum
Ben genel olarak dedim tabi durumdan haberim yok. Ne kavgası oldu.
Biliyorum bende kisaca bendekini tarif ettim haha yani konu burda oldu iste diye.. ja konu sacmaydi resimdi iste biride bir yorum yapmis onu mantikli bulmadim ona cevap verdim diyeri atladi sonra ikisiyle tartistik bu kadar tartisma ama tabi tek tarafliydi cünkü ikisi bos bos yaziyodu :)
boşver onları rahatsız oluyorlarsa başka görüşe baksınlar.
Aynen dedigin gibi :)
Cahil insanlarla tartışmaya bile girilmez kazansan bile kaybetmiş olursun
Aynenn demin iki bayanla tartistik sen ne anlatirsan anlat hypnos olmus gibi aynisini yazip duruyorlar.. devami gelmeyincede küfür ediyorlar :) acinacak haldeler
Ondan doğrudur de bitir uzatma
Uzatmadim daha zaten son olarak yazdim okadar belki engellemistir 😂😂 cokta umrumdaydi
Cok zor... Bu gibi durumlarda sadece susucaksın.
Susucak ve olay mahalinden uzaklasicaksın..
"Cahilde eksik olan akıl degildir (o kurnazdir). Eksik olan ahlaktır."
Bence de... Hele direk küfredenler o kadar komik bir duruma düşüyor ki. Acımaktan başka bir şey yapamıyorum.
Onlara sadece selâm verip geçmek gerek...
Bence o bile cok..
Yİne birileri bir çomarla tartışmış 😂
2 taneyle 😂😂
Ilginc olan haha ikiside bayan ve ikiside küfür kullaniyor..
Bide yaslari 20-24
Sanırım bahsi geçen olayı az önce okudum... :'/
@fleshchild resmin altindaydi konu nerden nereye gecti :) benim amacim aslinda kötü birsey degildi.. özel mesajdanda küfürü yedik 😉
@almahatun ben kimseyi engellemiyorum 😂 tarzim degil haa bidaha asla muhatap olmam ama 😉
@almahatun hahaha cok sabirlisin helal 😂
@freshchild aynennn 😂😂
Şu an isteyim isi gücü biraktim burda paso yazisiyom 😂😂 tuaf oldum ama hahaha harbiden
@fleshcild aynenn 😂 cok sagol harbiden böyle düsüneni görmek güze oluyor
Ne demek efendim :)
Uğraşmayacaksın laf anlatamazsınnn
Aynen..
Üstüne bide küfür yedik :) iyimi haha
Neden boşu boşuna uğraşıyorsun
Bilsem hahah ugrastim artik ugrasmicam zaten bananeyse aileleri versin akli mantigi :)
Cahille muhattap olmağa hacet yoktur..
Karışma kendileri yaşayarak öğrensinler
Laf atmamak lazım. Güzel güzel konuşmak lazım.
en zoru lüzumsuzlar.
Cahillerde öyle degilmi zaten?
Cevap soruda gizli :)
Ben ilgilenmiyorum.
chp zihniyeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar