Ulaşılmaz olduğunu düşündüğüz bir şeyi/insanı ve -isterseniz- nedeni yazabilir mi?
Cevabın nedir?
Kadınlar ağaçtaki elma gibidir.
En iyileri en üst dallarda bulunur.
Erkeklerin çoğu düşüp incinmekten korktukları için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar çünkü onları elde etmek daha kolaydır.
Yukarıdaki elmalar ise Kendilerinde ararlar suçu ve Sorarlar, nerede hata yapıyorum diye.
Aslında gercekten hatasiz ve muhtesemlerdir. Sadece dogru erkegin ortaya cikip cesaretini ve yuregini toparlayip o ust dallara ulasmasidir butun olay.14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 933 cevap paylaştı. ulaşılmazlık kişiden kişiye göre değişir açıklamak gerekirse kendimden örnek vermek istiyorum hava kuvvetlerinde pilot olcaktım benim için kolay ama başkası için ulaşılmaz olabilir ;)
062 Yorumla
Soran+1 yılEgon fazla biraz galiba?
Soran+1 yılFazlasıyla 'ben' merkezlisin. Ego organizmanın kendini savunma mekanizmasıdır. Sen neyden kendini savunmaya çalışıyorsun? 😉
Soran+1 yılYine de görüşümü savunuyorum. Ve o kendini beğenmiş emojiyi koymadığına göre seni sinirlendirdiğimi varsayıyorum? 😉
Soran+1 yılHayır, demeyecektim. Sakin olmayan bir şey demem ama sen egolusun. Ve egolu insanların birçoğu bencil olur. Yani bencil de oluyorsun.
Soran+1 yılÖnyargılı değilim fikir yürütüyorum sadece. Ama o ünlem işaretinden pek sakin olmadığın anlaşılıyor. Hem uyuman gerekmiyor mu? Uykusuz uçabileceğini mi düşünüyorsun?
Soran+1 yılHayır, okudum. Sorma amacım tepkini ölçmek.
Soran+1 yılBelki. Tanımıyorsun ve ön yargılı davranıyorsun dedin ya. Tanımaya çalışıyorum işte. Belki de amacım sadece kızmanı sağlamak ya da can sıkıntısı. Bilemiyorum.
Soran+1 yılCanımın sıkıntısını hiçbir şekilde atamam. Orada durur. İnsanları kızdırma ihtiyacı da duymuyorum. Sadece olumsuz olay karşısında verdikleri tepkileri ölçüyorum. Ayrıca tanımamın ne önemi var ki? Geldiğimiz ve gideceğimiz yer aynı. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Soran+1 yılAnlatamam ki. Kendim taşımak zorundayım bunun sorumluluğunu. Yardım da edemezsin.
Soran+1 yılKeşke psikoloji okusaymışsın. İnsanlara kulp taktığımı nereden çıkardın? Olumlu ve olumsuz olaylar karakter meselesidir ama nefs denen şeyin varlığını da unutmamak lazım.
Soran+1 yılBenim de psikolojiye ilgim var ama benim psikoloji okumam delinin psikolok olmak istemesi gibi bir şey. Evet nefs farklı bir şey ama bir insan kolaylıkla nefsine uyabilir veya ondan kaçabilir. Ego insanın kendini savunmak için kullandığı bir aracıdır bence.
Soran+1 yılMecazi anlamda dedim onu. Kendini savunduğunu belirten bir cümle yazmadım zaten.
Soran+1 yılİnsanlarda bir "herkesten üstün olmalıyım" algısı var. Bu yüzden gelişmiyor bence. Dinlemeden-bilmeden yargılıyorlar. Bu da toplumu yanlış bir algıya sürüklüyor haliyle ve zaman geçtikçe bunun adı 'gelenek' oluyor.
Soran+1 yılAynen. Boşuna mı insan aciz bir varlıktır deyilmiş?
Soran+1 yılAynen.👍
Soran+1 yılBence acizdir. En basitinden, kışın üşür, yazın sıcaktan bunalır. Aşırı fiziksel ve zihinsel baskıya dayanamaz. Her zaman nefsine hakim olamaz ve söylemek istemediği ama bilinçaltına yerleşen düşünceleri istemsizce dile getirir. İstediği bir şeyi elde edemeyince de isyan eder, yani aynı zamanda nankördür de.
Soran+1 yılBütün bunlar onun aciz olduğunu gösterir. Allah da öyle diyor zaten. Kurcalamayalım. 😇
Soran+1 yılMüslümanlık diyen Müslüman olmuyor. Zaten her Müslümanım diyen de Müslüman olmuyor. İnsanlar da öyle. İnsanım demekle insan olunmuyor. Zaten şu dünya üzerinde beyaz da olsa hiç yalan söylemeyen bir Allahın kulu yoktur.
Soran+1 yılBunu ciddi olarak mı söylüyorsun? Eğer öyleyse teşekkür ederim.
- +1 yıl
benzetmen gerçekten çok güzel şunu çıkardım dünyada orta çoğunluk müslüman ama müslüman ülkeler gavurlardan daha aşağıda gerek insan olarak gerek teknoloji allah yalan konuşmayın der kulların bir kısmıda olsa yalansız duramaz müslümanların hepsi yardım etmeyi sever ama az bir kısım insanların yardımına koşar
Soran+1 yılÇünkü onlar dünya mallarına/nimetlerine önem veren insanlardır.
Soran+1 yılAynn.👍👍
Soran+1 yılHey, neden göz deviriyorsun? 😳😮 🔫
Soran+1 yılAnlıyorum. Sanırım. Belki. Geliba. 😳
Soran+1 yıl☺😊 Ne yapalım?
Soran+1 yılBen de bilmiyorum. Hadi gidelim Osman.
Soran+1 yılSen sağa ben sola bence. Aşağı-yukarı diyince sınıflandırma gibi oluyor.
Soran+1 yılSen sağa gidiyorsun yalnız. 😏
Soran+1 yılAyrı yönlere giderken mi?
Soran+1 yılİyi iki sokak ötedeki mezarlığın önünden al beni o zaman.
Soran+1 yılİki sokak öteye beş dakikada nass geleceksin allasen? Araban yok. 😈
Soran+1 yıl😀 Uçur o zaman beni Spaydi. 😉
+1 yılUlaşılmaz olan Went var bir . Ulaşırsam öpücük emojisi yollayacağım.
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin için neden ulaşılmaz?
- +1 yıl
Oyuncu.
Soran+1 yılBiliyorum da bu onu ulaşılmaz yapmaz.
- +1 yıl
İletişim yollarını deneyip verim alamazsan yapar.
Soran+1 yılSevdiği ünlülerle evlenen insanlar var. Bu düşüncen yanlış bence. Böyle yapınca o insanlar kendilerini ilah gibi görürler. Halbuki hepimiz insanız. Çok isteesen o emojiyi ona gönderebilirsin bence. 😉
- +1 yıl
Sen soruya cevap mı arıyorsun? Yoksa bir oyuncuya hayran olan beni mi yeriyorsun? Ulaşılmaz bana göre, gay bir adamla evlenme ihtimalim de sıfır.
Soran+1 yılEvlen diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Örnek verdim sadece. Ve evet soruya cevap arıyorum ve yorum yapanların da ulaşılmaz olduklarını düşündüklerinin sebebini merak ediyorum. Cevap vermeyeceksen baştan yazmayacaksın o zaman.
- Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu pek anlamadim da.
031 Yorumla
Soran+1 yılUlaşılmaz olduğunu düşündüğün bir şey veya insan? Ve eğer istersen nedenini söyle.
- +1 yıl
ulaşilmazligini seviyorum kfkckckv
Soran+1 yılNeye karşı duyduğun ulaşılmazlık duygusunu seviyorsun peki?
- +1 yıl
Gozlerine bakamiyorum ellerini Tutamıyorum ya da sesini duyamiyorum bunlara kavuşma arzusu olsa gerek bunlara ulasamamak uzuyor olsa bile bazende ulabilicegim hissi hayatta her seyin üstesinden gelebilecegim gucunu veriyor.
Soran+1 yılYanına gitsen bütün bunları yapabilirsin. Yani yine ulaşılmaz olmuyor güzelim.
- +1 yıl
Yanina gidemiyorum sorun orda canisi😃
Soran+1 yılAma böyle bir ihtimal olduğundan bu onu 'ulaşılmaz' kavramından kapı dışarı eder güzel ponçik aplam. 😁
- +1 yıl
Ihtimal yok gidemiyorum cok zor ulasilmaz iste
Soran+1 yılŞöyle ki. O kişi hayatta ve canlı bir insan olduğuna göre yanına gidilebilmesi teorik olarak mümkün bir varlıktır. Sen gidemezsin o ayrı ama bu onu ulaşılmaz yapmaz yafrım. Anlatabildim mi?
- +1 yıl
Ulasilmaz olmasi icin ölmesi mi lazim bu cocugun 😃
Soran+1 yılÖlse bile ulaşılır olur. Çünkü mezarına gidebilirsin. Ulaşılamaz olması için bu şahsın varolmaması gerekir. 😉
- +1 yıl
Tamam benimkide yari hayali zaten demek ki ulasilmaz jfkckv
Soran+1 yılAma o şu an varolan bir varlık ve yanına gidebilme olasılığın var çünkü o kişi var. Yani olmayan bir şeyin yanına gitme ihtimalin olamaz değilmi kız ay?😳 Anla beni artık 😵
- +1 yıl
kiz ulasamiyorum iste ya oyle boyle sanki imkanli gibi koniusyorsun uzdun beni be😃
Soran+1 yılKız ponçik aplam. Canım. O anlamda demiyorum zaten. Bak şöyle yapalım şu an annen-baban vs evde mi? İstesen yanlarına gidebilir misin? Evet. Hah şimdi eğer annen-baban vs (Allah gecinden versin) olmasa ve mezarını bilmesen yanına gidebilir misin? Hayır. İşte ulaşılmazlık budur.
- +1 yıl
Tamam da ben onada ulasamiyorum bak aklima dusurdun simdi mesaj atarim ben😃
Soran+1 yılAtarsan ulaşılır olduğu kanıtlanmış olur. 😉😀
- +1 yıl
Cevap vermezsede mi ulasilir oluyor jcjvjv
Soran+1 yılEvet. Çünkü varlığı belirli bir insana atıyorsun mesajı güzelim. 😏
- +1 yıl
Tamam sana gore zaten biz çoktan kavusmusuz gibi bisey 😃
Soran+1 yılSevgili misiniz ki? (çok da özel değilse) 😇
- +1 yıl
Hayir degiliz keşke olsak be 😃
Soran+1 yılSıkıştıralım ara sokakta.😂 Ya benimsin dersin ya da kara toprağın sjsjs. Allah gönlüne göre versin ne diyeyim. Alın yazınsa bulur seni zaten. Yine de çok sevme. 😊
- +1 yıl
Derim vallahi kaciririm bile biraz gonlu olsa ohoo ben varyaa 😃
Soran+1 yılKaçıralım. Zorla İmam nikahı kıyalım size. 😀
- +1 yıl
zorla guzellik olmuyor be dostum olmuyor
Soran+1 yılOlur güzelim olur. 😊 Sen kendin için en hayırlısını iste Allah tan. Vardır bunda da bir hayır de geç. Belki o da senden hoşlanıyor da belli etmiyor kız. 😈
- +1 yıl
sanmam. Haklisn nasipten otesi yok. gel bide kalbe de.
Soran+1 yılAllah kurtarsın, kalp mahkumluğu zor. Ağır müebbet.
- +1 yıl
Amin sag ol.
Soran+1 yılRica ederim. 😇
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılUlaşılmaz insanı değil de kendini ulaşılmaz sanan insanlara ulaşılabilir olduğunu ispatladım..
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi yaptın. 👍
+1 yılMaddi durumum yetersizse ve ileri de de kazancim oyle olmayacagina gore. ornegin ucak satin alamam. Tipsiz bir insan oldugum icinse cok seksi ve guzel bir kadinla sevgili olamam. Ulasilmazdir.
08 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmeniz üzücü. Çalışsan ve kendine inansan başarabileceğini sen de biliyorsun. Ayrıca önemli olan kalp güzelliği. Yüzünün güzelliğiyle hesaba çekilmeyeceksin. Biraz da öteki dünya için çalış. Allah' tan iste. Belki uçak alamazsın ama cennete gitme olasılığının yüzdesini arttırırsın.
- +1 yıl
Bir Ali Agaoglu olamam sacmalama. Istedigin kadar calis. Kalp guzelligi ile alakasi yok. Ben cirkin olcam kiz guzel olacak beni yaninda tasiyacak oyle mi? Hakaret lan bu. Mal mal konusmayin.
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapıp da canımı sıkma. Benden büyüksün diye çok bişey söylemiyorum ama cıvıtmayın ben düşüncemi söyledim. Kendini çirkin gördüğün için isyankar ve günahkarsın. Ayrıca böyle düşündüğün için baştan kaybettin sen.
- +1 yıl
Yav he he.
Soran+1 yılDefol. Düşünce algısı en diplerde kalmış insan. Hep kaybedenlerden olacaksın.
- +1 yıl
Umurumda mi?
Soran+1 yılOlmadığı için kaybediyorsun. Kalbin de güzel değil zaten. Ayrıca kaba ve 'ben' merkezli bir insansın ki bu senin yalnız olduğunun ve kendine güvenmediğinin belirtisidir. Ayrıca çabuk sinirleniyorsun bu da senin güvenilmeyecek bir insan olduğunu gösterir. Yani: kaybetmeye mahkumsun.
Soran+1 yılOhaa ya😧İdolümle kavga etmişim resmen 😑Oysaki amacım soruyu hortlatmaktı sadece😞
+1 yılYok öyle biri... hiçkimse ulaşılmaz ve vazgeçilmez değildir
03 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Peki seni bu düşünceye iten nedir?
- +1 yıl
Herkesin bir ince ayarı vardır ve insan psikolojisini kullanarak bunu başarabilirsin. Bu nedenle ulaşılmaz diye bir durum yok.
Soran+1 yılEvet. İstediğim cevap. Teşekkür ederim.
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ulaşılmazsın mesela
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
İçime öyle doğdu nedeni var elbet
Soran+1 yılSeni bu düşünceye iten nedir?
- +1 yıl
Takip attım
Soran+1 yılGördüm. Soruma cevap istiyorum zahmet olmazsa?
- +1 yıl
İşte bunun için ulaşılmazsın senin istediğin olmak zorunda senin istediğşn olmadığında ulaşılmaz oluyorsun anlatabildimmi
Soran+1 yılBenim isteklerim önemli değil ki. Ayrıca bu beni ulaşılmaz yapmaz.
- +1 yıl
Sen nasıl diyorsannöyle olsun unutmaki kişilerin ulaşılmazlı istekleri ve egosuyla oluşur
Soran+1 yılEgo organizmanın kendini savunma mekanizmasıdır. Kendimi bir şeye karşı savunmuyorum ve ben hiçbir zaman abartı isteklerde bulunmadım. Her zaman insanların isteklerine boyun eğdim. Ama kimseye de kendimi ezdirmedim. Eğer bunun ego olduğunu düşünüyorsanız, evet egoluyum. Ama siz her istediğini fiiliyatta alan ama hissiyatta ona sahip olamadığının da farkında olan insanlardansınız ve istediğiniz bir şey olmayınca da ters tepkiler gösteriyorsunuz. 34 yaşında bir adama göre ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence.
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. kedi ulaşamayacağını bildiği ete mundar dermiş
07 Yorumla
Soran+1 yılBir sebebi vardır öyle demesinin.
Soran+1 yılUlaşılmaz olduğunu düşündüğünüz bir şey veya insan. 😒
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılEvet. Yani sizin için hem imkansız hem de mümkün olmayan biri bitmiş olan bir şey var dediniz ya bunu soruyorum.
+1 yılÇünkü ulaşılmazdır, gizemlidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin için ulaşılmaz olan ne?
- +1 yıl
şu an öyle bir şey yok. İstedikleeim gayet ulaşılır şeyler.
soruyu anlamadım valla
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin için ulaşılmaz olduğunu düşündüğün bir şey veya insan? Ve istersen nedenini söyle.
Soran+1 yılKim? Ve neden?
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoruyu anlamadım tam
01 Yorumla
Soran+1 yılUlaşılmaz olduğunu düşündüğün bir şey veya insan? Ve eğer istersen nedenini söyle.
+1 yılişim olmaz
057 Yorumla
Soran+1 yılKimle? Neyle?
- +1 yıl
Ulaşılmaz insanlarla
Soran+1 yılSadece insanların ulaşılmaz olduğu düşüncesine sizi iten nedir? Sedece insanlar mı ulaşılmazdır sizin için?
- +1 yıl
evet diğerleri maddi değeri olan şeyler
Soran+1 yılPeki ya hayaller? Onların maddi değeri olduğunu sanmıyorum.
- +1 yıl
hayallerim olmadı ki :) :)
Soran+1 yılBu onları ulaşılmaz yapar mı peki?
- +1 yıl
boşa kürek sallamak olur hayalin yoksa hedefin de olmaz sınuçta ortada ulaşılacak bir durum olmaz :)
Soran+1 yılYa ulaşılmaz bir hayalse?
- +1 yıl
ulasilmayacak hayal maddi olarak olamaz
Soran+1 yılYani o zaman hayaller ulaşılmaz değildir.
- +1 yıl
Değil Tabii Ki Hayaller Elbette Gerçek Olur
Soran+1 yılCanlı bir dinazor almak istediğimi hayal etsem. Ulaşılabilir yapabilir misin bu hayali? 😉😏
- +1 yıl
insan olmayı tercih etmelisin :) imkânsız diye bir şey var dimi ama :)
Soran+1 yılBelki de imkânsızlıklar beni ayakta tutan. Ne demişler: zoru başarırız, imkansız zaman alır. 😊
- +1 yıl
zoru başarabilirsin , imkansızı yapamaz başaramazsn...
Soran+1 yılYapamamam için bir sebep söyleyebilir misin?
- +1 yıl
o zaman -100 derecede bir gün geçir :)
Soran+1 yılSebep istemiştim. Sorumdan kaçıyorsun. Ayrıca yaşadığım yer o kadar soğuk değil ama -100 derecede 1 gün geçirecek olsam tişörtle gitmem herhalde. Ayrıca annem izin vermez gitmeme. -,-
- +1 yıl
:) :) şunu kabul etmeliyiz bizden üstün allah var yani yapabildiklerimizin üstünde şeyler var onlarda yapamadklarmz imkansız oluyor
Soran+1 yılAllah ın üstünlüğüne bşr şey demiyorum zaten. Ama bence imkansız olan tek şey ebedi mutluluk. Kimse ölene kadar mutlu kalamaz.😊
- +1 yıl
mutluluk değişken bir kavram ani olarak içinde bulunduğumz duruma zamana duygi düşüncelerimize göredeğişir mutlu olmak mutsuz olmak zor değil ki
Soran+1 yılEvet abicim sen psikoloji oku bence. Yüksek doz üşengeçlik hastalığı var bende. Cevap yetiştiremiyorum daha. Tedavisi de yok son evredeyim ajsjsjsjsjs. Hadi hayırlı günler. Cevap yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim. Eyvallah. 😊😇
- +1 yıl
Ahaha rica ederim mantık ve akıl bizi çözüme ulaştırır iyi akşamlar :)
Soran+1 yılPsikoloji mi okudun sormamda bir sakınca yoksa? 😊 Üşengeçim ama psikoloji önemli sonuçta.
- +1 yıl
yok okumadm yaşadıklarım aldığım eğitimim bilgi birikimim diyelim lise mezunuyum :)
Soran+1 yılOlsundu. Kültürlü ev adamısın demek ki. Ama bence üniversiteyi dışardan okumalısın. Psikolok olur senden. 😊👍
- +1 yıl
okusam ne olacak ki iş imkanı kısıtlı ve bana kimse gelmez :) :) işsiz kalırız
Soran+1 yılbir kişi gelse 10 bin lira cepte.
- +1 yıl
para da gözüm yok ihtiyaçlarımı görecek kadarı olsun yeterli 😃😃
Soran+1 yılO para yeterince ihtiyaçlarını giderir. 😀
- +1 yıl
Fazla Bile Gelir Bana 3.000 Yeterli Kral Gibi Yaşarım Ama dedim ya para benim için araç
Soran+1 yılİyi ben de kültürlü ev hanımı olayım o zaman babam beni bakar. 😀
- +1 yıl
ahaha bence biz bir çaya çıkalım dermişim :) :)
Soran+1 yılKüçüğüm ben. Öğrenciyim. 😂
- +1 yıl
tamam işte sen öğrencisin çaylar benden öğrenci adam fakir adam :) :)
Soran+1 yılTamam şekersiz, koyu ve limonlu olsun o zaman sjsjsj 😁
- +1 yıl
oo sende çok seçicisin ama hem onu bana değil garsona söyleyeceksiniz hanımefendi 😂😂
Soran+1 yılOkul kantininde garson olmaz. 😏
- +1 yıl
kantin de değil çay bahçesinde ismarlayacagim :) :)
Soran+1 yılHapisaneden salmazlar, annem izin vermez. sjsjsks
- +1 yıl
Hangi Hapishane Orası Ismi cismi Nerde Olduğu :)
Soran+1 yılOkul.
- +1 yıl
hangi okul ama?
Soran+1 yılBenim okulum.
- +1 yıl
senin değil mülkün sahibi devlet ya da özel sen bir nevi kiracı gibisin orda :)
Soran+1 yılBenim okuduğum okul manasında.
- +1 yıl
Belkide Okul Hepimizin ;)
Soran+1 yılOlabilir. Sonuçta evimde geçirmediğim zamanın çoğunu orada geçiriyorum.
- +1 yıl
okul ikinci evimiz değil mi zaten
Soran+1 yılİkinci evimin olmasının nedeni evde uyumamız. 😉
- +1 yıl
derste de uyuyorsn bence :)
Soran+1 yılPencere kenarı en arka sıra ve yanımda kimse oturmuyor. Uyumayıp ne yapayım? Hem sınıf 3. süyüm ben.
- +1 yıl
ukalalk diz boyu istersen okul birincisi olsonuçta derste uyunmaz karşında ki hocaya saygın olması lazım
Soran+1 yılBoş derste uyumanın hocaya saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Neyin atarını yapıyorsun? Engelleyeceksen de niye mesaj yazıyorsun?
Soran+1 yılengellemediysen mesajım neden gitmiyor?
- +1 yıl
Gelmedi mi mesajım
Yasmam
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi yaşamını ulaşılmaz olarak mı görüyorsun? Hem de o hayatı yaşadığın halde. Tuhaf.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım